Gość PannaDorotka Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Czekam na zaległe wynagrodzenie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przelew? (pytanie na luty) Rycerz kielichów, 6 buław, Śmierć, As Mieczy (suma: Sprawiedliwość) No chyba wreszcie zapłaci Kiedy? 1szy tydzień lutego: 5 mieczy -NIE 2gi tydzień lutego: Paź denarów- może tutaj?? Ale chyba też NIE 3ci tydzień lutego: Królowa buław- tu już chyba będę nieźle podirytowana :D Ale też chyba nie, tylko moje działania w tej sprawie. 4ty tydzień lutego: 8 buław- no chyba tutaj najprędzej Będę wdzięczna za pomoc Edytowane 22 Lutego 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Dorotko - tak szczerze to ja nie widzę byś te pieniądze w Lutym miała odzyskać - chyba że coś zadziałasz...zaraz rozpiszę to bardziej.... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Musisz o te pieniądze zawalczyć bo ich nie widać,czekanie tu nic nie da.Bardzo możliwe że może się to oprzeć o sąd,jeżeli je będziesz chciała odzyskać. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na zaległe wynagrodzenie (pytanie na luty) Rycerz kielichów, 6 buław, Śmierć, As Mieczy (suma: Sprawiedliwość) Powinno przyjść... Pan, który jest Ci je winien, będzie przepraszać za opóźnienie i wyjaśni powód, który sprawi, że spojrzysz na te sytuację zupełnie inaczej... Kiedy? Obstawiałabym na 2 tyg. lutego. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Mozliwe, ze w 1-szym tygodniu te pieniazki zostana przelane (5 Mieczy) a w 2. dojda. W 3. Widac juz Twoje zadowolenie, w 4. tez, dzialasz po prostu. Tak to widze. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na zaległe wynagrodzenie (pytanie na luty) Rycerz kielichów, 6 buław, Śmierć, As Mieczy (suma: Sprawiedliwość) Widać że wytrwale czekasz na to, co Ci się po prostu należy...trzeba będzie zadziałać i się dogadać... Kiedy? 1szy tydzień lutego: 5 mieczy - no nie ma pieniędzy i jesteś na tę sytuację zuuua... 2gi tydzień lutego: Paź denarów- tutaj możesz otrzymać jakąś niedużą kwotę (zadatek)... 3ci tydzień lutego: Królowa buław- tutaj Ty działająca, bardzo możliwe że przy wsparciu jakiejś Kobiety... 4ty tydzień lutego: 8 buław- no i tutaj bardzo możliwe że otrzymujesz kasę (jeśli zadziałasz) ~ może nawet z gratyfikacją... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Weryfikuję: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na przelew? (pytanie na luty) Rycerz kielichów, 6 buław, Śmierć, As Mieczy (suma: Sprawiedliwość) No chyba wreszcie zapłaci Pieniądze dotarły Kiedy? 1szy tydzień lutego: 5 mieczy -NIE tu dostałam część kwoty ("mniejszą połowę") 2gi tydzień lutego: Paź denarów- może tutaj?? Ale chyba też NIE 3ci tydzień lutego: Królowa buław- tu już chyba będę nieźle podirytowana :D Ale też chyba nie, tylko moje działania w tej sprawie. Dzwoniłam, mailowałam i ostatecznie dzisiaj pojawiły się pieniądze na koncie 4ty tydzień lutego: 8 buław- no chyba tutaj najprędzej Dziękuję wszystkim za pomoc :* Edytowane 22 Lutego 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi