Skocz do zawartości

Moj kontakt z tarotem

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To i ja dla sprawdzenia: jak wygląda moja praca z tarotem? czyt.chron.

2kielichów,Rycerz kielichów,Gwiazda,Królowa buław - rozumiemy się dobrze i odkrywamy siebie na nowo.

Napisano

2kielichów,Rycerz kielichów,Gwiazda,Królowa buław

uważam , że jest bardzo dobra wymiana energii , duża intuicja w tym rycku i ogólnie niczego nie brakuje ;)

Napisano

Bardzo dobre rozumienie kart, zupełnie jakbyś...intuicyjnie je odbierała...a same znaczenia kart były Ci zbędne.

Odnoszę wrażenie, że odczytujesz karty włączając w to formę wizjonerstwa, widząc wszelkie zależności przyczynowo-skutkowe, które starsz się przekazywać odbiorcy :)

Napisano

Bardzo dobre rozumienie kart, zupełnie jakbyś...intuicyjnie je odbierała...a same znaczenia kart były Ci zbędne.

Odnoszę wrażenie, że odczytujesz karty włączając w to formę wizjonerstwa, widząc wszelkie zależności przyczynowo-skutkowe, które starsz się przekazywać odbiorcy :)

Masz rację,od pewnego czasu tak się dzieje.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

2kielichów,Rycerz kielichów,Gwiazda,Królowa buław -

2 Kielichów pokazuje Twoje zainteresowanie drugim człowiekiem, widać że jesteś otwarta na to aby wysłuchać - a później pomóc - zawsze jesteś gotowa by pomagać i służyć radą...widać też - że kierujesz się instynktem i intuicją przy odczytywaniu obrazów z kart Tarota, no i w pomaganiu ludziom w rozwiązywaniu problemów...

Posiadasz ogromną wrażliwość i intuicję, oraz jasność i czystość intencji...a do tego Jesteś kreatywna i otwarta na nowe możliwości...

Ponad to co już napisałam - widzę tutaj też że masz chęć odkrywania tego, co jeszcze nie zostało zbadane...

P.S.

A tak poza kartami - nawet wirtualnie wyczywa się od Ciebie olbrzymie pokłady dobroci...jesteś Dobrą Duszą to naprawdę da się wyczuć - bez wahania zgłosiłabym się do Ciebie w chwilach trudnych po pomoc...bo wiem - że uzyskałabym rzetelne wskazówki...

Napisano
2kielichów,Rycerz kielichów,Gwiazda,Królowa buław -

2 Kielichów pokazuje Twoje zainteresowanie drugim człowiekiem, widać że jesteś otwarta na to aby wysłuchać - a później pomóc - zawsze jesteś gotowa by pomagać i służyć radą...widać też - że kierujesz się instynktem i intuicją przy odczytywaniu obrazów z kart Tarota, no i w pomaganiu ludziom w rozwiązywaniu problemów...

Posiadasz ogromną wrażliwość i intuicję, oraz jasność i czystość intencji...a do tego Jesteś kreatywna i otwarta na nowe możliwości...

Ponad to co już napisałam - widzę tutaj też że masz chęć odkrywania tego, co jeszcze nie zostało zbadane...

P.S.

A tak poza kartami - nawet wirtualnie wyczywa się od Ciebie olbrzymie pokłady dobroci...jesteś Dobrą Duszą to naprawdę da się wyczuć - bez wahania zgłosiłabym się do Ciebie w chwilach trudnych po pomoc...bo wiem - że uzyskałabym rzetelne wskazówki...

Masz rację,ja juz otwieram swoje serducho dla Ciebie i jakbym mogła pomóc ,zapraszam:uscisk:

• Maestro
Napisano

masz wyczucie,masz intuicję, umiesz patrzeć całościowo,widać, ze masz ogromny potencjał,który ładnie rozwijasz:)

Napisano

Dobrze sie dogadujecie, jestes zgrana ze swoja talia, jestescie na siebie nastrojeni.

Rycerz kielichow mowi ze masz swietna intuicje, duza dobroc i szlachetnosc, wrazliwosc.

jednak ostrzega by nie dac sie poniesc ani idealom, ani emocjom za daleko.

Gwiazda mowi, ze to wplyw losu - czyli jest Ci dane przez los i przeznaczone rozwijanie tego daru.

krolowa bulaw doradza, by wkladac w to wiecej energii, samodzielnosci, nie bac sie ;)

Gratuluje

Napisano

To i ja dla sprawdzenia: jak wygląda moja praca z tarotem? czyt.chron.

to coś co lubisz... może trochę Cię uwodzi ;) coś po co lubisz sięgać i tego się nie boisz. Jakby było to coś do czego jesteś "stworzona". To nie tylko coś co oddziałuje na Twe emocje ale również może inspirować, działać na motywację...