agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Paź monet--- Smierć---Rydwan nagła wiadomość zmieni plany i wszystko się rozjedzie , czyli kontaktu niet Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 Chyba faktycznie zmieni plany, szkoda, ze do Rydwanu nie dołożyłaś.. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 płakać nie będę,podobnie jak sama pierwsza się nie odezwie;))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 płakać nie będę,podobnie jak sama pierwsza się nie odezwie;))) I bardzo dobrze, tak trzymaj:))) Ja też tak robię, na czym wygrywam:) Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 od chwili, kiedy się przestałam panem przejmować, to on zaczął :hahahaha:zabiegać, więc co ja mu będę przeszkadzać w jego polowaniu? ;DDDD moja jedyna aktywność to stawianie kart na niego Cytuj
Mgła Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Interpretacja tych kart zależy od tego, jak on teraz się zachowuje. Napisz, to zinterpretuję Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 heh pan nagle jakby przejął inicjatywę, było między nami źle, odcięłam się zupełnie i teraz to pan wykazuje inicjatywę, ztym,że on wylewny nie jest, on zanim się odezwie, musi to głęboko przemysleć ogólnie może być również tak, że zamiast odezwać się, postanowi przyjechać Cytuj
Mgła Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Myślę, że kontakt będzie, a może nawet jakiś zwrot sytuacji w ogóle. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 wiecie, no jako on, to się na pewno nie odezwał, ale miałam przygodę z rozmową z kimś, kto zaczepił mnie na gg z nowego numeru gg. Czy to znowu monetowy bawi się w podchody? As pucharów--Koło --Mag--- nie jestem pewna, wychodzi, jakby on, więc niby ten kontakt by był Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi