Skocz do zawartości

jego zachowanie +co dalej ?

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nakreślając krótko sytuację :Chodzi o kolegę z poprzednich rozkładów- wytworzył się między nami dystans,od zeszłego tyg. nie mamy kontaktu.

Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ?

paź buław,Kochankowie,5 puch

nie bardzo wiem jak mam to odczytać ,odezwie się bo tęskni czy raczej odezwie się ale ja będę czymś rozczarowana?

w związku z tym zapytałam jeszcze:

jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ?

paź pucharów,rydwan,8 denarów

będą spotkania ,wspólne spędzanie czasu co doprowadzi do pogłębienia naszej relacji.

jeśli ktoś zechciałby zerknąć i dodać coś od siebie ,byłabym bardzo wdzięczna :)

z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas :bukiet:

• Maestro
Napisano

będzie się odzywał, ale to nadal nie będzie to, czego oczekujesz, trochę się rozczarujesz

jakaś inicjatywa się pojawi, ale wg mnie znajomość się będzie raczej wolno rozwijac..

• Lubię to! 1
Napisano

paź buław,Kochankowie,5 puch ---> Cesarzowa

Raczej bezruch z jego strony widzę.. Paź Buław - taki mały Cesarz.. A Cesarz wiadomo guzik zrobi ;)

Raczej się zawiedziesz na jego zachowaniu, bo chciałabyś żeby Cię należycie traktował a on taki ni w du.. ni w oko.. Za przeproszeniem.

paź pucharów,rydwan,8 denarów ---> Księżyc

No tak jak dotychczas.. Jak na razie.. A potem taki jakby rozjazd bez zbędnego wyjaśnienia.. Więc coś nie pozytywnie widzę ;/

Napisano
nakreślając krótko sytuację :Chodzi o kolegę z poprzednich rozkładów- wytworzył się między nami dystans,od zeszłego tyg. nie mamy kontaktu.

Będzie zakłopotany, jakby coś chciał ale nie wie jak

w lekkim napięciu, póki się złe emocje nie "wrobią". Będziecie przez jakis czas zlekka zdystansowani emocjonalnie, póki Wam nie przejdzie.

• Lubię to! 1
Napisano

Jak dla mnie to on ewidentnie liczy na twoje kroki.

Spróbujesz według mnie coś zrobić z tą sytuacją,ale widać tutaj twoje tez zahamowania i obawy.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

paź buław,Kochankowie,5 puch suma Cesarzowa

Ja tutaj kontaktu nie widzę, widzę natomiast że jest nieco rozżalony tym co zaistniało - szargają Nim sprzeczne emocje, z jednej strony chciałby się odezwać - z drugiej ma żal...

paź pucharów,rydwan,8 denarów suma Gwiazda

Póki co widać oddalenie - z czasem mogą pojawić się jakieś subtelne i delikatne zachowania pomiędzy Wami...bo obydwojgu Wam na tej relacji zależy - i widać że wrócicie do tego co było...

P.S.

Czy Pan kogoś ma ?

Napisano

P.S.

Czy Pan kogoś ma ?

z tego co wiem to nie ma nikogo...,chyba że kogoś poznał niedawno i ja o tym po prostu nie wiem ...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No to jesli nia ma - znaczy to że Jesteś dla Niego Baaardzo Ważna...i naprawdę źle mu z tym że coś tam pomiędzy Wami 'zaszlo" - nie wie co robić, jak przystało na Cesarza - czeka....

Napisano

zapytałam kart jak powinnam postąpić wobec niego ?

Król mieczy ,Cesarzowa,9 pucharów

czy to znaczy że mam mu pokazać że zależy mi na nim ?

Napisano
zapytałam kart jak powinnam postąpić wobec niego ?

Król mieczy ,Cesarzowa,9 pucharów

czy to znaczy że mam mu pokazać że zależy mi na nim ?

jeśli on jest w tym królu mieczy to pewnie swoim zachowaniem własnie to chce od Ciebie uzyskać...

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano
jak się zachowywał w ostatnim czasie?

niby wszystko było ok, ale przeszkadzał mi wyczuwalny dystans z jego strony.