fajnamagda Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 do czerwca tego roku. jestem sama już jakieś półtora roku...i chcialam sprawdzic czy cos sie zmieni w tej kwestii sytuacja wyjsciowa: królowa buław skupiam się na sobie, przynajmniej staram się to co sie krzyzuje z sytuacja wysjciowa: królowa kielichów moja wrażliwość, pragnienie, aby pojawił się ktoś swiadomosc: rydwan że odnoszę sukcesy, że robię co mogę, co jest zależne ode mnie to staram się zrobić jak najlepiej podswiadomosc: król kielichów podświadomie jest cały czas on gdzieś tam jeszcze z tyłu głowy to co wlasnie mija: 9buław takie przywiązanie do niego, zmęczenie sytuacją, jakieś nadzieje, już wiem, że nie ma do czego wracać i po co to co wlansie nadchodzi: 7mieczy tego wlasnie nie rozumiem, tej karty na tej pozycji...czyzby nic konkretnego? jaźń/nastawienie pytającej: kapłanka ja jestem nastawiona na poświęcenie, wplywy otoczenia: as buław otoczenie mi życzy, żebym kogoś poznała nadizeje/obawy pytajacej: 4buław mam nadzieję, że kogoś poznam i będę w pełni szczęśliwa wynik: paź kielichów, król denarów, król buław -> wisielec poznam kogoś, tak jakby nawet dwóch się pojawiło...widać, że będę jeszcze ------------------siła-------sąd------śmierć---------------- przez moment analizować były związek, po to, żeby zupełnie się odciąć ---------------------pustelnik--siła------------------------- w momencie kiedy już będę uwolniona zupełnie, pojawi się ktoś i będzie mnie ---------------------------sąd----------------------------- do niego ciągnąć i chyba stworzymy coś stabilnego Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 sytuacja wyjsciowa: królowa buław no aktywna z ciebie babeczka, wiesz, czego chcesz, dążysz do tego celu pełna energii, kokietka z ciebie, faceci pewnie na ciebie uwagę zwracają Buławowa to niezła laska to co sie krzyzuje z sytuacja wysjciowa: królowa kielichów ale też bardzo wrażliwa i delikatna, emocjonalna, łatwo cię zranić. Gdzieś pod tą fasadą buławowej (pewnej siebie i silnej kobiety), kryje się bardzo delikatna i wrażliwa królowa kielichów. Czasem te emocje, pragnienia ci przeszkadzają w odnalezieniu odpowiedniego partnera. swiadomosc: rydwan Masz swój jasny cel, dążysz do niego, wiesz, czego chcesz- pięknie się to z królową buław pokrywa. Tylko że rydwa, w przeciwnieństwie do niej, ma więcej "parcia", do celu pędzi po trupach, taki zawzięty i rozpędzony, że nie zawsze umie wyhamować na czas. podswiadomosc: król kielichów być może to jakaś niezakończona relacja, jakiś poprzedni związek, od którego się jeszcze w pełni nie odcięłaś. Może to być też partner, którego podświadomie szukasz, twoje wyobrażenie o tym, jaki powinien być i jakie cechy powinien posiadać. Ten król mi się też z ojcem skojarzył- ale nie wiem, czy już nie popłynęłam z interpretacją ;p to co wlasnie mija: 9buław Mija twoja bezczynność, wypalenie, brak motywacji, opór, stagnacja to co wlansie nadchodzi: 7mieczy Czas twojego wycofania emocjonalnego, może uświadamiasz sobie właśnie, że ta kielichowa, z sercem na dłoni, powinna jednak częściej je chować, aby nie było aż tak często ranione. jaźń/nastawienie pytającej: kapłanka Chcesz dużo z siebie dać, dużo ofiarować, być dla innych, ale za mało dla siebie. wplywy otoczenia: as buław Wszystko ci sprzyja- w asie buław, jest wielki potencjał, otoczenie i bliscy będą cię wspierać, być może sami się zaangażują, może dzięki otoczeniu pojawią się dla ciebie nowe możliwości na odnalezienie partnera. nadzieje/obawy pytajacej: 4buław masz nadzieje na nowe, na flirt, romans, nowy początek, kolejny etap wynik: paź kielichów, król denarów, król buław -> wisielec No ja tu widzę dwóch panów... Musisz w tym wisielcu być cierpliwa, dać sobie czas, nie przyspieszać wszystkiego na siłę. Paź zwiastuje jak dla mnie etap zakochania, motyle w brzuchu Więc trzymam kciuki i powodzenia Cytuj
fajnamagda Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 Skupiłam się na sobie, ćwiczyłam, dbałam o siebie, bylam na wakacjach, obroniłam się i dostałam się na drugie studia. Zawarłam dużo znajomości w tym czasie, ogólnie okres bardzo dla mnie korzystny. Jak wcześniej mówilam, że z nikim nie chcę być, chyba po tych wszystkich wcześniejszych doświadczeniach tak w tym okresie zaczęłam się otwierać i chcialam. minęło: moje powracanie myślami do przeszłości nadszedł: czas odcięcia zupełnego wynik: były różne znajomości w tym czasie, pojawił się nawet jeden ktoś bardzo konkretny. Było tak jak napisałam, z początku jeszcze coś analizowałam były związek, ale poznałam kogoś, kto mnie bardzo zauroczył i mnie bardzo do niego ciągnęło, jednak nie stworzyliśmy związku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi