SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 Glupiec Nie wiem, jak to tlumaczyc. Cos mogloby byc, cos nieformalnego, jezeli. 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Jakies spotkania po kryjomu? Hmm... 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza Tak, wyskoczy jakis jak krolik z kapelusza. 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy Raczej chlodno. Mozliwe, ze tym z przeszlosci, krolikiem, bedzie moj mezu. I raczej nie bede tym zachwycona. 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda Dwoch facetow chyba. 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet A tu to nie wiem, jak to interprecic. 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat Z kims, kogo poznam latem, moze na wakacjach za granica? Tak mi przyszlo do glowy. 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce Jakims fajnym facecikiem, z ktorym bedzie mi sie dobrze rozmawialo i z ktorym bede sie dobrze czula. Jednoczesnie przyjaciele taki. 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad Nie wiem tu... Poczatkowe otwieranie sie na siebie, praca nad ta relacja i iskrzenie chyba dosc ostrze. Ostatecznie Sad, czyli nie wiem... chyba ok powinno byc. Rzuci ktos okiem na ten rozklad? Z czasem oczywiscie zweryficze go. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 Glupiec No ja tutaj widze to co jest obecnie ~ Ciebie Kochanie, Twoje Dzieci i dom... 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie ... 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza Wedlug mnie - nie... 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy Nie wiem jak to ujac - no bo nie widze tego Pana z przeszlosci...hmmm, no jak bedzie wygladala - bedzie brak tego Pana... 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda "Dwoch facetow chyba. " ~ albo dwch, albo jeden bedzie dla Ciebie baaardzooo cieplusi i milusi... 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet Staly nie - poniewaz 4 Monet daje nam "ograniczone" mozliwosci.... 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat No ja zwiazku Sacralciu nie widze stalego - tzn. w czasie o ktory pytasz... 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce ... 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad ... Pozdrawiam. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Mi Eremita pokazuje czesto konkretnego faceta a nie tylko stan... chociazby. Ale oczywiscie kazdy czuje karty inaczej. Wiec cenie Twoja pomoc Mysti. I dziekuje Ci za nia. Pytanie bylo z ciekawosci. Zyje obecna chwila, wiec nie zazebiam sie na tym, co ma byc. Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 Glupiec[/b] nieformalny związek, któy sprawi, że poczujesz się spełniona. taki związek oparty na prawdziwym uczuciu 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie poczatkibędą przez net, narodzi się w ten sposób wzajemność, taka bezwarunkoa 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza nie, jakiś z przeszłości może się pałetać, ale wciąż będzie trwał przy swoich przekonaniach, czym dokładnie zburzy wszystko między wami 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy chłodno, jedynie w sferze oficjalnych rozmów 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda zakochany facet, zawalczy o ciebie 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet jak najbardziej, cały rozkład aż o tym krzyczy 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat jakbyś już go znałą ale na razie patrzycie na siebie niezobowiązująco 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce Facetem zdecydowanym, takim, który działą wtedy, kiedy ma coś do zrobienia, przekazania, któy nie ma problemów z dokonywaniem wyborów, ale długo nad nimi myśli 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad wszystko będzie się ładnie rozwijać a ten sąd w tym przypadku nie wie, jakieś małżeństwo? 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Rozumiem Slonko - ja nie oparlam swej interpretacji tego punktu tylko na Eremicie ale i ~ 7 Bulaw to taki "walczacy samotnik" jesli idzie o zwiazki... ~ Wieza jako kwintesencja tych kart burzy - odpowiada negatywnie... Jak jest wiecej niz jedna karta to zawsze je lacze, wyciagam wnioski - rozpisalam teraz tylko zeby Ci Slonko rozjasnic - uzasadnic swoja inter.:*** Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Mysti... na ten czas (lipiec/sierpien) przypada mi czas wnoszenia rozwodu. Wiec tym Eremita moze byc jak najbardziej moj maz. Burzenie, Wieza, bo rozwod i ja jako Mieczowa. 7 Bulaw to jego zazdrosc i walka o mnie, co caly czas uskutecznia. Wiec i mozliwe, ze nadal bedzie sie paletal. A co do reszty... to czas wszystko zweryfikuje. AgaMaj. Jak najbardziej mozliwe sa kontakty netowe, jako ze mam w necie duzo panow znajomych, w tym tez takich, ktorzy nalegaja na spotkanie w realu. W Polsce, na wakacjach. Odbijam na razie... bo sa zazwyczaj mlodsi a ja skupiona na czym innym. Ale... Ogolnie kobitki... I Mysti i AgaMaj... dziekuje Wam ogromnie. Bardzo wdzieczna jestem Wam za Wasze interpretacje. Duzo wnosza cennego. Zaraz popatrze, jak tam z mozliwoscia przydzielania punkcikow. Edit: Oj Mysti... wredny system nie pozwala Ci dac punkcikow za Twoja prace... wiec tak Ci dziekuje za pomoc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 Glupiec dla mnie to Ty w domu będziesz chyba w necie poznawać 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie może powrócić znajomość internetowa 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza pojawi się ktoś, kto wywoła w Tobie dużo emocji 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy dużo rozmów, ale intelektualnych 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda dwóch facetów, a Ty w tym wszystkim jako osoba decyzyjna,. piękna i pachnąca i przede wszystkim dzierżąca władzę 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet chyba póki co zostaniesz na tym co mas,z ja tu widzę postawę trochę lękową pt: wolę pozostać na tym co mam, cholera wie co będzie jak zacznę coś innego.." 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat będziesz zainteresowana dwoma facetami z netu, będzie miło i przyjemnie, ktoś może być młodszy 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce to może być ktoś wartosciowy, bliski Tobie, jeszcze tak sobie myślę patrząc na Kapłankę w towarzystwie Kochanków, że karty mówią, ze to jeszcze nie czas, że powinnnaś na spokojnie przemyśleć, czy jesteś gotowa na nowego, konkretnego mężczyznę w Twoim zyciu;) 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad Na razie ja tu widzę Twoje singlowanie, pracę nad sobą i tłumek facetów wokół Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Sacralciu - ale Ty sma nie bedziesz! To najwaniejsze. 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda "Dwoch facetow chyba. " ~ albo dwoch, albo jeden bedzie dla Ciebie baaardzooo cieplusi i milusi... Nie widac tylko Nowego Pana ani Pana z przeszlosci (wedlug mnie oczwiscie)... Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Mysti... dlatego tak bardzo cenie sobie, gdy ktos jeszcze rzuci okiem na karty... No... Dzieki Kochana. Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 GlupiecNie wiem, jak to tlumaczyc. Cos mogloby byc, cos nieformalnego, jezeli. 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Jakies spotkania po kryjomu? Hmm... 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza Tak, wyskoczy jakis jak krolik z kapelusza. 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy Raczej chlodno. Mozliwe, ze tym z przeszlosci, krolikiem, bedzie moj mezu. I raczej nie bede tym zachwycona. 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda Dwoch facetow chyba. 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet A tu to nie wiem, jak to interprecic. 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat Z kims, kogo poznam latem, moze na wakacjach za granica? Tak mi przyszlo do glowy. 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce Jakims fajnym facecikiem, z ktorym bedzie mi sie dobrze rozmawialo i z ktorym bede sie dobrze czula. Jednoczesnie przyjaciele taki. 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad Nie wiem tu... Poczatkowe otwieranie sie na siebie, praca nad ta relacja i iskrzenie chyba dosc ostrze. Ostatecznie Sad, czyli nie wiem... chyba ok powinno byc. Rzuci ktos okiem na ten rozklad? Z czasem oczywiscie zweryficze go. Sacralciu, ja nie widzę w tych kartach faceta, który byłby Ciebie godzien. W tych 4reczkach nie wpuścisz na swoje terytorium Nikogo. Ale w tej 9 kielichów będziesz kwitnąc a w 5 buław będziesz miała "ostatnie zdanie". Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> suma 0 Glupiectak jakbyś poznała kogoś na gruncie zawodowym/pomocy związanej z pracą i mielibyście bardzo dobrze ze sobą się dogadywać 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie może jakieś głębokie rozmowy , takie bardzo duże porozumienie wewnętrzne . 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza mi te połączenie pokazało kila razy kogoś , kto wraca by zawalczyć o swoje. Może Ci się to nie podobać . 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy też mi się skojarzyło z Twoim mężem . nie dasz do siebie dostępu, nie otworzysz się na niego . 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda no dwóch panów będzie próbowało o Ciebie zawalczyć ale powiedziałabym , że tutaj król buław będzie lepszym kandydatem od rycerza . 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet raczej nie , będziesz się trzymała tego co masz . 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat będą myśli o stworzeniu związku , ale nie wiem czy do tego dojdzie . 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce możliwe , że ktoś związany z pracą, ktoś z kim będziesz miała bardzo duże porozumienie. no i da Ci spełnienie 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad wydaje mi się , że taj jak piszesz. wolno i stopniowo będziecie się powoli poznawać , przełamywać swoje bariery . Co w efekcie zaowocuje czymś poważnym . ale ten facet to jeszcze chyba nie na ten rok . jak będzie ktoś taki to później . Teraz wydaje mi się ,że tylko przelotne znajomości . 1 Cytuj
Davisa Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. Czy w okresie do konca sierpnia 2013 pojawi sie w moim zyciu jakis pan? - 4 Bulaw + Krolowa Monet ---> Niestety nie, ale to będzie Twoja decyzja - Twoim priorytetem będzie zapewnienie rodzinie bezpieczeństwa materialnego a wobec mężczyzn będziesz otwarta, ale żadnego z nich nie będziesz traktowała poważnie :-) 2. Jak potoczy sie znajomosc z tym panem? - XVIII Ksiezyc + 6 Kielichow ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Będziesz myślami wracała do starych czasów... 3. Czy w tym okresie pojawi sie w moim zyciu jakis pan z przeszlosci? - IX Eremita + 7 Bulaw ---> suma XVI Wieza "Tak, wyskoczy jakis jak krolik z kapelusza" - Jeśli już, to będzie Twój mąż i rozwód, o którym pisałaś (Wieża) 4. Jak bedzie wygladala znajomosc z tym panem z przeszlosci? - Krolowa Mieczy "Raczej chlodno. Mozliwe, ze tym z przeszlosci, krolikiem, bedzie moj mezu. I raczej nie bede tym zachwycona" - Zgadzam się 5. Co wydarzy sie w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? - Rycerz Kielichow, Krol Bulaw, III Cesarzowa ---> suma XVII Gwiazda Pojawi się kandydat, który będzie Cię adorował a Tobie zrobi się tak cieplutko w sercu, poczujesz się doceniona, że zaczniesz snuć plany o wspólnej przyszłości :-) Ale na planach do tego sierpnia się skończy. 6. Czy w tym okresie stworze trwaly zwiazek? - 4 Monet Nikogo nie wpuścisz do swojego życia, obsesyjnie wręcz dbasz o swoje i rodziny bezpieczeństwo. 7. Z kim stworze ten zwiazek? - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> suma XXI Swiat Z nikim. Będzie Ci dobrze, jak jest. 8. Kim bedzie mezczyzna, z ktorym stworze ten zwiazek? - As Monet + II Kaplanka, VI Kochankowie ---> suma XIX Slonce Czujesz, że to nie jest dobry moment na wchodzenie w poważną relację. Wiesz, że wszystko zależy od Twojego nastawienia, ale do sierpnia nie w głowie Ci będą poważne miłości. 9. Jaka jest przyszlosc tego zwiazku? - 9 Kielichow, 8 Monet, 5 Bulaw ---> suma XX Sad Przyszłość jest taka, że odetchniesz (chyba po rozwodzie) i zapragniesz bawić się flirtować, używać pełną piersią życia :-) Moim zdaniem jesteś totalnie zablokowana na nowe uczucia do rozwodu, dopiero potem nastąpi przełom. I dobrze :-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi