Skocz do zawartości

Prawko.

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty na prawko, ostatni rozkład.. zdaje 4 raz i to chyba ostatni ;/ potem raczej juz na nowych zasadach bede zdawac :(

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 6 buław no tutaj to chyba się pokazuje, ze mimo wszystko jestem dobrze przygotowana

2.przeszłość - As mieczy ??

3.przyczyna tego co teraz - 8 mieczy moje negatywne myślenie, stres mnie blokuje

4.rada - 5 kielichów powinnam się skupić na tym co moge zyskać, a nie na tym co się stanie gdy nie zdam?

5.to co NIEUNIKNIONE - 4 miecze jakaś przerwa.. czyli pewnie tutaj się pokazuje to, ze odczekam troche czasu na NOWE egzaminy ;/

6.wynik - sprawiedliwość wynik będzie sprawiedliwy, bez żadnych złośliwości egzaminatora..

No raczej chyba się nie uda, chyba że jakoś opanuje stres i się odblokuje ehh

Napisano

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 6 buław - Masz niezbędne umiejętności i wiedzę teoretyczną i w sumie, to byś już mogła sobie brusić autkiem... Zdobędziesz prawko :)

3.przyczyna tego co teraz - 8 mieczy Masz postawę życzeniową, sama sobie wmawiasz, że coś na pewno pójdzie źle... Sama siebie blokujesz i nastawiasz negatywnie.

4.rada - 5 kielichów Powinnaś realistyczne podejść do sprawy, przejrzeć na oczy...nie przejmować się tak, tylko przed samą sobą przyznać, co umiesz, jak jeździsz...zrobić bilans plusów i minusów i sama zobaczysz, że Tobie to prawko się należy. Ta karta może mówić też o wyciszeniu emocji...lęku przed oblaniem, co Cię blokuje (8 Mieczy).

5.to co NIEUNIKNIONE - 4 miecze Musisz przemyśleć, co robisz źle...gdzie tkwi problem, bo sądząc po 6 Buław, na pewno nie w Twoich umiejętnościach, a w emocjach...stresie...nad tym musisz w ciszy popracować.

6.wynik - sprawiedliwość Ja bym była za tym, że masz naprawdę duże szanse zdać, tylko musisz zmienić podejście...popracować nad nim, przed egzaminem jakoś się koniecznie wyciszyć. Wiem, jak jest to trudno - sama też zdawałam... Ale u mnie Sprawka akurat przynosi dobre wieści, jeśli chodzi o egzaminy :) Jeśli się przykładasz i podchodzi poważnie (a tak zapewne jest), to moim zdaniem zdasz :)

Trzymam kciuki! :uscisk::)

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1.Przedstawienie aktualnej sytuacji - 6 buław złapalaś wiatr w żagle - nabrałaś większej pewności siebie...

2.przeszłość - As mieczy były podejścia ale nie wyszło...nie udało się...

3.przyczyna tego co teraz - 8 mieczy zabrakło Ci pewności siebie (że dasz radę) no i poszło nie po Twojej myśli...

4.rada - 5 kielichów nie koncentruj się na tym co było...zmień nastawienie i skup się na tym co teraz - bo prawko masz w zasięgu ręki...

5.to co NIEUNIKNIONE - 4 miecze musisz poukładać sobie to i owo - co nieco przemyśleć i nabrać sił do kolejnego egzaminu...masz szansę zdać - więc się nie stresuj, podejdź do sprawy na spokojnie...

6.wynik - sprawiedliwość ciężko mi po tej karcie jednoznacznie stwierdzić czy zdasz - czy nie...wszystko zależy od Ciebie - podejdź do egzaminu bez zbędnych emocji, podsumuj to co było dotychczas - "sprawdź" gdzie popełniłaś błąd - i myślę że wtedy zdasz...;):)

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Wtedy chyba za 4 razem nie udało mi się, bo na górce mi auto zgasło .. :/ ale po tygodniu mialam nastepny egzamin i zdałam go :) ale egzaminator troche poszedł mi na ręke :D

Gość Daffne
Napisano

gratulacje kierowco :D:D

teraz nie jest tak łatwo zdać... ;)

Napisano

tak pisałam pisałam a nie widzialam, ze interpretacja juz jest hehe :P

gratuluje zdania egzaminu :D