JagodowaTruskawka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Zapytałam kart dla kogoś, jaka byłaby dla niego najlepsza praca (w Polsce) : 9 denarów, Kapłanka, 5 mieczy - Cesarz - Haha dobrze opłacalna w tej 9 denarów Z prawnikiem mi sie kojarzą te karty. Cos co wymaga intuicji, za to ten cesarz mowi o kierowniku badz o zarzadcy. Hmm macie jakies pomysly? Cytuj
nirva2991 Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 mi się te karty z medycyną kojarzą .. ewentualnie kimś , kto pomaga innym pracować ze swoim wnętrzem . Doradca , terapeuta . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 9 denarów, Kapłanka, 5 mieczy samodzielne, niezależne stanowisko,coś związane z doradztwem, pomaganiem innym, może doradca finansowy, ubezpieczeniowy, może też być to np. terapeuta.. Cytuj
ONYXT Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 9 denarów - Wenus w znaku Panny - praca wymagająca drobiazgowej dokładności i porządku Kapłanka - Księżyc - przyda się intuicja, głęboka wiedza, zdolność wglądu 5 mieczy - Wenus w znaku Wodnika - praca w obszarze innowacji, nowych technologii Programowanie innowacyjnych aplikacji na urządzenia mobilne Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 ONYXT Ciekawie to rozpisales. Moglbys podac zrodlo, skad bierzesz te fazy astrologiczne? Cytuj
ONYXT Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jagodowa Truskawko, źródłem są karty same w sobie, a mianowicie crowleyowski Tarot Thota, zawierający m.in. odniesienia astrologiczne. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jagodowa Truskawko, źródłem są karty same w sobie, a mianowicie crowleyowski Tarot Thota, zawierający m.in. odniesienia astrologiczne. Zgadza sie. Poza tym dodam, ze Kaplanka to m.in. lekarz, pielegniasz, terapeuta, psycholog, nauczyciel. 5 Mieczy to wychodzenie poza negatywne sposoby myslenia, wzorce zyciowe. M.in. 9 Monet to wiedza i bogactwo, ktorym chce sie dzielic (i mozna) z innymi. Wiec jak najbardziej praca dla dobra innych, bazujaca na wiedzy i doswiadczeniu, jakie sie posiada juz. Podsum (HB) rozkladu to XVI Wieza i VII Rydwan. Nie wiem. Bylby to zawod calkowicie rozny od tego, co do tej pory robil Twoj znajomy, ewentualnie jest to cos, na co do tej pory nie mial do konca odwagi (mozliwosci). Ma tu szanse ruszyc ostro do przodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi