Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Hej to pytanie zadaje sobie nie od dzis;) ale postanowilem spytac kart. Jakie mam predyspozycje Reiki? Wypadl Paz Pucharów Tlumaczy: 2 mieczy Moc Sprawka Niby mam, ale jestem zablokowany wewnetrzenie, tlumie w sobie instynkty i intuicje (Moc) a podchodze slepo i racjonalnie (sprawka) Bio: Ale mi polecialo Kaplanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz Wydaje mi sie ze to jeszcze nie pora, chociaz mam talent. Za szybko sie wypalam, energia lubi ze mnie uciekac... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Caliel Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 wydaje mi się , że masz , ale nie możesz do tego podchodzić poprzez pryzmat sztywnego intelektu . Blokujesz pokłady swojej mocy , właśnie może przez logiczne rozumowanie . spojrzysz do mnie na ten sam temat ? 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Podsumem jest XXI Swiat i III Cesarzowa (HB). Reiki to korzystanie z energii z zewnatrz. Ja mysle, ze Ty masz bardziej potencjal na bioenergoterapie, korzystanie z wlasnych zasobow energii. Nie wiem, takie skojarzenie tylko... Ale to tylko moje odczucia. Sama zastanawiam sie nad Reiki. Chetnie poczytam, jak inni to widza. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Wypadl Paz Pucharów Tlumaczy: 2 mieczy Moc Sprawka Wrażliwy z Ciebie chłopak Masz predyspozycje, jak najbardziej, wyczuwasz energię... Ale powinieneś bardziej się otworzyć, dać ujście Twoim emocjom, nie tłumić ich...pracować nad nimi...przetransformować je z korzyścią dla siebie (suma Śmierć). Myślę, że praca z reiki pomogłaby Ci, natomiast musiałbyś włożyć więcej pracy przy dalszym rozwoju, wchodzeniu na wyże poziomy... 1 Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Hmmm.. macie racje dziewczyny, za bardzo roztrzasam:D ale przyznam, ze slyszalem ze nie powinno sie za bardzo szafowac swoja energia.. Coz, pewnie pojde na zywiol, jak zawsze:P Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Bio: Ale mi polecialo Kaplanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz Wydaje mi sie ze to jeszcze nie pora, chociaz mam talent. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Bio: Ale mi polecialo Kaplanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz Wydaje mi sie ze to jeszcze nie pora, chociaz mam talent. Talent jest do pracy z energiami, tylko musiałbyś zrównoważyć Twoje emocje i wykazać się tutaj zdecydowaniem, systematycznością, poważnie podejść do tematu...tak mi się ta 8 Kielichów skojarzyła z Cesarzem... Nauka była by dla Ciebie intuicyjna, widać, że mógłbyś się także w tej dziedzinie rozwijać... Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Za szybko sie zuzywasz, wypalasz. Zeby bazowac na swojej energii musialbys umiec sie ladowac i korzystac konkretnie z BHP. Masz ku temu predyspozycje. Ogolnie dzialalbys intuicyjnie, ale wlasnie, to co wyzej. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Hej to pytanie zadaje sobie nie od dzis;) ale postanowilem spytac kart. Jakie mam predyspozycje Reiki? Wypadl Paz Pucharów Tlumaczy: 2 mieczy Moc Sprawka Niby mam, ale jestem zablokowany wewnetrzenie, tlumie w sobie instynkty i intuicje (Moc) a podchodze slepo i racjonalnie (sprawka) Ja bym powiedziała ~ że w tej 2 Mieczy - masz w sobie niesamowitą równowagę - to pozytywny bardzo aspekt jeśli chodzi o predyspozycje, a Moc tę równowagę potwierdza....ale 2 Mieczy pokazuje tutaj też - że teraz jest moment w którym sytuację analizujesz z punktu widzenia wewnętrznych doznań, odczuć - to jest ten Twój wewnętrzny dylemat czy się tym zająć, czy się "nadajesz"... Paź Pucharów symbolizuje drogę mądrości (która ukryta jest wewnątrz kielicha), nie każdy może ją dostrzec, ale Ty tak - będziesz wiedział czy i kiedy się za to wziąć... Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Dziękuje Wlasnie Sacral - tez o tym, pomyslalem - za szybko sie wypalam... czasami powroze przez tydzien, interpretuje i pyk - nie mam sily. Zwlaszcza teraz keidy troche choruje, to daje sie dosc bolesnie to odczuc. Bardzo trafilas... Duzo dajecie mi do myslenia, dziewczyny Cytuj
Kędry Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jakie mam predyspozycje Reiki? Wypadl Paz Pucharów Tlumaczy: 2 mieczy Moc Sprawka Ja w tym paziu pucharów widziałabym taką trochę niedojrzałość psychiczną - przy tego typu praktykach trzeba być już dobre ukształtowanym duchowo bo inaczej może to skończyć się źle dla tego kto praktykuje. Potencjał jest, ale potrzeba takiej racjonalnej oceny tego, na spokojnie czy to chcę robić (sprawiedliwość), trzeba pozbyć się również tego co ogranicza (miecze) Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 A może coś jeszcze o Bio? <robi minę kota z Shreka> Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Kaplanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz jest jest talent ) tylko tutaj jest dłuuuuga praca. cesarzowa +8 kieli z tym cesarzem , to mi się wydaje , że właśnie nad świadomością własnego ciała . Masz intuicję , ale musisz popracować z ciałem 1 Cytuj
Kędry Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Bio: Ale mi polecialo Kaplanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz Przepraszam, przeoczyłam Za duo tu emocji, energii kobiecej (pasywnej) na razie nie ma równowagi w postaci energii męskiej aktywnej (w tym cesarzu można tego upatrywać, ale jeszcze nie tu i nie teraz cesarz jest bardzo nieruchliwy). Pracować nad sobą i obserwować postępy - taka moja rada. Na teraz nie ma takiej możiwości 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 no właśnie .... harmonizacja energii męskiej i żeńskiej . Cytuj
boilerek Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 a co, też się odezwę ;P kochanie!!! ja już ci coś mówiłam na ten temat!!! znasz moją opinię....więc co się jeszcze pytasz??? Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Boilerek <3 :* No tak pytam ale my sie znamy wiec jestesmy nieobiektywni;) Cytuj
boilerek Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 no w tym momencie muszę przyznać, że mi pojechałeś na całej linii przypomnę ci tylko, że I stopień jest teoretycznie dla wszystkich Cytuj
Caliel Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Chodzilo mi o to ze ja nie lubie polsrodkow;) albo sie zajmuje porzadnie, albo nie i Ci nie pojechalem, tylko pokomplementowalem Cytuj
Caliel Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 częściowa weryfikacja: Inicjacja nie odbędzie się. Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Podsumem jest XXI Swiat i III Cesarzowa (HB). Reiki to korzystanie z energii z zewnatrz. Ja mysle, ze Ty masz bardziej potencjal na bioenergoterapie, korzystanie z wlasnych zasobow energii. Nie wiem, takie skojarzenie tylko... Ale to tylko moje odczucia. Sama zastanawiam sie nad Reiki. Chetnie poczytam, jak inni to widza. no to sporo osób się zastanawia nad reiki:-)))) Cytuj
anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Jakie mam predyspozycje Reiki? Wypadl Paz Pucharów Tlumaczy: 2 mieczy Moc Sprawka tak ale nie teraz nie jesteś na to gotowy za jakiś czas .... Bio: kapłanka Cesarzowa 8 kieli + Cesarz raczej nie wypalałbyś sie szybko co wymagało by od Ciebie póżniej b duzo czasu na " odbudowanie" samego siebie ... moim zdaniem reiki a nie bio ale jeszcze nie teraz ..... Edytowane 3 Marca 2013 przez anais_33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi