Mgła Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) 6 mieczy (odpowiedź) Cesarz, 9 mieczy (uzupełnienie) Pierwsze moje wrażenie - nie spotkam, jemu się nie będzie chciało w piątek nigdzie ruszać, tylko zasiądzie na swoim tronie chacha Oczywiście ja nie będę z tego faktu zadowolona i będę miała przez to zepsuty wieczór. ... Po zastanowieniu - nie rozumiem najważniejszej karty, czyli 6 mieczy jako odpowiedzi. Może pokazuje moją podróż tam w celu m.in. spotkania go, on wyszedł w cesarzu, czyli nieruchliwość, no i 9mieczy - moje rozczarowanie. Tylko, że dziwne, bym ja wychodziła w karcie odpowiedzi, a nie odpowiedź na pytanie Jak myślicie? Weryfikacja w pt/sob Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Mgła Cytuj
maddie88 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Widać Twoje przemieszczenie się w tej 6 Mieczy i zamartwianie się, czy spotkasz pana... Suma tła to Śmierć, moim zdaniem niestety nie. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 ja myślę, że to raczej pan gdzieś pojedzie, przez co nie bedzie go tam, gdzie spodziewasz się go spotkać Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Nie spotkasz Go i przez to będziesz rozczarowana... Cytuj
Mgła Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Pod górkę wszystko z tym Panem :/ Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Ja bym powiedziala ze spotkasz:) Smierc z podsumy mowi ze Twoje watpliwosci czy spotkanie wypali, zniknal Cytuj
Mgła Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 W sumie, to ja sama nie wiem, czy bym chciała go tam spotkać Z jednej strony tak, a z drugiej nie, bo by się domyślił pewnie czemu tam jestem. Cytuj
fajnamagda Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 6mieczy cesarz-9mieczy->smierc smierc-głupiec smierc w cesarzu wyszedl a nie w jakimś rycku, nie zobaczysz moim zdaniem... Cytuj
Mgła Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Weryfikacja: Spotkałam Pana w tym miejscu... podszedł do mnie sam i zaczął rozmowę, reszta nie nadaje się do publikacji na forum Jakoś to z tych kart nie wynikało :/ Cytuj
maddie88 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Weryfikacja: Spotkałam Pana w tym miejscu... podszedł do mnie sam i zaczął rozmowę, reszta nie nadaje się do publikacji na forum Jakoś to z tych kart nie wynikało :/ Wydaje mi się, że wynikało, tylko żadna z nas nie zakładała Takiej opcji... 6 Mieczy może pokazywać, że coś odbędzie się inaczej niż do tej pory, że pan w tym Cesarzy jakoś się zaznaczy (bo w kartach się zaznaczył), ale inaczej niż byś się tego spodziewała...a na końcu mamy zamartwianie się... Tak jakby pan chciał się odciąć od tej znajomości, zakończyć ją... Mgła, trzymaj się cieplutko Szkoda nerwów na takich typów... Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 6 mieczy, to u mnie często pokazuje również wychodzenie na przeciw komuś. Tu pan wyszedł ci na przeciw. Tło to po prostu obawy cesarze, faceci tak mają, niby są twardzi ale pod tą skorupą często są większe lęki niż u nas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi