JagodowaTruskawka Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Jutro mam taki tam test. Ponoc co roku sa te same pytania, w ktorych posiadaniu jestem. Moje pytanie, czy jutro na tescie beda te same pytania W czasie tasowania wypadlo mi: 10 bulaw - skojarzylo mi sie od razu z tym ze wezmie te testy(te same( 5 kielichow odwrocone - jakas dobra wiadomosc 2 denary - hmm? Karty: 9 bulaw, 2 puchary, kolo fortuny -> Pustelnik - w 9 bulaw widze swoje obawy i zaklopotanie, ale zostana one jednak rozwiane w 2 pucharach i bede zadowolona bo da te same pytania. W pustelniku natomaist widze spokoj Co o tym sadzicie? Edytowane 29 Stycznia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
fajnamagda Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 9buław-2kielichów-koło->pustelnik hmm, moze cos zmienic. Moze nie wszystkie pytania, ale tylko czesc albo inaczej sformułować pytania, kolejność odpowiedzi albo swiat-głupiec-słońce na początku możesz mieć zaćmę świat-słońce księżyc Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Według mnie będa inne...ja to 9 Buław widzę tutaj jako testy zamknięte...no i będziesz musiała się wiedzą wykazać ponieważ testy okażą się inne... Te karty które wypadły myślę że pokazują to iż Ci nieco ciężko na duszy przed tymi testami, nieco smutasz i rozważasz - czy będa takie czy inne... No, krótko ujmując - tak to widzę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 Już fakt pojawienie się Koła Fortuny mówi mi o zmianie, której się nie spodziewasz..Obawiam się, ze w tym roku zrobią Wam psikusa i pytania bedą jednak inne.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Ok a wiec tak. Bylo 10 pytan testowych. W mojej grupie 9 na 10 bylo z zeszlego roku W innych grupach 10/10 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 9 Bulaw z 10 Bulaw... 9 pytan z 10 pytan... Ciekawe... Cytuj
KatiJo Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 To ja po weryfie napiszę jak mi teraz te karty pasują W czasie tasowania wypadlo mi: 10 bulaw - będzie 10 pytań 5 kielichow odwrocone - cosik będzie zaskoczeniem 2 denary - będzie jakaś zmiana,a le niewielka 9 buław, 2 puchary, kolo fortuny -> Pustelnik I tu, jak Sacral podsumowała - 9 buław z 10 buław, 2 puchary - zadowolenie, Koło - jedna mała zmiana, Pustelnik-samotnik - jedno pytanie w jednej grupie:) Dobre, nie? )) Ale warto czasem popatrzeć na karty jak już znamy rozwiązanie, daje dodatkowy wgląd w nie;) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 DOkladnie KatiJo. Ja bym nie wpadla na to, ze 9 z 10 po tych kartach Na 1 rzut oka myslalam nawet, ze zupelnie inne testy beda. Po raz kolejny karty mi pokazuja, zeby bardzej zwracac uwage na obrazki, a nie na opisy w internecie i ksiazkach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi