werka81 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 nakreślając krótko sytuację :Chodzi o kolegę z poprzednich rozkładów- wytworzył się między nami dystans,od zeszłego tyg. nie mamy kontaktu. Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ? paź buław,Kochankowie,5 puch nie bardzo wiem jak mam to odczytać ,odezwie się bo tęskni czy raczej odezwie się ale ja będę czymś rozczarowana? w związku z tym zapytałam jeszcze: jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ? paź pucharów,rydwan,8 denarów będą spotkania ,wspólne spędzanie czasu co doprowadzi do pogłębienia naszej relacji. jeśli ktoś zechciałby zerknąć i dodać coś od siebie ,byłabym bardzo wdzięczna z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ? paź buław,Kochankowie,5 puch będzie się odzywał, ale to nadal nie będzie to, czego oczekujesz, trochę się rozczarujesz w związku z tym zapytałam jeszcze: jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ? paź pucharów,rydwan,8 denarów jakaś inicjatywa się pojawi, ale wg mnie znajomość się będzie raczej wolno rozwijac.. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ? paź buław,Kochankowie,5 puch ---> Cesarzowa Raczej bezruch z jego strony widzę.. Paź Buław - taki mały Cesarz.. A Cesarz wiadomo guzik zrobi Raczej się zawiedziesz na jego zachowaniu, bo chciałabyś żeby Cię należycie traktował a on taki ni w du.. ni w oko.. Za przeproszeniem. jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ? paź pucharów,rydwan,8 denarów ---> Księżyc No tak jak dotychczas.. Jak na razie.. A potem taki jakby rozjazd bez zbędnego wyjaśnienia.. Więc coś nie pozytywnie widzę ;/ Cytuj
Vivere Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 nakreślając krótko sytuację :Chodzi o kolegę z poprzednich rozkładów- wytworzył się między nami dystans,od zeszłego tyg. nie mamy kontaktu. Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ? paź buław,Kochankowie,5 puch Będzie zakłopotany, jakby coś chciał ale nie wie jak w związku z tym zapytałam jeszcze: jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ? paź pucharów,rydwan,8 denarów w lekkim napięciu, póki się złe emocje nie "wrobią". Będziecie przez jakis czas zlekka zdystansowani emocjonalnie, póki Wam nie przejdzie. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jak dla mnie to on ewidentnie liczy na twoje kroki. Spróbujesz według mnie coś zrobić z tą sytuacją,ale widać tutaj twoje tez zahamowania i obawy. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jak on teraz będzie zachowywał się wobec mnie ? paź buław,Kochankowie,5 puch suma Cesarzowa Ja tutaj kontaktu nie widzę, widzę natomiast że jest nieco rozżalony tym co zaistniało - szargają Nim sprzeczne emocje, z jednej strony chciałby się odezwać - z drugiej ma żal... w związku z tym zapytałam jeszcze: jak będzie teraz wyglądała nasza znajomość ? paź pucharów,rydwan,8 denarów suma Gwiazda Póki co widać oddalenie - z czasem mogą pojawić się jakieś subtelne i delikatne zachowania pomiędzy Wami...bo obydwojgu Wam na tej relacji zależy - i widać że wrócicie do tego co było... P.S. Czy Pan kogoś ma ? Cytuj
werka81 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 P.S. Czy Pan kogoś ma ? z tego co wiem to nie ma nikogo...,chyba że kogoś poznał niedawno i ja o tym po prostu nie wiem ... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 No to jesli nia ma - znaczy to że Jesteś dla Niego Baaardzo Ważna...i naprawdę źle mu z tym że coś tam pomiędzy Wami 'zaszlo" - nie wie co robić, jak przystało na Cesarza - czeka.... Cytuj
werka81 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 zapytałam kart jak powinnam postąpić wobec niego ? Król mieczy ,Cesarzowa,9 pucharów czy to znaczy że mam mu pokazać że zależy mi na nim ? Cytuj
Lenka10 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 zapytałam kart jak powinnam postąpić wobec niego ?Król mieczy ,Cesarzowa,9 pucharów czy to znaczy że mam mu pokazać że zależy mi na nim ? jeśli on jest w tym królu mieczy to pewnie swoim zachowaniem własnie to chce od Ciebie uzyskać... 1 Cytuj
werka81 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 jak się zachowywał w ostatnim czasie? niby wszystko było ok, ale przeszkadzał mi wyczuwalny dystans z jego strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi