Skocz do zawartości

O kim była mowa?

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadalam pytanie do pretorii, aby w swoim temacie napisala czy w spotkam sie z P.

Odpowiedziala, że" nie, ale -> któreś z Was ma trudności z rozliczeniem się z przeszłością, oddaje się iluzji "

Zaniepokoilo mnie to:( Postanowilam sprawdzic kartami, ktore z nas ma trudnosc z rozliczeniem sie z przeszloscią?

Prz tasowaniu dwa razy wypadl paź buław

Karty: Królowa denarów, As mieczy, Paź kielichów

Coż, ten paź buław idealnie pasuje mi do jednej interpretacji jaka znalazlam: Jesteś niespokojna o nowe doświadczenia, których z jakiegoś powodu nie możesz dzielić ze swoim mężczyzną; Jedno z was lub oboje ufacie komuś być może po raz pierwszy w życiu

A po kartach... wyglada na to, ze to o mnie byla wróżba pretorii. wskazówka, ze powinnam odciac sie myślami od jakiegos pazia kielichow ..

Kazda interpretacja bedzie bardzo pomocna :bukiet:

Gość SooYoung
Napisano

Pazie buław widzę jako szansę na spotkanie.

Paź kielichów mówi o miłych gestach, o oczekiwaniach na ruch z czyjejś strony, a skoro Ty pojawiasz się tutaj jako królowa denarów która jest mało aktywna, nie to co np. królowa buław, to chodzi o gesty i działania ze strony Pana.

Widzę to tak że trudno pogodzić Ci się z tym że nie otrzymałaś w związku tego czego oczekiwałaś.

Według Ciebie Pan za mało wniósł w wasza relację i dlatego nadal tkwi w Tobie żal i tęsknota za tym co było, a bardziej za tym co mogło być takie piękne. Zgadzam się z pretoria że widać oddawanie się iluzji. '

As mieczy to odcięcie się, ale też wyjaśniająca rozmowa, dlatego porozmawiaj sama z sobą. Wytłumacz sobie jak naprawdę wyglądała sytuacja.