maddie88 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Witam, W tej chwili biorę udział w rekrutacji na pewne stanowisko... Wstępna decyzja jest taka, że firma jest na tak, ale to nie jest do końca to, co chciałabym robić... Wiem, jaka jest sytuacja na rynku, dlatego się waham. Z jednej strony wiem, że męczyłabym się na tym stanowisku, a z drugiej...lepszej oferty na razie nie ma. Zadałam więc kartom pytanie, czy przyjąć tę ofertę czy nie. Opcja 1. Tak, przyjąć. Obecna sytuacja: Rydwan Co mówi o sobie ta opcja: 10 Mieczy (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Koło Fortuny => Księżyc To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 8 Buław Jak wesprze mnie ta decyzja? Rycerz Denarów (odpowiedź), tło: Kochankowie, 6 Denarów => Gwiazda Widać, że chce już wreszcie znaleźć jakiś punkt zaczepienia finansowego i ta praca by mi go dała. Jednak widać moje rozczarowanie (10 Mieczy), praca, która będzie mnie przygnębiać... Dobre strony jednak są takie, że będzie tam miła atmosfera i na inne aspekty pracy nie powinnam narzekać. Martwi mnie ten Księżyc - w tej chwili jeszcze za wiele nie wiem; wiem, czego dotyczy stanowisko, ale karty sugerują, że wszystkiego, a w zasadzie znacznej części mi nie powiedziano... Jeśli wybiorę tę drogę, to i tak najprawdopodobniej czeka mnie zmiana pracy (8 Buław), mimo to, nauczę się cierpliwości w dążeniu do wytyczonych celów. Opcja 2. Nie, szukam dalej... Obecna sytuacja: 8 Kielichów Co mówi o sobie ta opcja: 4 Mieczy (odpowiedź), tło: 8 Mieczy, Świat => Sprawiedliwość To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 10 Denarów (odpowiedź), tło: 9 Buław, Kapłanka => Pustelnik Jak wesprze mnie ta decyzja? 3 Mieczy (odpowiedź), tło 2 Mieczy, Mag => Kochankowie Jestem prawie zdecydowana, żeby tę pracę podjąć, z ciężkim sercem, ale wreszcie będę pracować... Jeśli jednak zrezygnuję, to przede mną znów okres szukania praca, siedzenie w czterech kątach przed kompem...i wysyłanie ofert. Praca powinna się znaleźć, ale widać tutaj dużo włożonego w to trudu i determinacji... Ta opcja nauczyłaby mnie umiejętności dokonywania wyboru i radzenia sobie z zawodem... Rada kart: 5 Mieczy (odpowiedź), tło: Śmierć, As Pucharów, 3 Buław => Koło Fortuny - Oj, no nawet gdybym tam podjęła pracę, to faktycznie nie popracuję długo w tej firmie... Karty sugerują, żebym szukała dalej... A Waszym zdaniem? Będę wdzięczna za każdy pomysł, bo jestem w kropce... Pozdrawiam, Maddie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Opcja pierwsza o wiele lepsza od drugiej.. Myślę,że do pierwszej opcji z góry się nastawiasz-->Co mówi o sobie ta opcja: 10 Mieczy (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Koło Fortuny => Księżyc To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 8 Buław--> co sugeruje 10 mieczy..a w tle widać harmonie 10 kielichów i tego,że los Ci to podrzucił pod stopy-> tyle,że w ksiezycu przez twoje obawy nie zostało to odkryte na swiatło dzienne.. Potem według mnie widać twoje działania,harmonie i nawet zadowolenie czego się nie spodziewasz oczywiscie:) Rada kart: 5 Mieczy (odpowiedź), tło: Śmierć, As Pucharów, 3 Buław => Koło Fortuny- no z góry zakładasz,ze opcja pierwsza to porażka i nie bedzie zadowolona..a tle widać,że może się okazać fajna z perspektywami. Koło sugeruje obrót sprawy której sie nie spodziewałas-czyli moze to byc radosc:) Cytuj
maddie88 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Opcja pierwsza o wiele lepsza od drugiej.. Myślę,że do pierwszej opcji z góry się nastawiasz-->Co mówi o sobie ta opcja: 10 Mieczy (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Koło Fortuny => KsiężycTo będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 8 Buław--> co sugeruje 10 mieczy..a w tle widać harmonie 10 kielichów i tego,że los Ci to podrzucił pod stopy-> tyle,że w ksiezycu przez twoje obawy nie zostało to odkryte na swiatło dzienne.. Potem według mnie widać twoje działania,harmonie i nawet zadowolenie czego się nie spodziewasz oczywiscie:) Rada kart: 5 Mieczy (odpowiedź), tło: Śmierć, As Pucharów, 3 Buław => Koło Fortuny- no z góry zakładasz,ze opcja pierwsza to porażka i nie bedzie zadowolona..a tle widać,że może się okazać fajna z perspektywami. Koło sugeruje obrót sprawy której sie nie spodziewałas-czyli moze to byc radosc:) Zgadza się, zakładam z góry, że to nie to...tzn. jestem prawie tego pewna... I mam obawy, to prawda... Inne karty były nawet ładne na tę pracę...co mnie też zdziwiło... Czyli jak najbardziej może być tak, jak piszesz - że te moje negatywne nastawienie przysłania mi możliwości rozwoju w tej firmie... Teraz czekam na ich ostateczną decyzję Dziękuję, GTI Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Ja tak widzę te karty,że nie widzisz możliwości bo z góry zakładasz,że to nie to a perspektywy fajne.. Natomiast drugi ,gdybys poczekała..myślę,że trochę mogłabyś się rozczarować po czasie..ale to tyko moja opinia,niech inni wyrażą swoja:) Cytuj
LasMeninas Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 jak nie przyjmiesz to jeszcze długo będziesz szukać, a rada od kart nawołuje do weryfikacji swojej postawy abby się nie poddawać dla mnie w tymwypadku abym nie oddawac stanowiska walkowerem... ja bym brała tam całkiem fajnie może Ci być 1 Cytuj
maddie88 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 @GTI i Las Meninas: Bardzo Wam dziekuję Nie ma to jak obiektywne spojrzenie na sprawę :uscisk: Cytuj
maddie88 Napisano 9 Marca 2013 Autor Napisano 9 Marca 2013 Weryfikacja ...przynajmniej częściowa Pracę przyjęłam i na razie jest ok. Ludzie są w porządku, faktycznie sama wmawiałam sobie to i owo... Może jeszcze dopiszę coś o Rycku Monet - nie wiem, czy karty nie wskazywały na pewnego pana, hmm... Miły chłopak, taka osoba, z którą można o wszystkim pogadać...nic się nie dzieje, tylko tak patrząc na te Kochanki to nie wiem, czy nie będzie jakiś dwuznacznych sytuacji Pozdrawiam Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi