Veroniczka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Co on myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu? 9 Denarów, 10 Denarów, Cesarzowa ---> Sąd Ostateczny Podobałam mu się bardzo, ciągle się na mnie gapił ;D Jak dalej będzie wyglądała nasza relacja? 2 Puchary, 8 Pucharów, 3 Miecze ---> Sprawiedliwość No chyba związek jak nic, ale niestety chyba nie najlepiej się zakończy...
agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 myślał, że jesteś kobietą z którą by mógł stworzyć stały związek, ale wasza relacja będzie jakaś rwana i możecie się o siebie nawzajem pokaleczyć 1
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 9 Denarów, 10 Denarów, Cesarzowa ---> Sąd Ostateczny bardzo mu się podobalaś, zadbana, efektowna, seksowna, fajna, czuł się przy Tobie bezpiecznie Jak dalej będzie wyglądała nasza relacja? 2 Puchary, 8 Pucharów, 3 Miecze ---> Sprawiedliwość będą spotkania, ale emocje opadną i przyjdzie rozczarowanie 1
SacralNirvana Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Ogolnie podobasz mu sie bardzo i patrzac na Ciebie mysli sobie, ze tak oto moglaby wygladac i taka moglaby byc ogolnie, wybranka jego serce, jego cesarzowa. Ale... jak pojdzie dalej? No beda spotkania, bedzie sympatycznie, ale dalej znajomosc utknie w martwym punkcie. Niby wszystko ladnie, niby oboje bedziecie chcieli, ale to nie to i za bardzo nie bedzie ruszac do przodu. W koncu ktores te znajomosc zakonczy, bo po prostu bedzie bez przyszlosci tak. Ciekawie wychodzi tu podsum wg HB. To XIII Smierc i IV Cesarz. Wiec ogolnie wskazowka rowniez na to, ze tak, jak ta znajomosc bedzie szla, bedzie sie rozwijala, no to przyszlosci nie ma. Ewentualnie cos musialoby sie diametralnie zmienic. Ale po kartach poprzednich raczej nie widze, zeby z tej maki byl chleb. 1
JagodowaTruskawka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Hmm w przyszlosci chyba odejdzie do innej 1
Veroniczka Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Dzisiaj miałam sen, że jego była chciała do niego wrócić
fajnamagda Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 podobasz się jemu mega 2kielichów-8kielichów-3mieczy->siła sprawiedliwosc-świat-umiar rydwan-śmierć sąd no nie wiem czy będzie zwiazek... 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Co on myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu? 9 Denarów, 10 Denarów, Cesarzowa ---> Sąd Ostateczny Według Niego wyglądałaś jak "milion $" - zniewalająco...był bardzo zadowolny podczas Waszego spotkania, myślał o tym ile daje mu radości Twoja obecność...no i chce podtrzymywać Wasze relacje... Jak dalej będzie wyglądała nasza relacja? 2 Puchary, 8 Pucharów, 3 Miecze ---> Sprawiedliwość On wróci do Kogoś...
Veroniczka Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 No to chyba miałam sen proroczy...
CessPablos Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 1 > jego mysli koncentrowaly sie tylko na tobie wrecz jego zaineresowanie Toba az kipiało od temperatury jaka twoja osoba go otaczala, jestes w jego typie wizualnym jak najabrdziej. 2 > jego zauroczenie toba moze przybrac postac chwilowa i zamazac obraz tego co na ta chwile maluje sie w barwach pozytywno radosnych, moze tu byc udzial osob trzecich lub odmiennosc pogladow was dotyczacych. 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Możliwe... Veroniczko - 8 kielichów - 3 miecze ~ odejście...do Kogoś z przeszłości Sprawka...pomiędzy 3 Mieczy a Sprawką jest Umiar - powrót do harmonii w tamtej relacji... Tak to widzę...ale mogę się mylić ...
KatiJo Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Veroniczko - jak zamierzasz zweryfikować tę część? Co on myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu?
Veroniczka Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Veroniczko - jak zamierzasz zweryfikować tę część?Co on myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu? No ja się zgadzam co do tego co napisane było przez dziewczyny, i tak samo co do kart.. pokazały prawdę więc weryfikuję że tak było, bo rzeczywiście tak w stosunku do mnie się zachowywał, okazywał. Więc tutaj mam 100 % potwierdzenie tego
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 ale nie pytałaś o zachowanie a o myślenie.....w głowie nie siedziałaś wiec nie oszukujmy sie rozkładu na tak postawione pytanie zweryfikować sie nie da
Veroniczka Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 A kto powiedział że ja chce to weryfikować? ;o Nie zaznaczałam tego nigdzie
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 http://nopopa.cz/demot/eh_rece_opadaja.jpg
KatiJo Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html IV. Rodzaj rozkładu jest dowolny, każdy decyduje sam według własnych upodobań i potrzeb, jednak istotne aby rozkłady były możliwe do zweryfikowania i były faktycznie weryfikowane przez założyciela wątku. Wyjątek stanowią rozkłady o samorozwoju wszelkiego typu bądź rozkłady wieloroczne.
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 A kto powiedział że ja chce to weryfikować? ;o Nie zaznaczałam tego nigdzie wobec tego wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi