duo70 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Witam Nie jestesmy para ale sa takie powroty i oddalenia Jak z nim postąpić? 8 pucharów królowa pucharów 6 buław rycerz buław smierć 3 puchary=świat ja wychodze w kartach jako Q pucharowa, obecnie znowu oddalenie. Chyba powinnam zmienić sposób postrzegania pana i wtedy Widać zmianę na lepsze. Obecnie było takie patrzenie przez różowe okulary. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. pozdrawiam Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jak z nim postąpić? 8 pucharów królowa pucharów 6 buław rycerz buław smierć 3 puchary=świat Nie wyczekuj, nie smutaj, ciesz się życiem - czerp z niego radość... Cytuj
Lenka10 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) według mnie zmienić nastawienie na typowo koleżeńskie... Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Wiec może zacznijmy od końca,ale podsumowanie karty ŚWIAT- zadecyduj i zakończ tą decyzję świadoma tego czego chcesz,z pełną satysfakcja.. To koniec drogi która przygotowywuje Cie do nowej ściezko zaczynająć od karty 0 głupca przez nowe sciezki i cykle.. 8 pucharówka to dla mnie karta transformacji choć również bywa bolesna..możesz odejść od niego z wielki bólem serca -również coś zyskująć np wolnośc po jakimś czasie..albo zwyczajnie możesz po prostu odejść od swoich przekonań i zmienić nastawienie.. to wszystko konkretna decyzja musi być oparta twoimi działaniami,spokojnymi(Królowa) a te działania bedą poparte twoim zadowoleniem i sukcesem(6 buław) sugeruje ze w rycku jest owy Pan..i karta śmierci sugeruje zakończenie badz początek nowego.. Najwazniejsze to podjęcie decyzji a nie kurczowe trzymanie się rozchwiania.. Tak jak napisałam to ciagle powroty i rozstania(to również sugeruje karta 8 kielichów).. dla mnie również jest to karta gdzie możemy coś zmienić,walczyć o marzenia własne gdy bedziemy w stanie porzucic stare swoje przekonania i wyruszyć w dalsza drogę własnej transformacji i zmiany. Cytuj
Davisa Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Witam Nie jestesmy para ale sa takie powroty i oddalenia Jak z nim postąpić? 8 pucharów królowa pucharów 6 buław rycerz buław smierć 3 puchary=świat ja wychodze w kartach jako Q pucharowa, obecnie znowu oddalenie. Chyba powinnam zmienić sposób postrzegania pana i wtedy Widać zmianę na lepsze. Obecnie było takie patrzenie przez różowe okulary. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. pozdrawiam Przeczuwasz, że musisz się rozstać na dobre, że te powroty nie mają sensu. Powinnaś zdobyć się na odwagę i pokazać panu, że stać Cię na krok naprzód, że potrafisz zapanować nad swoimi emocjami i definitywnie skończyć z użalaniem się na sobą. Powinnaś pokazać siebie z innej strony, jako osobę pełną temperamentu, pewną siebie, radosną, która samodzielnie kreuje swój świat. Kto wie, może nawet zakończyć znajomość z nim? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi