Sznuflina Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co myslicie? Co On dzis czuje? jakie ma emocje? wybralam karty: 10 mieczy Wszystko sobie sam zablokowal... przez zle decyzje..nie swoje decyzje.. Tunel do oswiecenia w tej sprawie... z gory i dolu zablokowany przez miecze 6 mieczyRozwiazanie problemu polega na tym..aby go zrozumiec.. rozpoznac, co moze nam pomoc..Powolny ale staly postep w poznawaniu nowego, swojego "JA" PustelnikZapanowanie nad wlasna zloscia..prowadzi do spokojnego spojrzenia w swoje wlasne wnetrze, pomaga to osiagnac niezaleznosc.. Refleksje, odrzucenie falszywego "EGO".. Pomozcie.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Jest przybity wręcz..ale wyrusza w dalszą swoją podróż,pozostawia pewne rzeczy za sobą..idzie na przód samotnie.. Próbuje ogarnać to wewnetrznie,uspokoić. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2013 Maestro Napisano 28 Stycznia 2013 10 mieczy 6 mieczy Pustelnik jest przybity bardzo, ale chyba powoli dochodzi do siebie, na razie chce sam sobie poradzić ze swoimi emocjami, coś przemyśleć Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 czuje się przybity ale ma swój cel, do którego zmierza, a tym co go dziś otacza interesuje się jedynie na tyle, na ile jest to dla niego odpowiednie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Ojejejje...kiepsko...10 Mieczy pokazuje naprawdę kiepskie samopoczucie - czuje się osamotniony i brakuje mu komunikacji - z Tobą oczywiście (6 Mieczy & Pustelnik)... Pan czuje się źle, chyba nawet ma poczucie winy - ponieważ zrobił coś - i osiągnął efekt inny od tego który chciał uzyskać... Myślę że On się też - po prostu martwi o Ciebie... Cytuj
Sznuflina Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Mam sie zameldowac? ze jest ok.. i niech trzyma glowe do gory? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Nie wiem Kochana - ale Ty na pewno wiesz - czujesz...:* Cytuj
Sznuflina Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Napisalam sms... zeby trzymal glowe do gory i sluchal swego serca... ale narazie nie ma odzewu... moze jest w pracy na drugiej zmianie...:/ Pozyjemy - zobaczymy. Cytuj
patai Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Ma wszstkiego dosyć i chce być sam, chce zapomniec, uciec od problemów Cytuj
Sznuflina Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Uciec od problemów..to sie zgadza... najlepiej przestac istniec... oby tylko niczego nie zmieniac.. smutne Cytuj
Davisa Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Co myslicie?Co On dzis czuje? jakie ma emocje? wybralam karty: 10 mieczy Wszystko sobie sam zablokowal... przez zle decyzje..nie swoje decyzje.. Tunel do oswiecenia w tej sprawie... z gory i dolu zablokowany przez miecze 6 mieczyRozwiazanie problemu polega na tym..aby go zrozumiec.. rozpoznac, co moze nam pomoc..Powolny ale staly postep w poznawaniu nowego, swojego "JA" PustelnikZapanowanie nad wlasna zloscia..prowadzi do spokojnego spojrzenia w swoje wlasne wnetrze, pomaga to osiagnac niezaleznosc.. Refleksje, odrzucenie falszywego "EGO".. Pomozcie.. Nie jest tak źle z nim. Choć ma świadomość, że coś się skończyło, to mimo bólu i niepewności, gotowy jest otworzyć się na nowe. On chyba ma już dosyć tej sytuacji i chce zmian, choć nie przyznaje się do tego otwarcie. Cytuj
Sznuflina Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Zupelnie mozliwe, ze tak wlasnie jest. Dojrzeje... ale nie wolno go popychac.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Odciął się od tego co się skończyło i zajął się swoimi sprawami. Widać w Pustelniku że przemyśli sprawę i wyciągnie wnioski ale 6 mieczy pokazuje że nie chce już do tego wracać, 10 mieczy = było,umarło. Cytuj
Sznuflina Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Odciął się od tego co się skończyło i zajął się swoimi sprawami. Widać w Pustelniku że przemyśli sprawę i wyciągnie wnioski ale 6 mieczy pokazuje że nie chce już do tego wracać, 10 mieczy = było,umarło. Ok..bylo umarlo.. potrafilabym to wszystko zaakceptowac gdyby mi tak powiedzial, ale on zegnajac sie powiedzial zebedzie mnie kochal do konca zycia i podporzadkowal sie decyzji swojej zony o ratowaniu ich zwiazku.. zwiazku w ktorym on traktowany byl jako ktos, komu sie ciagle zabrania aby sie odzywal. Czy potluczone dzbany..poklejone potem maja szanse na noszenie wody? Chyba latwiej byloby mi ,gdyby powiedzial: daj mi spokoj i zejdz mi z oczu.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 Ok..bylo umarlo.. potrafilabym to wszystko zaakceptowac gdyby mi tak powiedzial, ale on zegnajac sie powiedzial zebedzie mnie kochal do konca zycia i podporzadkowal sie decyzji swojej zony o ratowaniu ich zwiazku.. zwiazku w ktorym on traktowany byl jako ktos, komu sie ciagle zabrania aby sie odzywal. Czy potluczone dzbany..poklejone potem maja szanse na noszenie wody? Chyba latwiej byloby mi ,gdyby powiedzial: daj mi spokoj i zejdz mi z oczu.. Wiesz co, to jest chyba człowiek lękliwy, bez siły przebicia, sama piszesz, że jest traktowany jak ktoś komu się ciągle zabrania, aby się odzywał. Tu tkwi klucz do jego zachowania..On Ci tak nigdy nie powie, bo jest za słaby na takie słowa.. Cytuj
Sznuflina Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 "Wiesz co, to jest chyba człowiek lękliwy, bez siły przebicia, sama piszesz, że jest traktowany jak ktoś komu się ciągle zabrania, aby się odzywał. Tu tkwi klucz do jego zachowania..On Ci tak nigdy nie powie, bo jest za słaby na takie słowa.." Wiem, ze mi nie powie... On rani tym siebie samego tez. To tak jakby malemu dziecku kazac odlozyc zabawke... a ono tak bardzo chcialo ja miec... Wie o tym, ze gdy tego nie zrobi... dostanie kare.. bedzie bolalo... wiecej niz odlozenie zabawki... polyka swoj bol.. i gra dalej w teatrze.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 "Wiesz co, to jest chyba człowiek lękliwy, bez siły przebicia, sama piszesz, że jest traktowany jak ktoś komu się ciągle zabrania, aby się odzywał. Tu tkwi klucz do jego zachowania..On Ci tak nigdy nie powie, bo jest za słaby na takie słowa.." Wiem, ze mi nie powie... On rani tym siebie samego tez. To tak jakby malemu dziecku kazac odlozyc zabawke... a ono tak bardzo chcialo ja miec... Wie o tym, ze gdy tego nie zrobi... dostanie kare.. bedzie bolalo... wiecej niz odlozenie zabawki... polyka swoj bol.. i gra dalej w teatrze.. A Ty cierpisz...bo kochasz i chyba za niego też...My kobiety za dużo na siebie bierzemy... Cytuj
Sznuflina Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 A Ty cierpisz...bo kochasz i chyba za niego też...My kobiety za dużo na siebie bierzemy... Tak...czas najwyzszy zmienic to. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Co myslicie?Co On dzis czuje? jakie ma emocje? wybralam karty: 10 mieczy Wszystko sobie sam zablokowal... przez zle decyzje..nie swoje decyzje.. Tunel do oswiecenia w tej sprawie... z gory i dolu zablokowany przez miecze 6 mieczyRozwiazanie problemu polega na tym..aby go zrozumiec.. rozpoznac, co moze nam pomoc..Powolny ale staly postep w poznawaniu nowego, swojego "JA" PustelnikZapanowanie nad wlasna zloscia..prowadzi do spokojnego spojrzenia w swoje wlasne wnetrze, pomaga to osiagnac niezaleznosc.. Refleksje, odrzucenie falszywego "EGO".. Pomozcie.. 10 mieczy to punkt kulminacyjny. Myślę, że Pan stosuje autoterapię. Trzeba dać Panu spokój by się w sobie poukładał. Pan odpuszcza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi