Gość PannaDorotka Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Pewna Pan ma dla mnie propozycje pracy... Niewiele mi się udało dowiedzieć po rozmowie telefonicznej, więc karciochy poszły w ruch Oczywiście zweryfikuję po spotkaniu. Zastanawiam się, czy nie szkoda czasu i czy to coś konkretnego. Pani wysoko postawiona i decyzyjna w pełni. Ma namiar do mnie od znajomej, więc nie wiem, czy po prostu chce pomóc, czy faktycznie kogoś szuka? Jaką propozycję ma dla mnie Pani X? Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) Chyba nic konkretnego niestety, być może zawiodę się tym, co mi przedstawi. To wygląda tak, jakby sama chyba niewiele mogła mi na daną chwilę dać, coś na zasadzie "jak się coś znajdzie, to się odezwę", a w tym wisielcu to chyba za prędko się nie znajdzie ;p Zadałam jeszcze jedno pytanie Czego się dowiem po kolejnej rozmowie z tą Panią? Koło, Sprawiedliwość, Wisielec (suma: Sprawiedliwość) Karty oczywiście tasowałam i wróżyłam z całej talii... Hmmm W tej sprawce to jednak chyba jakaś konkretna propozycja. To koło mnie zastanawia: czyżby jednak jakaś okazja fajna? Co myślicie? Edytowane 29 Stycznia 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 Jaką propozycję ma dla mnie Pani X? Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) tzn, nie jest to propozycja taka, jakiej oczekujesz, coś co Cię rozczaruje, niezbyt mile zaskoczy, strzelam, ze chodzi o coś związanego z akwizycją (np.Amway) Zadałam jeszcze jedno pytanie Czego się dowiem po kolejnej rozmowie z tą Panią? Koło, Sprawiedliwość, Wisielec (suma: Sprawiedliwość) dowiesz się czegoś, co Cię zaskoczy, że aby to coś mieć, robić, zarobić potrzebujesz dużo czasu, kombinowania i przede wszystkim czasu na to, aby się na to coś konkretnie zdecydować Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jaką propozycję ma dla mnie Pani X?Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) tzn, nie jest to propozycja taka, jakiej oczekujesz, coś co Cię rozczaruje, niezbyt mile zaskoczy, strzelam, ze chodzi o coś związanego z akwizycją (np.Amway) No z akwizycją to nie na pewno chodzi o pracę w moim zawodzie, czyli psychologa i pedagoga ;p Też się właśnie obawiam, że to kija warte będzie, no ale zobaczymy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 No z akwizycją to nie na pewno chodzi o pracę w moim zawodzie, czyli psychologa i pedagoga ;pTeż się właśnie obawiam, że to kija warte będzie, no ale zobaczymy A rozumiem:) To w takim razie ja myślę, ze będziesz długo się zastanawiać nad tą propozycją... Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 No z akwizycją to nie na pewno chodzi o pracę w moim zawodzie, czyli psychologa i pedagoga ;pTeż się właśnie obawiam, że to kija warte będzie, no ale zobaczymy W takim zawodzie, 5 kielichów może Cię zainteresować. 5 kiel i Wisielec na dostanie pracy nie jest najszczęśliwszy ale w tym przypadku, wygląda ciekawie. Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 A ja mysle, ze karty pokazaly Twoje rozczarowanie i niechec - czego ta baba chce? -> 5 kieli, biorac pod uwage ze faktycznie kolo fortuny wskazuje na odpowiedz, to mnysle ze raczej to wezmiesz, bo wisielec moze tez oznaczac zmiane stanowiska o 180 stopni, a diabel mowi (jako suma) ze jest cos, o czym nie wiesz, a moze Cie zaskoczyc (pozytywnie lub negatywnie, ale raczej 1, bo byla 5 kieli ) A czewgo sie dowiesz po rozmowie z Pania? ot formalnosci, stawka, wszystkie te pierdoly ktorymi racza ludzi na rozmowie kwalifikacyjnej, czas pracy, norma pracy, wynagrodzenie itp itd Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 W takim zawodzie, 5 kielichów może Cię zainteresować.5 kiel i Wisielec na dostanie pracy nie jest najszczęśliwszy ale w tym przypadku, wygląda ciekawie. Wisielec to m.in. takze psycholog. W kazdym razie to, co uslyszysz, bedziesz sie jeszcze nad tym duzo zastanawiala. Podsum HB jest IX Eremita, wiec ogolnie "czy to aby Ci pasi?". 5 Kielichow to ogolnie realne spojrzenie na cos, tak mi to zawsze pokazuje sie, takze nie tylko rozczarowanie, ale i realna ocena sytuacji. W tym drugim rozkladzie w podsumie HB masz Cesarzowa, czyli mozliwosc, ze jednak mozesz tu "ugrac" cos fajnego dla siebie, zaczac sie nawet realizowac. Takze mysle, ze to bedzie cos zwiazanego z Twoim zawodem, cos, co moze Cie zaskoczyc, byc zupelnie czyms innym niz na pierwszy rzut oka bys sie spodziewala, ale bedzie to warte przemyslenia. Ta druga rozmowa to potwierdzi. Cytuj
ONYXT Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 A ja myślę, że: Jaką propozycję ma Pani X? Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) To będzie coś zupełnie nowego, czego jeszcze nigdy nie próbowałaś, co może odmienić Twoją sytuację materialną, ale też może przynieść rozczarowanie. Coś, co będzie od Ciebie wymagało porzucenia starych schematów, więc chyba nie będzie to propozycja zgodna z Twoimi kwalifikacjami i wykształceniem. Aby tę propozycję przyjąć, trzeba będzie też porzucić niektóre skrupuły. Czego się dowiem po kolejnej rozmowie z tą Panią? Koło, Sprawiedliwość, Wisielec (suma: Sprawiedliwość) "Proszę to rozważyć, może Pani naprawdę dobrze zarobić, proszę się zastanowić, czekamy na Pani decyzję" Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Wisielec to m.in. takze psycholog. W kazdym razie to, co uslyszysz, bedziesz sie jeszcze nad tym duzo zastanawiala. Podsum HB jest IX Eremita, wiec ogolnie "czy to aby Ci pasi?".5 Kielichow to ogolnie realne spojrzenie na cos, tak mi to zawsze pokazuje sie, takze nie tylko rozczarowanie, ale i realna ocena sytuacji. W tym drugim rozkladzie w podsumie HB masz Cesarzowa, czyli mozliwosc, ze jednak mozesz tu "ugrac" cos fajnego dla siebie, zaczac sie nawet realizowac. Takze mysle, ze to bedzie cos zwiazanego z Twoim zawodem, cos, co moze Cie zaskoczyc, byc zupelnie czyms innym niz na pierwszy rzut oka bys sie spodziewala, ale bedzie to warte przemyslenia. Ta druga rozmowa to potwierdzi. A nie wiedziałam, że Wisielec to psycholog. Zakoduję sobie. Pomyślałam za to, że to może praca w jakiejś fundacji, organizacji pozarządowej, cos na pograniczu wolontariatu? Np. temat bardzo modny, terapia dla tych co nie mogą pogodzić się z własną płciowością? Ale nie bój się Dorotko, takie organizacje mają sporo grantów Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaką propozycję ma dla mnie Pani X? Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) Dla mnie te karty pokazują obecną sytuację właśnie - Pani ktoś "szepnał" o Tobie słówko - no i zdecydowała się żeby Ci pomóc odmienić Twoją sytuację, przerwać ten nienajlepszy chyba (?) dla Ciebie okres w kwestii zawodowej...myślę że może to być coś związane z finansami - no nie wiem, jakieś doradztwo np. czy coś w ten deseń...no chyba że będzie to jakieś zajęcie polegające na eksponowaniu siebie... Zadałam jeszcze jedno pytanie Czego się dowiem po kolejnej rozmowie z tą Panią? Koło, Sprawiedliwość, Wisielec (suma: Sprawiedliwość) Koło - myślę że pokazuje zmianę/otrzymanie pracy, nowe możliwości które się przed Tobą otwierają, myślę też - że ta praca Ci się spoodba - tzn, ta propozycja, (to jakieś samodzielne stanowisko chyba ), tylko na początek niewiele płatna (?)... Cytuj
Sznuflina Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaką propozycję ma dla mnie Pani X? Koło, 5 kielichów, Wisielec (suma: Diabeł) Chyba nic konkretnego niestety, być może zawiodę się tym, co mi przedstawi. To wygląda tak, jakby sama chyba niewiele mogła mi na daną chwilę dać, coś na zasadzie "jak się coś znajdzie, to się odezwę", a w tym wisielcu to chyba za prędko się nie znajdzie ;p Na moje wyczucie to niby jest szansa na cos.. jak na loterii. Mozesz wygrac duzy los albo tez pusty los.. ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Ty boisz sie rozczarowac to te 5 kielichow, a wisielec pokazuje twoja niepewnosc co do zamiarow tej pani. Zadałam jeszcze jedno pytanie Czego się dowiem po kolejnej rozmowie z tą Panią? Koło, Sprawiedliwość, Wisielec (suma: Sprawiedliwość) Karty oczywiście tasowałam i wróżyłam z całej talii... Hmmm W tej sprawce to jednak chyba jakaś konkretna propozycja. To koło mnie zastanawia: czyżby jednak jakaś okazja fajna? Nieraz slusznie zastanawiamy sie czy jakas propozycja nie ma podwojnego dna... nie chcemy sie rozczarowac.. Sprawiedliwosc podpowiada mi, ze nie ma tu jakichs trikow i pani naprawde ma zamiar pomoc. Wisielec nadal czeka.. sprawdza.. Zaufanie jest dobre.. kontrola jest lepsza.. Kolo fortuny zwiastuje - sprobuj..moze byc calkiem niezle.. To tyle moich Sznuflinowatych wywodow prosze nie bic Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Weryfikuję Pani zaproponowała mi współpracę przy projekcie unijnym. Mam poprowadzić cykl szkoleń dla rodziców i dla bezrobotnych, więc jak najbardziej moja działka Cieszę się bardzo, bo uwielbiam prowadzić szkolenia i warsztaty ^^ Tak jak pisaliście- zajęcie polegające na eksponowaniu siebie Do tego ciekawa niespodzianka w Kole i sprawy formalne w Sprawiedliwości (od razu przeszła do konkretów, typu terminy, stawki itp). W tym wisielcu widzę jedynie to, że szkolenia miały rozpocząć się w marcu, ale mają jakieś problemy z przyznaną dotacją i sprawa się troszkę w czasie odroczy Dzięki za waszą pomoć Edytowane 16 Lutego 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Nooo i suuuper - czyli jesteś zadowolona ... Pięknie Dziękuję za weryfikację...:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi