Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Dziękuję Linkinii za karty:) Co miłego w uczuciach zaskoczy mnie w tym tygodniu? 6 bulaw, Mag, As pucharow, giermek denarów ktoś mnie może dość mocno podrywać, czarować, coś tam będzie ode mnie chciał pewnie... Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Inez2503 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Pan weżmie sprawy w swoje ręce i może zaproponować jakies spotkanie:] które bedzie zależne tylko i wylącznie od twojego odniesienia:] 1 Cytuj
CessPablos Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 jak nie bedziesz zwodzic osobnika płci meskiej to widze tu jakis kreatywny pomysl na spedzenie czasu we dwoje ktory bardzo ci sie spodoba;] 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Witać inicjatywę pana, który będzie czarował, ale też wykaże inicjatywę i zaproponuje spotkanie. To w głównej mierze ucieszy Hmm i zgodzę się z GdzieTaIrlandia, w tej 6 buław to chyba widać, że od Ciebie będzie zależało, czy się zgodzisz i w jakim nastroju poprowadzisz rozmowę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 Witać inicjatywę pana, który będzie czarował, ale też wykaże inicjatywę i zaproponuje spotkanie. To w głównej mierze ucieszy Hmm i zgodzę się z GdzieTaIrlandia, w tej 6 buław to chyba widać, że od Ciebie będzie zależało, czy się zgodzisz i w jakim nastroju poprowadzisz rozmowę... Obawiam się, że to może być jeden z wielu podrywaczy, których spotykam w pracy każdego dnia.... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Obawiam się, że to może być jeden z wielu podrywaczy, których spotykam w pracy każdego dnia.... Kto wie gdzie ta strzała amora Cie trafi..w jakim miejscu i gdzie trafi:D byle nie w pośladek:P:P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 Kto wie gdzie ta strzała amora Cie trafi..w jakim miejscu i gdzie trafi:D byle nie w pośladek:P:P :lol: Ha, ha, byle nie w pośladek,racja:lol: Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 z pewnością, jakiś samiec będzie próbował się ustrzelić ;D 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co miłego w uczuciach zaskoczy mnie w tym tygodniu? 6 bulaw, Mag, As pucharow, giermek denarów widzę aktywne starania o Ciebie, ktoś moze z podróży? kto wyjechał zacznie działac w Twoim kierunku, będą komplementy i jego miłe gesty w Twoją stronę, ktoś może Ci pomoc zaproponuje 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 z pewnością, jakiś samiec będzie próbował się ustrzelić ;D Ostatnio kilku takich było, ale ja miałam myśli nauką zaprzątnięte:lol: Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Dziękuję Linkinii za karty:) Co miłego w uczuciach zaskoczy mnie w tym tygodniu? 6 bulaw, Mag, As pucharow, giermek denarów ktoś mnie może dość mocno podrywać, czarować, coś tam będzie ode mnie chciał pewnie... Ten Mag Będzie Cię skutecznie adorował, poczujesz się wyróżniona, wyjątkowa. Będzie drążył "skałę", emocje będą wzbierały. Jakies przyjemności fizyczne tez się mogą zdarzyć. No choćby muśnięcie dłoni No miło będzie! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2013 Pan weżmie sprawy w swoje ręce i może zaproponować jakies spotkanie:] które bedzie zależne tylko i wylącznie od twojego odniesienia:] Weryfikacja Byłaś najbliżej...Pewien pan,bardo chciał się ze mna spotkac, na razie nie zgodziłam się)) Generalnie każdy trafił)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi