emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) dot. uczuć męża (o ile w ogóle są), z którym ostatnio (co najmniej 3 lata) złe relacje są, a raczej ich nie było. Nie mam odwagi postawic partnerskiego, boję się. Wyciągnęłam trzy karty i juz nie wiem jak mam je interpretować. Można w każdą stronę, a ja tym bardziej nie potrafię byc obiektywna: 5 buław dla mnie ta karta to buzowanie energii, jakaś siła pcha do przodu. W tym tygodniu miałam tę kartę dwa razy jako kartę dnia i wszystko szło szybko, sprawnie i z sukcesem. Czegoś, czego nie mogłam dłuuugo zrobić, ani nawet zacząć w tym dniu nagle postanowilam wykonać i blyskawicznie zrobiłam. Duzo pracy, ale szybko i sprawnie. Na koniec satysfakjca. W uczuciach moze to to zabieganie, walczenie? Moze on widział co sie dzieje ze mna i ze zwiazkiem (wątpię) nagle otrzeźwiał? VIII Siła - to SIŁA, wsparcie (VIII). Sprzyja piątce buław, temu impulsowi, który sie materializuje łatwo i przyjemnie (ja tak odczuwam 5 buław). Z drugiej strony na końcu są 2 buławy, czyli przyglada sie, nie robi nic, obserwuje, taka stagnacja. Nie wiem więc jak mam tę Siłę (Moc) interpretować. Czy ta 2 buław ją hamuje, czy jednak MOC jest silniejsza i jest jeszcze dla nas nadzieja? czy on w ogóle ma chęci? Czy jest szansa na uratowanie relacji (jest 5 buław + moc, które pokonają 2 buławy - mur), czy też mam na to patrzeć tak, że szansa i tak zostanie zniweczona, zahamowana (przez 2 buławy)? z góry dziękuje za pomoc w interpretacji, jestem początkująca i bedę bardzo wdzięczna za każdą sugestię. Za jakiś czas dam znać, co z tego wyszło. Edytowane 29 Stycznia 2013 przez emilr Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 5 buław , siła, dwa buławy tutaj są kłótnie , docieranie się - może za bardzo forsujecie swoje zdanie . Mąż Cię kocha, pociągasz go też fizycznie. Musicie bardziej słuchać swoich potrzeb i być nastawionym na kompromisy , a się powinno poukładać . Cytuj
emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 On nigdy, ja wychodze z inicjatywą jeśli juz chce zmienic to wszystko diametralnie. W efekcie żyjemy swoim życiem, osobno. Co mi ciąży. Kłótnie sa bardzo rzadko, raczej milczenie i udawanie, ze nic sie nie dzieje. Lepiej sie nie odzywac, bo jeszcze coś sie zmieni - to jego stanowisko, bo ja zazwyczaj zaczynam, zmieniam, kończę. Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 widać jakieś spętanie wzajemne, uzależnienie od siebie.. zazdrości chyba dużo między Wami i spięć, sytuację możnaby polepszyc gdyby bardziej zacząć kontrolować emocje i poskromić swoje wybuchowe charaktery Cytuj
emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 5 buław , siła, dwa buławy tutaj są kłótnie , docieranie się - może za bardzo forsujecie swoje zdanie . Mąż Cię kocha, pociągasz go też fizycznie. Musicie bardziej słuchać swoich potrzeb i być nastawionym na kompromisy , a się powinno poukładać . to nie takie proste z tymi kompromisami, bo ile mozna czekać. Ja chcę konkretnie wiedzieć na czym stoję. Ja juz nie chcę ciągle ustępować.Jedna kropla za dużo, juz wiecej nie dam rady. Wyciągnęłam te karty, bo mi strasznie ciezko. Chcę byc kochaną, ale nie wierzę w jego szczere intencje. Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Po tych kartach powiedziałabym, że On nie może bez Ciebie żyć. Co jest problemem w Waszym związku? Jesli mogę zapytać? Czego oczekujesz? Cytuj
emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 widać jakieś spętanie wzajemne, uzależnienie od siebie.. zazdrości chyba dużo między Wami i spięć, sytuację możnaby polepszyc gdyby bardziej zacząć kontrolować emocje i poskromić swoje wybuchowe charaktery Jest brak zainteresowania mną. Przynajmniej na zewnątrz. Nic nie daje po sobie poznać, żebym go interesowała. Tylko suche zdania, szybki kontakt. Żeby nie było konfrontacji. Ja tez nie chcę ciagle o niego walczyć. Mam juz dosyć. Nie wiem, po prostu nie wiem, na czym stoję, a te karty wprowadziły jescze większy zamęt. Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Bo tu widać jakąś rywalizację ewentualnie, Twoją siłę i to, ze go mobilizujesz do życia... Cytuj
emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) odpowiadam Patai:), bo nie zacytowałam od razu:) "Po tych kartach powiedziałabym, że On nie może bez Ciebie żyć. Co jest problemem w Waszym związku? Jesli mogę zapytać? Czego oczekujesz?" Porozumienia, w ogóle miłosci, uczucia, ciepła, zainteresowanie (nie tylko seks, ja chcę ciepła!). Bo nie wiem, co nim kieruje. Nie wiem, boje się, ze wyrachowanie. Tak. tego najbardziej sie boję. Bo mu tak dobrze. Nic nie musi. Ja zarabiam, wszytko trzymam w garści, wszystko organizuję, dbam itp. Jemu jest dobrze i wygodnie, zyje sobie obok, wygodnie. Tego sie boję. A ja tak nie chcę. Chcę zaangażowania, zabiegania o mnie. Ta dwójka buław chyba wszystko niweczy... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez emilr Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Każde zaparte...i tak żyjecie obok siebie...w tych kartach ja uczuć nie widzę - owszem, są bardzo silne emocje (suma diabeł), więc i uczucia muszą być... Zrób sobie Słonko rozkład - Partnerski, z niego się więcej wyczyta - a my chętnie Ci pomożemy w interpretacji... Cytuj
patai Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Nie wiem... może przeanalizuj sobie wasze życie, poszukaj momentu kiedy to się zmieniło, co towarzyszyło tej zmianie... ale pewnie nie raz już to robiłaś Moze zapytaj kart co jest powodem takiej jego postawy, chłodu? Cytuj
emilr Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 Każde zaparte...i tak żyjecie obok siebie...w tych kartach ja uczuć nie widzę - owszem, są bardzo silne emocje (suma diabeł), więc i uczucia muszą być...Zrób sobie Słonko rozkład - Partnerski, z niego się więcej wyczyta - a my chętnie Ci pomożemy w interpretacji... Boję się z tym partnerskim. Ale zrobię jednak jak myślisz z tym rozkładem na trzy karty? Ja mam odczucie, że coś co jest ( o ile jest) i tak wyhamuje i nic z tego. Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Jest brak zainteresowania mną. Przynajmniej na zewnątrz. Nic nie daje po sobie poznać, żebym go interesowała. Tylko suche zdania, szybki kontakt. Żeby nie było konfrontacji. Ja tez nie chcę ciagle o niego walczyć. Mam juz dosyć. Nie wiem, po prostu nie wiem, na czym stoję, a te karty wprowadziły jescze większy zamęt. wiesz co te karty które wyszły wydaję się nie pasować do sytuacji która opisujesz. Ty mówisz o braku zainteresowania jeśli już to o wychłodzeniu i życiu obok siebie ewentualnie wykorzytywaniu i wygodnictwie wtedy jak dla mnie denary by się pokazały, a karty są żywiołowe i nie wieje z nich chłodem tylko gorącą atmosferą 5 buław, siła, 2 buław --> XV Diabeł --------13---10--------17-------- ------------1------5------------- ----------------6--------------- może jednak lepiej zrób ten partnerski. Te karty mówią o tym ze pana do Ciebie ciągnie o jakiś uzaleznieniu od Ciebie ewentualnie zazdrości o Ciebie jego braku kontroli o tarciach dnia codziennego Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Boję się z tym partnerskim. Ale zrobię jednak jak myślisz z tym rozkładem na trzy karty? Ja mam odczucie, że coś co jest ( o ile jest) i tak wyhamuje i nic z tego. Jest...pewnie że jest...tylko Ty jesteś pełna emocji jak sama napisałas - i ja własnie Twoje emocje i odczucia w tych kartach widze... Nie boj sie Partnerskiego - nie ma czego.:* Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 uczuć w kartach nie widać ale pociąg sexualny wyhamowywany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi