fajnamagda Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) od miistakke, bo nie może wejść na forum : Ja Co w mowie gwiazda że mam nadzieję, że to ten, że to to, na zawsze... Co w myślach Świat żeby iść z nim przez życie Co w sercu 6mieczy obawy, że pęknie to wszystko jak bańka mydlana Co w czynach 2buław staram się, aby było ok Co wnosi cesarz dowartościowuję jego Pan Ja Co w mowie król denarów no zbyt wylewny to on nie jest, najważniejszy jest on Co w myślach rycerz buław romans, przygoda jak nic:/ Co w sercu paź buław no lubimy mnie, podobam się jemu, lubi ze mną spędzać czas... Co w czynach kochankowie niezdecydowany jest... niby mowi, ze chce a zachowuje sie jakby nie chcial itp Co wnosi kapłan bezpieczenstwo, jest starszy, daje mi stabilizację łączy 8monet praca nad relacją dzieli królowa buław jest jakaś inna? Relacja na najbliże 3ms: królowa denarów-rydwan-królowa kielichów no jak nic inna jakaś jest :/ Ręcę opadają. Zapytałam zatem czy wg niego on jest ze mną w związku? bo już nie wiem, może ja sobie coś uroiłam? księżyc-6buław-9denarów według niego to jest romans chyba skoro ksieżyc, no ale 9denarów to raczej mowi o stabilności... Edytowane 30 Stycznia 2013 przez fajnamagda Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 miistake ma jakieś trudności techniczne z wejściem na swoje konto czy to coś innego? Jesli coś technicznego to warto zgłosić. Cytuj
fajnamagda Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 techniczne, ale spowodowane jej sprzętem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi