Skocz do zawartości

Piniondze

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Czekam na zaległe wynagrodzenie.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przelew? (pytanie na luty)

Rycerz kielichów, 6 buław, Śmierć, As Mieczy (suma: Sprawiedliwość)

No chyba wreszcie zapłaci :)

Kiedy?

1szy tydzień lutego: 5 mieczy -NIE

2gi tydzień lutego: Paź denarów- może tutaj?? Ale chyba też NIE

3ci tydzień lutego: Królowa buław- tu już chyba będę nieźle podirytowana :D :D :D Ale też chyba nie, tylko moje działania w tej sprawie.

4ty tydzień lutego: 8 buław- no chyba tutaj najprędzej

Będę wdzięczna za pomoc :)

Edytowane przez PannaDorotka
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dorotko - tak szczerze to ja nie widzę byś te pieniądze w Lutym miała odzyskać :( - chyba że coś zadziałasz...zaraz rozpiszę to bardziej....

Napisano

Musisz o te pieniądze zawalczyć bo ich nie widać,czekanie tu nic nie da.Bardzo możliwe że może się to oprzeć o sąd,jeżeli je będziesz chciała odzyskać.

Napisano

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na zaległe wynagrodzenie (pytanie na luty)

Powinno przyjść... Pan, który jest Ci je winien, będzie przepraszać za opóźnienie i wyjaśni powód, który sprawi, że spojrzysz na te sytuację zupełnie inaczej...

Kiedy? Obstawiałabym na 2 tyg. lutego.

Napisano

Mozliwe, ze w 1-szym tygodniu te pieniazki zostana przelane (5 Mieczy) a w 2. dojda. W 3. Widac juz Twoje zadowolenie, w 4. tez, dzialasz po prostu. Tak to widze.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na zaległe wynagrodzenie (pytanie na luty)

Widać że wytrwale czekasz na to, co Ci się po prostu należy...trzeba będzie zadziałać i się dogadać...

Kiedy?

1szy tydzień lutego: 5 mieczy - no nie ma pieniędzy i jesteś na tę sytuację zuuua...

2gi tydzień lutego: Paź denarów- tutaj możesz otrzymać jakąś niedużą kwotę (zadatek)...

3ci tydzień lutego: Królowa buław- tutaj Ty działająca, bardzo możliwe że przy wsparciu jakiejś Kobiety...

4ty tydzień lutego: 8 buław- no i tutaj bardzo możliwe że otrzymujesz kasę (jeśli zadziałasz) ~ może nawet z gratyfikacją...

• 4 tygodnie później...
Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Weryfikuję:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przelew? (pytanie na luty)

No chyba wreszcie zapłaci :)Pieniądze dotarły :)

Kiedy?

1szy tydzień lutego: 5 mieczy -NIE tu dostałam część kwoty ("mniejszą połowę")

2gi tydzień lutego: Paź denarów- może tutaj?? Ale chyba też NIE

3ci tydzień lutego: Królowa buław- tu już chyba będę nieźle podirytowana :D :D :D Ale też chyba nie, tylko moje działania w tej sprawie. Dzwoniłam, mailowałam i ostatecznie dzisiaj pojawiły się pieniądze na koncie :)

4ty tydzień lutego: 8 buław- no chyba tutaj najprędzej

Dziękuję wszystkim za pomoc :) :*

Edytowane przez PannaDorotka