Skocz do zawartości

infiltracja ;) Jakie myśli o mnie dziś ma Pan w głowie?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

8 buław--- Cesarz---Paź Monet hmm gorące? się czuje moim Cesarzem i myśli o tym, jaką wiadomość do mnie wysłać?

Napisano

chciałby się odezwać ,ale może nie wie co ma napisać żeby nie stracić twarzy zimnego cesarza ? ;)

• Lubię to! 1
Napisano

proszę o zapoznanie się z regulaminem.

Punkt o weryfikowalności.

Napisano

Gdy...

cóż, nie mój to biznes, ale nie Ty jedna masz takie rozkłady co on mysli, co zrobi itd

Ludzie, nie macie powazniejszych zmartwien?

rozumiem ze chcecie cwiczyc interpretacje, ale juz lepsza jest do tego karta dnia/rozklady tygodniowe/ horoskopy, niż takie coś.

Horoskopu nikomu nie chce się zrobić, a takie pierdoły to zatrzęsienie...

i nie mam tu pretensji tylko do Ciebie, Ago, bo personalnie nic do Ciebie nie mam - rozumiem Twoje intencje.

Irytuje mnie nagminne naciąganie regulaminu na forum.

Gość PannaDorotka
Napisano
Gdy...

cóż, nie mój to biznes, ale nie Ty jedna masz takie rozkłady co on mysli, co zrobi itd

Ludzie, nie macie powazniejszych zmartwien?

rozumiem ze chcecie cwiczyc interpretacje, ale juz lepsza jest do tego karta dnia/rozklady tygodniowe/ horoskopy, niż takie coś.

Horoskopu nikomu nie chce się zrobić, a takie pierdoły to zatrzęsienie...

i nie mam tu pretensji tylko do Ciebie, Ago, bo personalnie nic do Ciebie nie mam - rozumiem Twoje intencje.

Irytuje mnie nagminne naciąganie regulaminu na forum.

No wlaśnie.

Amen!

Napisano

a ja uważam,że zastanawia się czy ty się do niego odezwiesz..:)

Napisano

możliwe...ale ja wredna jestem...mi się nie śpieszy, poczekam aż on się odezwie ;D