Skocz do zawartości

Co chce osiągnąć takim zachowaniem? proszę rzućcie okiem

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dwa pytania dotyczące Pana, z którym relacja już nie wchodzi w grę. Pan ma chyba jakieś problemy emocjonalne, zachowuje się jak totalny dzieciak. Zaczął mnie olewać wręcz ostentacyjnie natomiast zapałał nagłym entuzjazmem do moich koleżanek, z którymi wie że mam bardzo dobry kontakt. Zastanawiam się co ma na celu taka dziecinada? Wzbudzenie mojej zazdrości czy pokazanie że ma takie świetne kontakty również z innymi kobietami...

Co ma na celu jest zachowanie?

5 monet, król buław, świat/as monet suma Cesarz

------------------------------16--------22------10---------15--------

------------------------------------16-------10--------3--------------

------------------------------------------4-------13------------------

-----------------------------------------------17---------------------

ewidentnie moim zdaniem Pan chce zeby sie źle poczuła, taka biedna i niechciana, pokazać jaki to on jest otwarty i kontaktowy i w tym asie monet myśli że coś tym zyska, cesarz to oczywiście on jak pan i władca sytuacji... w podsumie wieża, koło, diabeł chce mojej reakcji, wzbudzenia zazdrości. Chyba go boli, ze jestem jak skała i nic po mnie nie widać.

Dlaczego on mnie tak traktuje?

król monet, 9 monet, paź kielichów/8 monet suma Cesarz

-------------------------------16---------11---------10----------22-----------------

--------------------------------------5---------21-----------22----------------------

--------------------------------------------4-----------21---------------------------

----------------------------------------------------3--------------------------------

król monet i 9 monet .. totalny egoista myślący o sobie oczekuje z mojej strony miłych gestów, że to ja będę pracować na kontakt i znajomość, i znów cesarz w podsumie on chce być panem sytuacji. podsuma niemal identyczne znów chce ruchu ode mnie, podjęcia decyzji, on ma byc tym ważnym, decyzyjnym ..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak - jak to już sama napisałaś, chce Ci sprawić przykrość...chce Ci pokazać że "Świat należy do Niego - stoi przed Nim otworem" (Cesarz) - jaki to On jest zadowolony (niby) i że na brak zainteresowania u płci przeciwnej nie narzeka...

Podko****e się w Tobie - liczył na to że coś wspólnie "zbudujecie"...liczy na to że coś się w Tobie odmieni...

• Maestro
Napisano

wg mnie on ma jakąś potrzebę dowartosciowania się, pokazania swiatu jaki to niego playboy, jaki jest fajny

z czystego egoizmu jak piszesz, on lubi być na świeczniku, jak piszesz oczekuje miłych gestów z Twojej strony

Napisano

No według mnie chce doprowadzić Cie do skrajności abyś ty cokolwiek zrobiła i się odezwała ,chocby nawet w złości..

Liczy ,ze w końcu zburzy twój spokój,los sie odwróci i chociaż Cie sprowokuje:] . Ukryty podstępek:)

A no traktuje Cie tak bo mierzi go twój absolutny brak działania w jego stronę..a on taki pewny siebie jest i zarozumialy troche:) lubi jak jest po jego ,nie wazne jakim kosztem:)

• Lubię to! 1
Napisano

ależ to gówniarz aż mi się ciśnienie podniosło :P dzieki dziewczyny!!!

Napisano

to 5 monet to u niego...chce w ten sposób zyskać szanse na spełnienie ... z Toba ;) jest w tobie zakochany, jesteś dla niego ważna, ale nie wie jak cię rozgryźć

Napisano

Ja też myślę, że pan ma jakieś kompleksy i chce pokazać innym, kim on to nie jest...jaki on to jest męski i w ogóle... ;) Chce się dowartościować, a Tobie pokazać, że jest zadowolony z tego, co ma...że jest singlem i wszystko się układa w jego życiu po prostu super ;) Chce zrobić na Tobie wrażenie ;)