nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 za dziewczynami ( chodzi o stawianie kart innym, o wyczucie ) as kielichów, rycerz kielichów , mag i kapłanka tutaj chyba za bardzo intuicyjnie , więcej wiedzy by się przydało (może jakaś książka? ) Na razie ufam sercu, bazuje na tym co czuję odnośnie do danej karty/układowi kart . Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Kręci Cię to ogromnie, masz wiedzę i intuicję co jest idealnym połączeniem. 1 Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 za dziewczynami ( chodzi o stawianie kart innym, o wyczucie ) as kielichów, rycerz kielichów , mag i kapłanka tutaj chyba za bardzo intuicyjnie , więcej wiedzy by się przydało (może jakaś książka? ) Na razie ufam sercu, bazuje na tym co czuję odnośnie do danej karty/układowi kart . Właśnie, Ty czujesz. Jesteś bardzo empatyczna i umiesz spojrzeć na karty z perspektywy osoby, która prosi o wróżbę. Ładnie pracuje Twoja intuicja. Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 ale zauważyłam , że interpretacje kart nie idą mi tak jak wróżby dla kogoś . Jest to jakaś przepaść między jednym a drugim (przynajmniej ja tego nie potrafię połączyć ) Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 ale zauważyłam , że interpretacje kart nie idą mi tak jak wróżby dla kogoś . Jest to jakaś przepaść między jednym a drugim (przynajmniej ja tego nie potrafię połączyć ) Rozumiem, że łatwiej Ci (wróżyć) tj. potasować swoją talię, wyjąc karty i je odczytać na prośbę kogoś niż zinterpretować to, co zastałaś np. tu na forum do odczytania?? Cytuj
Vivere Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 dokładnie tak No i wcale mnie to jakoś nie dziwi A juz najlepiej, gdy można opowiedzieć zamiast napisać co w kartach widać. Najbardziej skuteczna się czuję face to face. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 As Kielichow, Rycerz Kielichow, I Mag i II Kaplanka ---> suma V Papiez, suma HB IV Cesarz Masz solidne podstawy, wiedze i mozliwosci zaprzegania tej wiedzy poslugujac sie rowniez swoja intuicja. Ogolnie nic, jak tylko po to siegac i praktycznie wykorzystywac. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 ale zauważyłam , że interpretacje kart nie idą mi tak jak wróżby dla kogoś . Jest to jakaś przepaść między jednym a drugim (przynajmniej ja tego nie potrafię połączyć ) Mysle, ze kazda osoba mimo wszystko troszke inaczej czuje karty i tez odpowiednio do tego je wyciaga. Jakby na jedna sprawe poprosic wiecej tarocistow o wyciagniecie kart, to zapewne i tak kazdy wycianie inne, bo inaczej z nim rozmawiaja. Takze te interpretacje pomimo cech wspolnych zawsze beda mialy czastke kazdego z nas. Ale fakt, ze inaczej jest interpretowac cudze rozklady, inaczej wlasne... Cytuj
fajnamagda Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 bardzo osobiście podchodzisz do kart, generalnie troszkę możesz mieć błeny odczyt tak bym rozumowala kaplankę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 as kielichów, rycerz kielichów , mag i kapłanka masz wyczucie, masz odpowiednią wrażliwosc i intuicję, którą umiesz wykorzystać Cytuj
Gość ANEZ Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Masz intuicję,już pewną wiedzę ,małymi kroczkami posuwasz się naprzód.Myślę że chcesz za szybko osiągnąć to co czeka Cię ale w pózniejszym czasie. Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Masz intuicję,już pewną wiedzę ,małymi kroczkami posuwasz się naprzód.Myślę że chcesz za szybko osiągnąć to co czeka Cię ale w pózniejszym czasie. no jestem niecierpliwa , mało mi cały czas ) myślę może o jakimś kursie ) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 as kielichów, rycerz kielichów , mag i kapłanka Kapłanka - jak dla mnie przepiękna karta w odpowiedzi na to pytanie...pokazuje ona że ce****e Cię mądrość - masz wiedzę, intuicję - instynkt, oraz niezwykłą siłę duchową...Kapłanka to też przecież odkrywanie tajemnic wszelakich, no i oczywiście tajemniczość (dyskrecja) - milcząca potega... Posiadasz dużą wrażliwość, no i widać że bardzo ładnie umiesz operować słowem - przekazać wszystko co chesz przekazać...masz dar zjednywania sobie ludzi... Więc stawianie kart innym - jak najbardziej... Cytuj
Kędry Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 As Kielichow, Rycerz Kielichow, I Mag i II Kaplanka ---> Posiadasz dobrze rozwiniętą intuicję, dysponujesz sporym potencjałem energii, słowa, otwartości. Umiesz przenikać tajemnice. zacznij działać odważniej Potwierdzenie pytania - symbol sabiański 178 stopień panny "łysy mężczyzna w mundurze przejął władzę" = cesarz w tarocie. Tego chyba nie trzeba objaśniać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi