london63 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jak minie mi tydzień? rydwan kolo 6denarów moc no chyba nie powinnam narzekać, może gdzieś pojade albo ktoś przyjedzie do mnie, a w tej mocy to jakby jakies fizyczne uciechy mnie czekały :icon_smile2: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 rydwan kolo 6denarów moc może być niespodziewany wyjazd z męzczyzną, sporo namiętności, a jak nie to na pewno kusić będziesz nieźle sex-appealem:) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Mysle, ze bedziesz musiala komus udzielic wsparcia, ogolnie taka sytuacja, ze bedziesz miala duzo do powiedzenia, bedziesz mogla wykazac sie inicjatywa i aktywnoscia. W podsumie masz Glupca, czyli cos zupelnie innego (nowego) niz sie spodziewasz. Ogolnie nudzic sie nie powinnas. Podsum HB to Rydwan, takze rowniez widac jakies konkretne akcje, dzialania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi