JagodowaTruskawka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Zadalam pytanie do pretorii, aby w swoim temacie napisala czy w spotkam sie z P. Odpowiedziala, że" nie, ale -> któreś z Was ma trudności z rozliczeniem się z przeszłością, oddaje się iluzji " Zaniepokoilo mnie to:( Postanowilam sprawdzic kartami, ktore z nas ma trudnosc z rozliczeniem sie z przeszloscią? Prz tasowaniu dwa razy wypadl paź buław Karty: Królowa denarów, As mieczy, Paź kielichów Coż, ten paź buław idealnie pasuje mi do jednej interpretacji jaka znalazlam: Jesteś niespokojna o nowe doświadczenia, których z jakiegoś powodu nie możesz dzielić ze swoim mężczyzną; Jedno z was lub oboje ufacie komuś być może po raz pierwszy w życiu A po kartach... wyglada na to, ze to o mnie byla wróżba pretorii. wskazówka, ze powinnam odciac sie myślami od jakiegos pazia kielichow .. Kazda interpretacja bedzie bardzo pomocna Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Pazie buław widzę jako szansę na spotkanie. Paź kielichów mówi o miłych gestach, o oczekiwaniach na ruch z czyjejś strony, a skoro Ty pojawiasz się tutaj jako królowa denarów która jest mało aktywna, nie to co np. królowa buław, to chodzi o gesty i działania ze strony Pana. Widzę to tak że trudno pogodzić Ci się z tym że nie otrzymałaś w związku tego czego oczekiwałaś. Według Ciebie Pan za mało wniósł w wasza relację i dlatego nadal tkwi w Tobie żal i tęsknota za tym co było, a bardziej za tym co mogło być takie piękne. Zgadzam się z pretoria że widać oddawanie się iluzji. ' As mieczy to odcięcie się, ale też wyjaśniająca rozmowa, dlatego porozmawiaj sama z sobą. Wytłumacz sobie jak naprawdę wyglądała sytuacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi