agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 8 buław--- Cesarz---Paź Monet hmm gorące? się czuje moim Cesarzem i myśli o tym, jaką wiadomość do mnie wysłać? Cytuj
Lenka10 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 chciałby się odezwać ,ale może nie wie co ma napisać żeby nie stracić twarzy zimnego cesarza ? 1 Cytuj
Caliel Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 proszę o zapoznanie się z regulaminem. Punkt o weryfikowalności. Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 a prosze, mogę zweryfikować, gdy zapytam ;P Cytuj
Caliel Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Gdy... cóż, nie mój to biznes, ale nie Ty jedna masz takie rozkłady co on mysli, co zrobi itd Ludzie, nie macie powazniejszych zmartwien? rozumiem ze chcecie cwiczyc interpretacje, ale juz lepsza jest do tego karta dnia/rozklady tygodniowe/ horoskopy, niż takie coś. Horoskopu nikomu nie chce się zrobić, a takie pierdoły to zatrzęsienie... i nie mam tu pretensji tylko do Ciebie, Ago, bo personalnie nic do Ciebie nie mam - rozumiem Twoje intencje. Irytuje mnie nagminne naciąganie regulaminu na forum. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Gdy...cóż, nie mój to biznes, ale nie Ty jedna masz takie rozkłady co on mysli, co zrobi itd Ludzie, nie macie powazniejszych zmartwien? rozumiem ze chcecie cwiczyc interpretacje, ale juz lepsza jest do tego karta dnia/rozklady tygodniowe/ horoskopy, niż takie coś. Horoskopu nikomu nie chce się zrobić, a takie pierdoły to zatrzęsienie... i nie mam tu pretensji tylko do Ciebie, Ago, bo personalnie nic do Ciebie nie mam - rozumiem Twoje intencje. Irytuje mnie nagminne naciąganie regulaminu na forum. No wlaśnie. Amen! Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 a ja uważam,że zastanawia się czy ty się do niego odezwiesz.. Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 możliwe...ale ja wredna jestem...mi się nie śpieszy, poczekam aż on się odezwie ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi