Skocz do zawartości

I moje poznanie Tarota

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z ciekawosci... jak to u mnie ta konwersacja z Tarotem wyglada...

Krolowa Kielichow, XI Pasja, As Kielichow + As Monet, 3 Kielichy ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

No... Czuje karty, lubie z nimi gadac i sprawia mi to ogromna przyjemnosc. Ale jest mozliwosc, zeby isc jeszcze dalej. Nie moge poprzestawac na tym, co juz umiem, musze sie otworzyc i dalej pracujac z kartami poglebiac swoja wiedze. Ogolnie jest dobrze, ale mozna to jeszcze rozbudowac. Wieza i Rydwan rowniez mowia o tym, ze smialo mozna pojsc dalej, tylko nie wolno spoczywac na laurach. Burzyc stereotypy, nie bazowac na wiedzy, ktora sie ma, stale intuicyjnie ewoluowac i isc do przodu.

Napisano

Krolowa Kielichow, XI Pasja, As Kielichow + As Monet, 3 Kielichy ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Królowa kiel jako to , czyli super czujesz karty z tym asem kieli i pasją . Widać że jest to Twoja prawdziwa pasja , dająca Ci spełnienie . Masz solidne podstawy wiedzy (as denarów) i wyczucie .

W sumie widzę, że wejdziesz tak jakby na większy wymiar w poznawaniu kart . Będzie tylko lepiej ;)

Napisano

No no... wydaje mi sie ze Twoj skill tarotowy w najblizszym czasie wskoczy na wyzszy level ;)

i dostaniesz niezlego powera,

podejhrzewam ze moga pojawic sie jakies propozycje zawodowe,

moze skromne, ale bedziesz miala duzo satysfakcji i radosci ;)

Zrsezta nie musialabys klasc kart, kazdy Ci z marszu wystawilby dobre referencje,

bo z kartami radzisz sobie rewelacyjnie,

momentami Ci zazdroszcze takiej... latwosci zaglebiania sie w nie i czucia;)

Trzymaj tak dalej ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Z ciekawosci... jak to u mnie ta konwersacja z Tarotem wyglada...

No... Czuje karty, lubie z nimi gadac i sprawia mi to ogromna przyjemnosc. Ale jest mozliwosc, zeby isc jeszcze dalej. Nie moge poprzestawac na tym, co juz umiem, musze sie otworzyc i dalej pracujac z kartami poglebiac swoja wiedze. Ogolnie jest dobrze, ale mozna to jeszcze rozbudowac. Wieza i Rydwan rowniez mowia o tym, ze smialo mozna pojsc dalej, tylko nie wolno spoczywac na laurach. Burzyc stereotypy, nie bazowac na wiedzy, ktora sie ma, stale intuicyjnie ewoluowac i isc do przodu.

U Ciebie - już jest....hmm, jak (?) poziom wysoki osiągnięty....nie wiem czy jeszcze czegoś jeśli idzie o Tarota "nauczyć" się możesz...prędzej zdobywać umiejętności ale w nieco innych "dziedzinach" - bo tutaj już masz wsio co potrzeba...

To chyba na tyle...no chyba że chcesz abym rozpisała tak bardziej szczegółowo - to nie ma sprawy...;)

Gość SooYoung
Napisano

Patrząc na królową Kielichów można powiedzieć - Karty moje dzieci, bo jesteście ze sobą bardzo związani emocjonalnie :)

Bardzo dobrze je wyczuwasz, czytasz, dobrze pracujesz z intuicją i masz do nich dobrą rękę.

A po okresie stabilizacji nadchodzi przełom. Nowy impuls - inny sposób odczytu, poszerzenie swojej wiedzy i dzięki temu dalszy rozwój.Wyruszasz w nową drogę.

Napisano

świetnie! masz jakąś więź z tymi kartami, współpracujecie ze sobą... generalnie widzę, że masz taką wiedzę i dar, że możesz świadczyć usługi w tej 3 kielichów

• Maestro
Napisano

już w pierwszej karcie zaznacza się Twoje wyczucie, wrażliwość, ponadto widać sporą fascynację Tarotem, zaangażowanie, takie mądre i rzeczowe podejście też:)

Napisano

Czujesz karty całą sobą, do tego posiadasz umiejętność ich odbioru i rozumienia wyższych zależności i tego co chciały powiedzieć, potrafisz to też przekazać drugiej osobie wnosząc jednocześnie większe zrozumienie danej sytuacji innym, co jest bardzo cenne. Praca z tarotem jest u Ciebie wyważona, obiektywna, dzięki czemu potrafisz stosownie do sytuacji wnieść ducha zrozumienia i pobudzić odpowiednio do działania :)

Napisano

Ty czujesz karty,masz z nimi więz,osiągnęłaś pewien poziom i trzeba iść dalej żeby osiągnąć sukces.Czuję że ty już się dusisz w pewnych schematach,to co masz,wiesz, juz Ci nie wystarcza więc do przodu!

Napisano

Bardzo ładne karty - demony duszy poskromione (moc), droga szeroko otwarta do przekazywania wiedzy z wyższej półki. Głęboka intuicja połączona ze świadomym poczuciem rzeczywistości. Wewnętrzna harmonia będzie się stale rozwijać, im więcej pokonasz ograniczeń tym poczucie wewnętrznego ładu będzie wzrastało - a o to właśnie chodzi podczas pracy z energiami. Doskonałe znanie tematu.

Na potwierdzenie tematu postu wyciągnęłam symbol sabiański - 194 stopień wagi, co oznacza " mężczyzna zażywa sjesty w skwarze południa"

świadomość odpoczynku, nawet jeżeli czujemy, że znajdujemy się w samym środku wypełniania jakiegoś zadania. powinniśmy mieć świadomość, że każda chwila wytchnienia większa potem wydajność pracy, wyostrza zmysły, rozjaśnia umysł, i odradza siły.

Nie powinniśmy szarżować energią,należy właściwie nią dysponować, systematycznie ładować akumulatory, aby jeszcze lepiej wykonywać swoje zadania. Wszystko się zatem zgadza. Właściwa osoba na właściwym miejscu

Pozdrawiam

Napisano

to coś co czujesz i lubisz. Potrafisz sporo po prostu wyczuć nawet za dużo nie patrząc w karty. Masz w sobie duży potencjał. Sporo już umiesz, ale masz jeszcze miejsce na rozwój, są rzeczy, które musisz przezwyciężyć by okryć coś co do tej pory zakryte było przed Twymi oczami. :>