Skocz do zawartości

Jak z nim postąpić?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Nie jestesmy para ale sa takie powroty i oddalenia

Jak z nim postąpić?

8 pucharów królowa pucharów 6 buław rycerz buław smierć 3 puchary=świat

ja wychodze w kartach jako Q pucharowa, obecnie znowu oddalenie. Chyba powinnam zmienić sposób postrzegania pana i wtedy Widać zmianę na lepsze. Obecnie było takie patrzenie przez różowe okulary.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

pozdrawiam

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak z nim postąpić?

Nie wyczekuj, nie smutaj, ciesz się życiem - czerp z niego radość...

Napisano (edytowane)

według mnie zmienić nastawienie na typowo koleżeńskie...

Edytowane przez Lenka10
Napisano

Wiec może zacznijmy od końca,ale podsumowanie karty ŚWIAT- zadecyduj i zakończ tą decyzję świadoma tego czego chcesz,z pełną satysfakcja.. To koniec drogi która przygotowywuje Cie do nowej ściezko zaczynająć od karty 0 głupca przez nowe sciezki i cykle..

8 pucharówka to dla mnie karta transformacji choć również bywa bolesna..możesz odejść od niego z wielki bólem serca -również coś zyskująć np wolnośc po jakimś czasie..albo zwyczajnie możesz po prostu odejść od swoich przekonań i zmienić nastawienie.. to wszystko konkretna decyzja musi być oparta twoimi działaniami,spokojnymi(Królowa) a te działania bedą poparte twoim zadowoleniem i sukcesem(6 buław) sugeruje ze w rycku jest owy Pan..i karta śmierci sugeruje zakończenie badz początek nowego.. Najwazniejsze to podjęcie decyzji a nie kurczowe trzymanie się rozchwiania..

Tak jak napisałam to ciagle powroty i rozstania(to również sugeruje karta 8 kielichów).. dla mnie również jest to karta gdzie możemy coś zmienić,walczyć o marzenia własne gdy bedziemy w stanie porzucic stare swoje przekonania i wyruszyć w dalsza drogę własnej transformacji i zmiany.

Napisano
Witam :)

Nie jestesmy para ale sa takie powroty i oddalenia

Jak z nim postąpić?

ja wychodze w kartach jako Q pucharowa, obecnie znowu oddalenie. Chyba powinnam zmienić sposób postrzegania pana i wtedy Widać zmianę na lepsze. Obecnie było takie patrzenie przez różowe okulary.

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

pozdrawiam

Przeczuwasz, że musisz się rozstać na dobre, że te powroty nie mają sensu. Powinnaś zdobyć się na odwagę i pokazać panu, że stać Cię na krok naprzód, że potrafisz zapanować nad swoimi emocjami i definitywnie skończyć z użalaniem się na sobą. Powinnaś pokazać siebie z innej strony, jako osobę pełną temperamentu, pewną siebie, radosną, która samodzielnie kreuje swój świat. Kto wie, może nawet zakończyć znajomość z nim?