agata777 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 (edited) Jeżdżę po uliczkach rzadko odwiedzanego osiedla w moim mieście. Widzę domy stojące bardzo blisko siebie. widzę ich dachy - na jednym jest dachówka w wyraźnie ciemno szarym kolorze. Kręte, wąskie uliczki między tymi domami. Nagle znajduję się w środku jednego z nich. Okazuje się, że należy do mnie. To nowoczesny dom o prostym kształcie. Taki właśnie chcieliśmy razem wybudować. Dużo wolnej otwartej przestrzeni. Jestem jakby w piwnicy - na jego najniższym poziomie. To jedno pomieszczenie - wielkie, wysokie z dwoma olbrzymimi oknami, tylko jest tam okropny nieład, graciarnia. Myślę - może byśmy w nim zamieszkali, tylko trzeba by go wyremontować i posprzątać. Czułam się tam zadowolona i bezpieczna.Pomieszczenie ma jedną wnękę z łóżkiem. Na którym leży mój mąż. Przyciąga mnie do siebie. Prosi, żebym się koło niego położyła. Czuję że jesteśmy sobie bliscy w sensie wspólnota dusz, odbieranie świata. Czuję, że mój ukochany ma erekcję, ale jest ona niepełna. Tak kończy się sen. Mimo że był tam bałagan, to czułam się w tym śnie dobrze, czułam spokój i szczęście. Dodam o mojej sytuacji: nie mieszkam z mężem od kilku miesięcy, ponieważ nie dało się już znieść jego alkoholizmu. Po pewnym czasie zaczął się leczyć w Poradni Odwykowej i prawdopodobnie nie pije - tak to wygląda. Edited January 30, 2013 by agata777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts