Skocz do zawartości

Rozkład - czy atakuje mnie wampir energetyczny?

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Umysł - czy jest atakowany w jakikolwiek sposób: wolna wola, myśli

- Rycerz Denarów - Nie, umysł jest wolny od jakichkolwiek ataków, mam wolną wolę i wolne myśli

2. Ciało - czy jest atakowane w jakakolwiek sposób, bóle serca, zawroty głowy, mroczki przed oczami, osłabienie, brak energii, wyczerpanie, ociężałość, bezsilność - 3 Denary - Może warto by było zasięgnąć jakiejś porady, ewentualnie udać się do dentysty :lol:

3 Duch - czy jest atakowany w jakikolwiek sposób sny – koszmary senne np. duszenie ćwiartowanie, wyciek krwi, problemy z świecie astralnym

- Królowa Pucharów - Sny jak zawsze pełne emocji, ale nie widać tutaj chyba nic złego

4 Emocje – negatywne: smutek, poczucie winy, lęk, przygnębienie

- 9 Buław - No tutaj jedynie z emocjami z lekka może być problem, obawy, taka lekka samotność w dniu codziennym, co za tym idzie nie chce się nic robić

5. Czy jest to spowodowane przez konkretną osobę, czyli kto powoduje utratę energii

- Kapłanka - Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się to z moja siostrą, taka pierwsza myśl była...

6. Czy ta osoba robi to świadomie

- 7 Denarów - Wydaje mi się że ta osoba po prostu mnie obserwuje

7. Jakie sytuacje powodują u mnie utratę energii

- 4 Miecze - Sen... Może za dużo odpoczynku i lenistwa to u mnie jednak w tym przypadku nie najlepsze efekty daje.

No co jakiś czas muszę zrobić analizę w postaci owego rozkładu ;)

Napisano

Ja uważam,że nie atakuje Cie wampir energetyczny..Być może za mało snu..albo jakies nie wykryte choróbsko,przeziebienie wywołuje u Ciebie przemeczenie:)

• Lubię to! 1
Napisano
Ja uważam,że nie atakuje Cie wampir energetyczny..Być może za mało snu..albo jakies nie wykryte choróbsko,przeziebienie wywołuje u Ciebie przemeczenie:)

No to prawda.. Wirusa mam prawie wcale nie śpię :lol:

Napisano

nic Cię nie atakuje :). Co najwyżej zaliczasz spadki energetyczne z powodu osłabienia czy zdrowotnych dolegliwości.

Napisano

Dzięki dziewczyny :)

Zawsze warto sprawdzić ! Teraz przynajmniej jestem spokojna :bukiet: