Skocz do zawartości

Zgnilizna, Trup na zgniliźnie, Mały budynek w którym to jest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam! Dzisiejszej nocy śnił mi się budynek w którym było pełno zgnilizny i brudu, a w jednej części tego budynku na tej zgniliźnie leżał trup częściowo pod nią. Wszedłem do środka jeszcze z jedną osobą. Ten trup we śnie był synem pewnych ludzi których prawie nie znam, osoby z którą wszedłem też nie znam. Trup leżał i się nie ruszał! Poza budynkiem na zewnątrz było ładnie i czysto.

Obudziłem się i nie mogłem przestać o tym myśleć, leżałem, a jak znowu zasnąłem to sen wrócił! Ciary po mnie chodzą jak o tym myślę, normalnie już od kilku lat nic mi się nie śni.

Czy mogli byście Państwo spróbować zinterpretować mój sen? A może po prostu ze mną coś nie tak? Normalnym ludziom takie rzeczy chyba się nie śnią?

Edytowane przez Lilith
Napisano

po pierwsze nie ma normalnych ludzi :)

Po drugie zdziwił byś się jakie sny mają przeciętni obywatele. Ten jest akurat całkiem typowy.

Budynki zwykle symbolizują nasz umysł.

Najwyraźniej coś cię męczy i od zbyt dawna nie umiesz się do tego zabrać. Jest jakiś problem, wokół którego chodzisz jak pies dookoła jeża i nie możesz go rozwiązać. Być może przez ukrywanie czegoś przed kimś lub przed samym sobą. To ten trup, przez niego cały umysł się brudzi. Lepiej go namierz i wyrzuć. Trupom z reguły się nie poprawia tylko bardziej śmierdzą. Czasem wręcz zaczynają łazić. Nie żartuję, taki sen płynnie potrafi przejść w sny o zombie. A jak śnią ci się zombie to rozwiązanie problemu już jest naprawdę trudne.

Na obecną chwilę - jest to wykonalne, ale nie oczekuj, że łatwe i że można nie pobrudzić sobie rąk. Rozwiązywanie problemu trupa zwykle też śmierdzi i nie od razu widać efekty, ale trupa zostawiać nie można.

Jak dojdziesz do zombie..nie wiem czy oglądałeś Resident Evil, ale tam rozwiązywali problem zombie atomówką. ;-)

Zbierz siły, zatkaj nos i do dzieła.