pawel116 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Witam, Śniło mi się drzewo, którego nigdy wcześniej nie widziałem na oczy. Było monstrualnej wielkości, miało chyba ze 200 metrów. Posiadało bardzo grube i ciemne konary, zielone liście... Być może był to jakiś bardzo stary dąb, ale we śnie nie mogłem rozpoznać gatunku. Co ciekawe, gałęzie tego drzewa były równo poprzycinane... Pamiętam, że obserwowałem to drzewo z daleka, a jego widok zapierał mi dech w piersiach. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznuflina Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Moim skromnym zdaniem, twoj sen chce upewnic Cie, ze Twoja pozycja w swiecie jest stabilna. W swiecie..mysle tu o rodzinie, pracy, o karierze zawodowej. Rowno poprzycinane galezie to wg mnie "porzadek" wszystko jest w najlepszym porzadku. Drzewo to symbol polaczenia miedzy niebem a ziemia. A moze czeka Cie jakas blyskotliwa kariera??? wydaje mi sie, ze posiadasz olbrzymi potencjal do wykorzystania a drzewo to we snie to wlasnie chcialo Ci pokazac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Dziękuję za interpretację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts