Jasminex Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem. Od 2 miesięcy nie mamy ze sobą kontaktu. Zrobiłam rozkład na naszą relację. 1- Co On wnosi w naszą relację? Rycerz Monet Stałość wierność???? 2. Czego ja oczekuje od niego? 3 buław Aby związek trwał??? 3. Czy on jest mną zainteresowany? Arcykapłanka Tak, ale platonicznie... 4. Jaka jest jego sytuacja partnerska? Gieremek Mieczy jest niezdecydowany, waha się 5. Powinnam wykonać ruch? Rycerz Mieczy ??? 6. Co z tej relacji wyniknie? Słońce Szczęście? 7. Czy ten związek będzie trwały? Król Monet Tak, trwały i stabilny ??? Bardzo będę wdzięczna za pomoc Pozdrawiam Jasmina Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Bez kontaktu z twojej strony- ryc mieczy nic się nie zmieni i nie ma szans na nic. Hmm szczęścia tu nie. W karcie Słońce jest wyjaśnienie sobie pewnych sprawy. Ze strony Pana brak działania - ryc den. i widać inną kobietę - Kapłanka - to ktoś w ukryciu. Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1- Co On wnosi w naszą relację? Rycerz Monet Uczciwe podejście i plany konkretne. 2. Czego ja oczekuje od niego? 3 buław Aby ruszył tyłek i zaskoczył Cię czymś 3. Czy on jest mną zainteresowany? Arcykapłanka Tak, ale nie obnosi się z tym, jest z Tobą związany emocjonalnie i ma czystą duszę 4. Jaka jest jego sytuacja partnerska? Gieremek Mieczy Raczej nie ma partnerki, może próbuje dotrzeć do Ciebie, lub zasięga info o Tobie u innych osób, moze szuka pomocy w dotarciu do Ciebie. 5. Powinnam wykonać ruch? Rycerz Mieczy Tak, zdecydowany i szybko 6. Co z tej relacji wyniknie? Słońce Będzie dobrze 7. Czy ten związek będzie trwały? Król Monet Tak, trwały i stabilny Cytuj
Mgła Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. On może wnieść do tej relacji teraz jedynie koleżeństwo, jakąś przyjaźń, jeśli Ty będziesz tego chcieć. 2. Ty wiążesz z nim wciąż nadzieje, chciałabyś powrotu. 3. Dla mnie ta Kapłanka pokazuje, że on Cię szanuje, jesteś dla niego ważna, ale nie wydaje mi się, by był zainteresowany w kontekście powrotu. 4. Nie ma ochoty się z nikim na razie wiązać. 5. Nie powinnaś, bo nic miłego z tego nie wyniknie w tej chwili. 6 i 7. Słońce niby dobra karta, ale po niej jest Król denarów, więc ja bym tu raczej związku nie widziała, ewentualnie przyjaźń, ale to za jakiś czas, Słońce tu dla mnie jako właśnie wyjaśnienie, zrozumienie, spojrzenie na sprawę z innej perspektywy. Cytuj
Jasminex Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 chyba masz w 100% racje Mgła Cytuj
Jasminex Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 Nic sie nie wydarzylo, On sie nie odzywa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi