Skocz do zawartości

moje predyspozycje do reiki

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jak w temacie ;)

gwiazda , królowa denarów , rycerz mieczy

gwiazda wydaje mi się tutaj bardzo dobrą kartą , i że w tej denarowej będę wiedziała co zrobić z tym ;) , że jest odpowiedni czas. natomiast zastanawia mnie rycek mieczy tam .. czy oby to nie jest moja zbytnia chaotyczność ?

dodałam jeszcze drugie pytanie :

jak zrealizuje się przyjęcie inicjacji i tym roku :

rydwan , 6 mieczy , 6 buław :

tak jakby miała jednak gdzieś dalej pojechać , ale w tym roku raczej się uda ;)

Edytowane przez nirva2991
Napisano

gwiazda , królowa denarów , rycerz mieczy => Sąd

Całkiem dobre :) Masz nad sobą opiekę sił wyższych, może to one popchnęły Cię w tę stronę? :) Widać, że szybko i dobrze przyswoisz tę wiedzę, dobrze zrozumiesz ideę itp., jednak będziesz musiała popracować nad swoją niecierpliwością ;) Ale reiki jak najbardziej jest dla Ciebie, wniesie ono wiele dobrego do Twojego życia...jakby odkryjesz jego niektóre aspekty na nowo, rozwiniesz się duchowo...bardzo dużo pozytywów tutaj dla Ciebie :)

• Lubię to! 1
Napisano

Mysle ze jak najbardziej, ale musisz panowac nad energia lepiej...

Widac ze moze Ciebie troche nosic, tracisz panowanie kiedy jest duzo na glowie.

Powinno sie jak najbardziej udac w tym roku ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Widac ze moze Ciebie troche nosic, tracisz panowanie kiedy jest duzo na glowie.

Powinno sie jak najbardziej udac w tym roku ;)

bardzo trafna uwaga ;)

co do tego , że może mnie nosić , to ostatnio po dosyć intensywnym oczyszczaniu energetycznym , dostałam gorączki i myślałam , że zwariuję tak się oczyszczało :))

Napisano

i jeszcze moje predyspozycje do bioenergoterapii

pustelnik , koło , kapłanka , 6 kielichów

tutaj nawet lepsze chyba niż do reiki

Napisano

Hmmm nie jestem tego taki pewien...

Chocby dlatego ze do wszystkiego bediesz musiala dojsc sama,

metoda prob i bledow...

Dodatkowo, moze sie okazac ze kogos bedzie klulo to w oczy,

mimo ze niewatpliwie masz predyspozycje do bycia uzdrowicielka ;)

zawsze pamietaj o czystosci intencji ;)

Napisano
Hmmm nie jestem tego taki pewien...

Chocby dlatego ze do wszystkiego bediesz musiala dojsc sama,

metoda prob i bledow...

Dodatkowo, moze sie okazac ze kogos bedzie klulo to w oczy,

mimo ze niewatpliwie masz predyspozycje do bycia uzdrowicielka ;)

zawsze pamietaj o czystosci intencji ;)

intencje zawsze czyste ;) w oczy ludzi już co niektórych kuje (niestety ludzie mają różne podejście do tego typu spraw )

obecnie to już podjęłam pewne kroki pod tym kontem , ale na razie zajmuję się sobą , by móc potem zająć się innymi ;)

Napisano

Gwiazda, Krolowa Monet, Rycerz Mieczy ---> suma XX Sad, suma HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Napisalas, ze najpierw zajelas sie soba, co widac w Gwiezdzie. Masz predyspozycje do uzdrawiania, ale Gwiazda wlasnie czerpie rowniez z wlasnych uzdrowien. Wiec jakbys intuicyjnie wchodzila na te droge, sie przygotowywala. Krolowa Monet praktycznie dba o siebie, zdrowie, jest swiadoma. Rycerz Mieczy kipi od pomyslow i energii, ale... niesie tez ze soba duzo chaosu. W sumie tu byloby nad czym pracowac. Chociaz musialabys sie bardziej rozejrzec za czyms rzeczywiscie konkretnym, pasujacym do siebie i tak w sposob dosc realny, takze nie napalac sie zbytnio a chlodnym okiem przesiac rozne mozliwosci, gdzie mialabys tej inicjacji dostapic.

Jak sie powiedzie?

VII Rydwan, 6 Mieczy, 6 Bulaw ---> suma XIX Slonce, suma HB XIX Slonce, X Kolo i I Mag

Tu rzeczywiscie chyba jakas podroz Ci szykuje, ale powinno sie powiesc z ta inicjacja w czasie, o ktorym piszesz.

...

co do bio...

IX Eremita, X Kolo, II Kaplanka, 6 Kielichow ---> suma XV Diabel, suma HB IX Eremita

Tu moze byc ciezko. Duzo, duzo pracy nad soba i taka nie do konca kontrola nad tym, co robisz. Duzo kierowania sie intuicja i w koncu nawet zastanawiania sie, czy tego naprawde chce. Dojdziesz tu do jakiejs granicy swojej, ktora nie pozwoli Ci ruszyc sie dalej. Bedziesz miala mozliwosc pojsc dalej, ale zaczniesz sie zastanawiac nad tym, czy aby rzeczywiscie jeszcze tego chcesz.

Takze tu musialabys pojsc w zaparte i rzeczywiscie bardzo musialoby Ci na tym zalezec, bo duzo pracy bedzie Cie to kosztowalo.

Gość SooYoung
Napisano

W Twoim przypadku Reiki to strzał w dziesiątkę :)

Po kartach powiem że lepiej Ci się współpracuje z energią reiki, a przyjęcie inicjacji to dobry pomysł. I widać ze bedzie Ci się dobrze współpracowało z mistrzem/ a bardziej mistrzynią od której przyjmiesz Przekaz reiki

Bio może powodować wahania nastroju/emocji i energii. To będzie kosztowało Cie trochę nerwów i nie wiem czy warto się tak szarpać.

Napisano
Chociaz musialabys sie bardziej rozejrzec za czyms rzeczywiscie konkretnym, pasujacym do siebie i tak w sposob dosc realny, takze nie napalac sie zbytnio a chlodnym okiem przesiac rozne mozliwosci, gdzie mialabys tej inicjacji dostapic.

no już rozglądam się od dwóch miesięcy za kimś konkretnym .... znalazłam kogoś w moim mieście , ale sama nie wiem czy akurat chce u tej osoby przyjąć inicjacje . Z kolei mam jeszcze na oku drugą osobę , ale do tej drugiej osoby to kawał drogi ..