Skocz do zawartości

Rozkład kobieta i mężczyzna

kystella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od 2 mies. jesteśmy osobno.

Jej postawa, zachowania wobec partnera - 5 denarów - czulam się wykorzystywana finansowo, bieda w uczuciach

jego postawa - 6 buław - partner zachowuje się jak zwyciężca, zadowolony

O kim on marzy - 10 denarów - o kobiecie spełnionej, finansowo zabezpieczonej, dobrej żonie

o kim ona marzy -król buław- o męzcz. wesołym, dynamicznym, aktywnym

Jej uczucia wobec partnera- sąd ostateczny - tu widać moją chęć posklejania zwiazku dla dobra rodziny,

Jego uczucia- paż kielichów - jakieś tam uczucia są, napewno lubi

Jak ona czuje się w zwiazku- diabeł - chyba wykorzystywana

Jak on czuje -król kielichów -że jest kochany

Jak ona się zmieni - 3 kielichów - otworzę się i zacznę realizować własne przyjemności

Jak on się zmieni - król denarów -stanie się opiekuńczy i bardziej odpowiedzialny

Co ich łączy - 6 mieczy- to ze oboje są w trudnej sytuacji, są oddaleni i wycofani z powodu tej sytuacji, oboje się zastanawiają, dociągnęłam do tej karty bramy 9 denarow- nie wiem czy dobrze myślę, ale czyżby udało nam się zbudowac trwale relacje

Gość SooYoung
Napisano

Każde z nich żyje w swoim świecie i zajęte jest swoimi sprawami.

Pani jeszcze "tkwi" w przeszłości, brakuje jej partnera - 5 den bo uzależniła się od niego emocjonalnie, a teraz tęskni i czuje się jak w pułapce - diabeł.

W 10 denarach nie ma żony, jest tęsknota za stabilizacją, ale nie za domem, wtedy byłaby 10 pucharów. Zajął się pracą i buduje swoją przyszłość.

Czy pan nie ma kogoś nowego, bo paź kielichów pokazuję młodą osobę, albo zauroczenie inną kobietą.

Napisałeś ze Pan - czuje się kochany, Król kielichów może pokazywać obecny stan zauroczenia. No bo decyzja o separacji może mówić o braku uczuć, że przynajmniej jedno z nich nie czuje się kochane i che sobie wszytko przemyśleć, odpocząć itp...

Nic ich nie łączy - 6 mieczy to karta oddalenie emocjonalnego i fizycznego

9 den pokazuje zadowolenie z sytuacji ale bycie samemu - to karta singla.

Pani ma nadzieję ale czy robi coś w kierunku poprawy sytuacji czy czeka na ruch ze strony Pana ?

Napisano

Dziękuję za odpowiedz. Może i tak, aczkolwiek wg.p.Podlaskiej 10 denarów /losowałam z kart żeńskich i męskich/ to karta matki i żony ale nie kochanki, wskazuje na rodzinę wielopokoleniowa. Pytania były konkretne i dotyczyły nas jak on się czuje w związku:król kielichów, no to chyba kochany. Może usciślę sytuację- on sie nie wyprowadził, tylko obbraził i jest u matki. A ja nie za bardzo zabiegam właśnie z powodu tej 5 denarów- chciałabym chociaż raz, żeby to on zabiegał.

Napisano

Ja bym w tych 10 denarach widziała takie trochę wygodnictwo - uciekł do mamusi, bo tam się rozpieszcza, a nie wymaga.

Ty marzysz o partnerze pewnym siebie, dynamicznym, przedsiębiorczym, a on najwidoczniej taki nie jest...

Może młodzi jeszcze jesteście, nie wiem, może on nie dorósł, niektórzy nie dorastają nigdy, niezależnie od wieku...

W 3 kielichach widzę, że możesz się otworzyć na inne możliwości, będziesz mieć dość jego humorów.

W królu denarów może się ustabilizować, ale może i stać się jeszcze bardziej nieprzejednany.

Co do 6 mieczy i 9 denarów podzielam całkowicie zdanie arachnei - oddalenie i zadowolenie w samotności.

Gość SooYoung
Napisano
Dziękuję za odpowiedz. Może i tak, aczkolwiek wg.p.Podlaskiej 10 denarów /losowałam z kart żeńskich i męskich/ to karta matki i żony ale nie kochanki, wskazuje na rodzinę wielopokoleniowa. Pytania były konkretne i dotyczyły nas jak on się czuje w związku:król kielichów, no to chyba kochany. Może usciślę sytuację- on sie nie wyprowadził, tylko obbraził i jest u matki. A ja nie za bardzo zabiegam właśnie z powodu tej 5 denarów- chciałabym chociaż raz, żeby to on zabiegał.

Rozumiem.

Każdy z nas ma swój system czytania kart, tak więc jeżeli już, to przychylam się do KatiJo że 10 den to karta wygodnictwa bo mama go rozpieszcza. To też pokazuje 6 mieczy i 9 den - jego "wyprowadzkę emocjonalną" i to że ma dobrze.

Rozumiem że chcesz żeby udowodnił Ci ze mu zależy, ale dopóki będzie mieszkał u mamy masz na to małe szanse. Chyba ze z nią porozmawiasz i poprosisz o pomoc. Przedłużanie tej sytuacji spowoduje że Pan tam zostanie.

A inną osobę, która go interesuje, bo nie napisałam że ma kochankę, pokazuje giermek kielichów.

Napisano

Bardzo dziękuję Wam za pomoc i radę, /tej opcji -rozmowa z matka wogóle nie bralam pod uwagę, a może jednak powinnam/.