LasMeninas Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Dwa pytania dotyczące Pana, z którym relacja już nie wchodzi w grę. Pan ma chyba jakieś problemy emocjonalne, zachowuje się jak totalny dzieciak. Zaczął mnie olewać wręcz ostentacyjnie natomiast zapałał nagłym entuzjazmem do moich koleżanek, z którymi wie że mam bardzo dobry kontakt. Zastanawiam się co ma na celu taka dziecinada? Wzbudzenie mojej zazdrości czy pokazanie że ma takie świetne kontakty również z innymi kobietami... Co ma na celu jest zachowanie? 5 monet, król buław, świat/as monet suma Cesarz ------------------------------16--------22------10---------15-------- ------------------------------------16-------10--------3-------------- ------------------------------------------4-------13------------------ -----------------------------------------------17--------------------- ewidentnie moim zdaniem Pan chce zeby sie źle poczuła, taka biedna i niechciana, pokazać jaki to on jest otwarty i kontaktowy i w tym asie monet myśli że coś tym zyska, cesarz to oczywiście on jak pan i władca sytuacji... w podsumie wieża, koło, diabeł chce mojej reakcji, wzbudzenia zazdrości. Chyba go boli, ze jestem jak skała i nic po mnie nie widać. Dlaczego on mnie tak traktuje? król monet, 9 monet, paź kielichów/8 monet suma Cesarz -------------------------------16---------11---------10----------22----------------- --------------------------------------5---------21-----------22---------------------- --------------------------------------------4-----------21--------------------------- ----------------------------------------------------3-------------------------------- król monet i 9 monet .. totalny egoista myślący o sobie oczekuje z mojej strony miłych gestów, że to ja będę pracować na kontakt i znajomość, i znów cesarz w podsumie on chce być panem sytuacji. podsuma niemal identyczne znów chce ruchu ode mnie, podjęcia decyzji, on ma byc tym ważnym, decyzyjnym .. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co ma na celu jest zachowanie? 5 monet, król buław, świat/as monet suma Cesarz Tak - jak to już sama napisałaś, chce Ci sprawić przykrość...chce Ci pokazać że "Świat należy do Niego - stoi przed Nim otworem" (Cesarz) - jaki to On jest zadowolony (niby) i że na brak zainteresowania u płci przeciwnej nie narzeka... Dlaczego on mnie tak traktuje? król monet, 9 monet, paź kielichów/8 monet suma Cesarz Podko****e się w Tobie - liczył na to że coś wspólnie "zbudujecie"...liczy na to że coś się w Tobie odmieni... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 Co ma na celu jest zachowanie? 5 monet, król buław, świat/as monet suma Cesarz wg mnie on ma jakąś potrzebę dowartosciowania się, pokazania swiatu jaki to niego playboy, jaki jest fajny Dlaczego on mnie tak traktuje? król monet, 9 monet, paź kielichów/8 monet suma Cesarz z czystego egoizmu jak piszesz, on lubi być na świeczniku, jak piszesz oczekuje miłych gestów z Twojej strony Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 No według mnie chce doprowadzić Cie do skrajności abyś ty cokolwiek zrobiła i się odezwała ,chocby nawet w złości.. Liczy ,ze w końcu zburzy twój spokój,los sie odwróci i chociaż Cie sprowokuje:] . Ukryty podstępek:) A no traktuje Cie tak bo mierzi go twój absolutny brak działania w jego stronę..a on taki pewny siebie jest i zarozumialy troche:) lubi jak jest po jego ,nie wazne jakim kosztem:) 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 ależ to gówniarz aż mi się ciśnienie podniosło dzieki dziewczyny!!! Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 to 5 monet to u niego...chce w ten sposób zyskać szanse na spełnienie ... z Toba jest w tobie zakochany, jesteś dla niego ważna, ale nie wie jak cię rozgryźć Cytuj
maddie88 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Ja też myślę, że pan ma jakieś kompleksy i chce pokazać innym, kim on to nie jest...jaki on to jest męski i w ogóle... Chce się dowartościować, a Tobie pokazać, że jest zadowolony z tego, co ma...że jest singlem i wszystko się układa w jego życiu po prostu super Chce zrobić na Tobie wrażenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi