Skocz do zawartości

Co miłego w uczuciach zaskoczy mnie w tym tygodniu?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Dziękuję Linkinii za karty:)

6 bulaw, Mag, As pucharow, giermek denarów

ktoś mnie może dość mocno podrywać, czarować, coś tam będzie ode mnie chciał pewnie...

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Pan weżmie sprawy w swoje ręce i może zaproponować jakies spotkanie:] które bedzie zależne tylko i wylącznie od twojego odniesienia:]

• Lubię to! 1
Napisano

jak nie bedziesz zwodzic osobnika płci meskiej to widze tu jakis kreatywny pomysl na spedzenie czasu we dwoje ktory bardzo ci sie spodoba;]

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Witać inicjatywę pana, który będzie czarował, ale też wykaże inicjatywę i zaproponuje spotkanie. To w głównej mierze ucieszy ;) Hmm i zgodzę się z GdzieTaIrlandia, w tej 6 buław to chyba widać, że od Ciebie będzie zależało, czy się zgodzisz i w jakim nastroju poprowadzisz rozmowę... ;)

• Maestro
Napisano
Witać inicjatywę pana, który będzie czarował, ale też wykaże inicjatywę i zaproponuje spotkanie. To w głównej mierze ucieszy ;) Hmm i zgodzę się z GdzieTaIrlandia, w tej 6 buław to chyba widać, że od Ciebie będzie zależało, czy się zgodzisz i w jakim nastroju poprowadzisz rozmowę... ;)

Obawiam się, że to może być jeden z wielu podrywaczy, których spotykam w pracy każdego dnia....:lol:

Napisano
Obawiam się, że to może być jeden z wielu podrywaczy, których spotykam w pracy każdego dnia....:lol:

Kto wie gdzie ta strzała amora Cie trafi..w jakim miejscu i gdzie trafi:D byle nie w pośladek:P:P

• Maestro
Napisano
Kto wie gdzie ta strzała amora Cie trafi..w jakim miejscu i gdzie trafi:D byle nie w pośladek:P:P

:lol::lol: Ha, ha, byle nie w pośladek,racja:lol:

Napisano

z pewnością, jakiś samiec będzie próbował się ustrzelić ;D

• Lubię to! 1
Napisano

widzę aktywne starania o Ciebie, ktoś moze z podróży? kto wyjechał zacznie działac w Twoim kierunku, będą komplementy i jego miłe gesty w Twoją stronę, ktoś może Ci pomoc zaproponuje

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
z pewnością, jakiś samiec będzie próbował się ustrzelić ;D

Ostatnio kilku takich było, ale ja miałam myśli nauką zaprzątnięte:lol::lol:

Napisano
Dziękuję Linkinii za karty:)

ktoś mnie może dość mocno podrywać, czarować, coś tam będzie ode mnie chciał pewnie...

Ten Mag Będzie Cię skutecznie adorował, poczujesz się wyróżniona, wyjątkowa. Będzie drążył "skałę", emocje będą wzbierały. Jakies przyjemności fizyczne tez się mogą zdarzyć. No choćby muśnięcie dłoni ;)

No miło będzie!

• Maestro
Napisano
Pan weżmie sprawy w swoje ręce i może zaproponować jakies spotkanie:] które bedzie zależne tylko i wylącznie od twojego odniesienia:]

Weryfikacja

Byłaś najbliżej...Pewien pan,bardo chciał się ze mna spotkac, na razie nie zgodziłam się;))) Generalnie każdy trafił:)))