patai Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Zadałam dwa pytania na ten sam temat, może to nie dobrze, ale... 1 Czy jestem w ciąży? Odp - 10 Mieczy – No nie... Tło – 4 Miecze Królowa Pucharów Król Buław = Gwiazda (?) Wygląda jakbyśmy oboje chcieli, ale dla świętego spokoju nie jesteśmy ;p 2 Jak wygląda obraz mojej ciąży na chwilę obecną? Mag (o) 9 Pucharów (o) 3 Buławy = Mag Ciąży nie ma, ale są jakby widoki na nią, może ktoś ją cicho planuje. Dziwne, zwłaszcza jak sobie teraz przypomniałam pytanie Pana sprzed kilkunastu dni – „Chciałabyś mieć jeszcze jedną córkę?” a po chwili „ Nie, nie, za starzy jesteśmy na dzieci” Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 1 Czy jestem w ciąży? Odp - 10 Mieczy – Tło – 4 Miecze Królowa Pucharów Król Buław = Gwiazda (?) Ne jesteś...widać tylko że bardzo chciałabyś... 2 Jak wygląda obraz mojej ciąży na chwilę obecną? Mag (o) 9 Pucharów (o) 3 Buławy = Mag A po co to pytanie skoro w pierwszm wyszła odpowiedź - nie ? Co ono ma "pokazać" ? Cytuj
patai Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 1 Czy jestem w ciąży? Odp - 10 Mieczy – Tło – 4 Miecze Królowa Pucharów Król Buław = Gwiazda (?) Ne jesteś...widać tylko że bardzo chciałabyś... 2 Jak wygląda obraz mojej ciąży na chwilę obecną? Mag (o) 9 Pucharów (o) 3 Buławy = Mag A po co to pytanie skoro w pierwszm wyszła odpowiedź - nie ? Co ono ma "pokazać" ? Nawet nie myślę o tym w kategoriach „chciałabym”, a już na pewno nie w „bardzo bym chciała”. Nawet bym się bała. Mam ostatnio wilczy apetyt, co mnie zaniepokoiło w powiązaniu z analizą ostatnich wydarzeń. Drugie pytanie - ponieważ zaniepokoiło mnie 10 Mieczy, ale może właśnie one pokazują moje obawy. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Wiesz - ja nie wiem co sobie myśłisz, co planujesz - ja piszę tylko co widać w kartach - a w nich widzę żę jest nadzieja na ciążę... W poniższch kartach widać iluzję... A 10 Mieczy - nie masz co się marwić, ono jedynie dało odpowiedź jednoznaczną na twoje pytanie że nie jesteś... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 Nie jesteś w ciązy, chyba obecnie jesteście w jakiejś chwilowej izolacji, bo widać Twoje wyczekiwanie na niego, drugi rozkład potwierdza fakt, że nie zaciążyłaś (odwrócone 9 pucharów), aczkolwiek wszystko przed Wami - 3 buław:) Nawiasem mówiąc podejrzewam, że przyczyna Twojego apetytu może być spowodowana porą roku i pogodą, instynktownie chcemy się ogrzać poprzez "zbieranie zapasów":))) Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 patai, a nie prościej zapytać kart czy będziesz miała jeszcze jedno dziecko? Lub jak wygląda sprawa twojej płodności? Na razie nie masz się czego obawiać, w ciąży nie jesteś. Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 patai, a nie prościej zapytać kart czy będziesz miała jeszcze jedno dziecko? Lub jak wygląda sprawa twojej płodności? Na razie nie masz się czego obawiać, w ciąży nie jesteś. Pytania, które zadałaś nie są zbyt precyzyjne. Nie chcę pytać o swoją płodność w rzeczy samej, bo z nią wszystko ok. Odp. na to czy będę miała jeszcze jedno, czy dwoje, czy..... dzieci też mnie w tym momencie nie urządza, bo może to być za x lat, i nie wiadomo z kim, mogę np paść ofiarą zbiorowego gwałtu ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi