Skocz do zawartości

O ciążę ewentualną

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam dwa pytania na ten sam temat, może to nie dobrze, ale...

1 Czy jestem w ciąży?

Odp - 10 Mieczy – No nie...

Tło – 4 Miecze Królowa Pucharów Król Buław = Gwiazda (?)

Wygląda jakbyśmy oboje chcieli, ale dla świętego spokoju nie jesteśmy ;p

2 Jak wygląda obraz mojej ciąży na chwilę obecną?

Mag (o) 9 Pucharów (o) 3 Buławy = Mag

Ciąży nie ma, ale są jakby widoki na nią, może ktoś ją cicho planuje.

Dziwne, zwłaszcza jak sobie teraz przypomniałam pytanie Pana sprzed kilkunastu dni – „Chciałabyś mieć jeszcze jedną córkę?” a po chwili „ Nie, nie, za starzy jesteśmy na dzieci” ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1 Czy jestem w ciąży?

Odp - 10 Mieczy –

Ne jesteś...widać tylko że bardzo chciałabyś...

A po co to pytanie skoro w pierwszm wyszła odpowiedź - nie ? Co ono ma "pokazać" ?

Napisano
1 Czy jestem w ciąży?

Odp - 10 Mieczy –

Ne jesteś...widać tylko że bardzo chciałabyś...

A po co to pytanie skoro w pierwszm wyszła odpowiedź - nie ? Co ono ma "pokazać" ?

Nawet nie myślę o tym w kategoriach „chciałabym”, a już na pewno nie w „bardzo bym chciała”. Nawet bym się bała. Mam ostatnio wilczy apetyt, co mnie zaniepokoiło w powiązaniu z analizą ostatnich wydarzeń.

Drugie pytanie - ponieważ zaniepokoiło mnie 10 Mieczy, ale może właśnie one pokazują moje obawy.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Wiesz - ja nie wiem co sobie myśłisz, co planujesz - ja piszę tylko co widać w kartach - a w nich widzę żę jest nadzieja na ciążę...

W poniższch kartach widać iluzję...

A 10 Mieczy - nie masz co się marwić, ono jedynie dało odpowiedź jednoznaczną na twoje pytanie że nie jesteś...

• Maestro
Napisano

Nie jesteś w ciązy, chyba obecnie jesteście w jakiejś chwilowej izolacji, bo widać Twoje wyczekiwanie na niego, drugi rozkład potwierdza fakt, że nie zaciążyłaś (odwrócone 9 pucharów), aczkolwiek wszystko przed Wami - 3 buław:)

Nawiasem mówiąc podejrzewam, że przyczyna Twojego apetytu może być spowodowana porą roku i pogodą, instynktownie chcemy się ogrzać poprzez "zbieranie zapasów":)))

Napisano

patai, a nie prościej zapytać kart czy będziesz miała jeszcze jedno dziecko? Lub jak wygląda sprawa twojej płodności?

Na razie nie masz się czego obawiać, w ciąży nie jesteś.

Napisano
patai, a nie prościej zapytać kart czy będziesz miała jeszcze jedno dziecko? Lub jak wygląda sprawa twojej płodności?

Na razie nie masz się czego obawiać, w ciąży nie jesteś.

Pytania, które zadałaś nie są zbyt precyzyjne. Nie chcę pytać o swoją płodność w rzeczy samej, bo z nią wszystko ok. Odp. na to czy będę miała jeszcze jedno, czy dwoje, czy..... dzieci też mnie w tym momencie nie urządza, bo może to być za x lat, i nie wiadomo z kim, mogę np paść ofiarą zbiorowego gwałtu ;D