Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na jakiś kontakt ze strony pana??

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odezwie się w Mocy to widać. Karty bardzo ładne.

Napisano

Boisz się mieć nadzieję, że się odezwie, ale zrobi to - Moc to pokazuje, a 10 kielichów Twoje zadowolenie :)

• Lubię to! 1
Napisano

a jak dla mnie powinny się zrealizować, z ta mocą to możesz się niecierpliwić ale 10 kielichów to spełnienie wszak

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Będzie kontakt być może w weekend:) MI 4 buław tak często pokazuje,ponadto w 10 kiel masz spełnienie:)

• Lubię to! 1
Napisano

hehe w zasadzie to pytanie dotyczyło dziś ;D o tak w ogóle to wiem,że się będzie odzywał ;)

Napisano

wg mnie to ty się powinnaś odezwać, pokazać zaangażowanie a wtedy wszystko pięknie.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja bym powiedziała też, że to Ty jako ta Siła kobieca powinnaś coś zrobić, żeby był kontakt z Panem ;)

Napisano

no ostatnio to pan zabiega ;D co ja mu będę przeszkadzać w polowaniu ? ;DDD

Napisano

nie musisz przeszkadzać w polowaniu :D ale np. tak delikatnie zachęcić do odezwania się i dalszego działania ;)

Napisano

skrobnij :D wiesz, mnie nie jeden raz Siła pokazała, że to ja musiałam coś zrobić a nawet miałam podobne pytanie jak Ty teraz i tam Siła pokazała, że ja musiałam zachęcić do działania ;)