Skocz do zawartości

Co myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu? ;)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co on myślał o mnie na wczorajszym spotkaniu?

9 Denarów, 10 Denarów, Cesarzowa ---> Sąd Ostateczny

Podobałam mu się bardzo, ciągle się na mnie gapił ;D

Jak dalej będzie wyglądała nasza relacja?

2 Puchary, 8 Pucharów, 3 Miecze ---> Sprawiedliwość

No chyba związek jak nic, ale niestety chyba nie najlepiej się zakończy...

Napisano

myślał, że jesteś kobietą z którą by mógł stworzyć stały związek, ale wasza relacja będzie jakaś rwana i możecie się o siebie nawzajem pokaleczyć

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

bardzo mu się podobalaś, zadbana, efektowna, seksowna, fajna, czuł się przy Tobie bezpiecznie

będą spotkania, ale emocje opadną i przyjdzie rozczarowanie

• Lubię to! 1
Napisano

Ogolnie podobasz mu sie bardzo i patrzac na Ciebie mysli sobie, ze tak oto moglaby wygladac i taka moglaby byc ogolnie, wybranka jego serce, jego cesarzowa. ;)

Ale... jak pojdzie dalej? No beda spotkania, bedzie sympatycznie, ale dalej znajomosc utknie w martwym punkcie. Niby wszystko ladnie, niby oboje bedziecie chcieli, ale to nie to i za bardzo nie bedzie ruszac do przodu. W koncu ktores te znajomosc zakonczy, bo po prostu bedzie bez przyszlosci tak.

Ciekawie wychodzi tu podsum wg HB. To XIII Smierc i IV Cesarz. Wiec ogolnie wskazowka rowniez na to, ze tak, jak ta znajomosc bedzie szla, bedzie sie rozwijala, no to przyszlosci nie ma.

Ewentualnie cos musialoby sie diametralnie zmienic. Ale po kartach poprzednich raczej nie widze, zeby z tej maki byl chleb.

• Lubię to! 1
Napisano

Hmm w przyszlosci chyba odejdzie do innej

• Lubię to! 1
Napisano

Dzisiaj miałam sen, że jego była chciała do niego wrócić :o

Napisano

podobasz się jemu mega :D

2kielichów-8kielichów-3mieczy->siła

sprawiedliwosc-świat-umiar

rydwan-śmierć

sąd no nie wiem czy będzie zwiazek...

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Według Niego wyglądałaś jak "milion $" - zniewalająco...był bardzo zadowolny podczas Waszego spotkania, myślał o tym ile daje mu radości Twoja obecność...no i chce podtrzymywać Wasze relacje...

On wróci do Kogoś...

Napisano

No to chyba miałam sen proroczy...

Napisano

1 > jego mysli koncentrowaly sie tylko na tobie wrecz jego zaineresowanie Toba az kipiało od temperatury jaka twoja osoba go otaczala, jestes w jego typie wizualnym jak najabrdziej.

2 > jego zauroczenie toba moze przybrac postac chwilowa i zamazac obraz tego co na ta chwile maluje sie w barwach pozytywno radosnych, moze tu byc udzial osob trzecich lub odmiennosc pogladow was dotyczacych.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Możliwe...

Veroniczko - 8 kielichów - 3 miecze ~ odejście...do Kogoś z przeszłości Sprawka...pomiędzy 3 Mieczy a Sprawką jest Umiar - powrót do harmonii w tamtej relacji...

Tak to widzę...ale mogę się mylić ;)...

Napisano

Veroniczko - jak zamierzasz zweryfikować tę część?

Napisano
Veroniczko - jak zamierzasz zweryfikować tę część?

No ja się zgadzam co do tego co napisane było przez dziewczyny, i tak samo co do kart.. pokazały prawdę więc weryfikuję że tak było, bo rzeczywiście tak w stosunku do mnie się zachowywał, okazywał. Więc tutaj mam 100 % potwierdzenie tego :)

Napisano

ale nie pytałaś o zachowanie a o myślenie.....w głowie nie siedziałaś wiec nie oszukujmy sie rozkładu na tak postawione pytanie zweryfikować sie nie da

Napisano

A kto powiedział że ja chce to weryfikować? ;o

Nie zaznaczałam tego nigdzie ;)

Napisano
A kto powiedział że ja chce to weryfikować? ;o

Nie zaznaczałam tego nigdzie ;)

wobec tego wątek zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...