Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) powinnam być zadowolona ogólnie z pracy,może czegos nowego będę się uczyć, w każdym razie luz będzie, bo mam tydzień urlopu w ferie:) Finanse 7 buław 7 monet - jak dla mnie to zwykła szarpanina,wydatki,to co zwykle Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny Dom/Rodzina Diabeł - szaleńcza zazdrość, albo jakas silna chemia Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza Co robić Śmierć/Cesarzowa -przełamać się,zmienić światopogląd,ale będąc w tym wszystkim sobą, świadomą siebie kobietą Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna,ale z drugiej strony nie odkrywac siebie samej, słuchać przeczuć i patrzeć na znaki Cytuj
maddie88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) - Będziesz zadowolona, atmosfera w pracy będzie też bardzo fajna...taka nieco sielankowa , dużo śmiechu, fajnego kontaktu z innymi, ale i też możliwe, że zostanie zlecone Ci jakieś zadanie, w którym będziesz mogła się wykazać. Finanse 7 buław 7 monet - A może będziesz reprezentować pracowników w sprawie podwyżki? Widać twoją odwagę, wyjście przed szereg i opowiedzenie się za decydującym działaniem... Będziesz przeciwna czekaniu. Uczucia As buław Moc => Pustelnik - Ty również zadziałasz...będziesz zastanawiać się nad tym, czy samej nie zadziałać... Asik może pokazywać, że pojawi się zainteresowanie ze strony pana. Będziesz emanować swoją siłą, kobiecością, pewnością siebie... Dom/Rodzina Diabeł - Chyba jakieś nieporozumienia... :/ Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić - oj, tak Dynamiczna, z charyzmą, wiedząca, czego chce Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet => Koło Fortuny - Może mąż zaprosi Cię na jakiś wspólny wypad? Co robić Śmierć/Cesarzowa - Wejrzeć w głąb siebie, stawić czoła zmianom, które nadchodzą, dzięki którym poczujesz się spełnioną, zadowoloną z siebie kobietą... Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką- zgadzam się. Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc => Świat - Lęki i niepokoje odłożyć do lamusa, otworzyć się na świat, dawać wyraz swoim emocjom... pozwolić sobie na odczuwanie...i cieszenie się małymi rzeczami Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) - będzie ok , nic nowego się nie będzie działo no posiedzisz trochę na uczeniu się Finanse 7 buław 7 monet - no niestety tutaj nie będzie można zbytnio szaleć. uważać na zbędne wydatki i taka dokładna kalkulacja pieniędzy . Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny - będzie się działo będziesz baardzo zadowolona Dom/Rodzina Diabeł - możliwa jest choroba/przeziębienie abo spory konflikt . Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić - wszystko ok Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza - możliwe, czym zupełnie Cię zaskoczy . Co robić Śmierć/Cesarzowa -przełamać się,zmienić światopogląd,ale będąc w tym wszystkim sobą, świadomą siebie kobietą Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką - nie wywlekać tego co już dawno za Tobą . Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna - słuchać swojej intuicji . Edytowane 31 Stycznia 2013 przez nirva2991 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Pozniej obiecuje zerknac... Najpozniej na wieczor. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Dobrze, to podbijam:)))) Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) dobra atmosfera w pray, zadowolenie i chyba nowe zadania Finanse 7 buław 7 monet - oj... bedzie probowala bronic finansow zeby nie uciekały ..........albo o podwyzke zawalczysz - to by nawet sie skladalo z punktem 1- zadowolenie i dodatkowe zadania + podwyzka i stabilizacja- efekt wczesniejszych dzialan Uczucia As buław Moc - ooooooooo...... energia meska z cala moca ktos chyba zakręci sie koło Ciebie Dom/Rodzina Diabeł -heh.... no wlasnie albo zazdrosc- albo przyciaganie Zdrowie Król Buław -ooooooo chyba lepiej byc nie może Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - powiedzialabym, że "pojawi" sie pan, z ktorym ciagle relacja jak na huśtawce Co robić Śmierć/Cesarzowa -zmienic podejscie, ale nie siebie Czego nie robić 9 monet - nie konczyc niczego, nakreslic sobie i innym to czego sie chce Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - gdy trzeba okazywac uczucia i zainteresowanie a gdy trzeba to troche poukrywac, byc tajemnicza i nie do konca odgadniona Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Praca 9 kielichow giermek monet Ogólnie optymistyczne podejście do sytuacji i pracowicie. Finanse 7 buław 7 monet -7 jak dla mnie to cięzkie karty.. Widać twoją irytację w trud włożony w pracy,ze pracujesz..kasa jest,ale nie tyle ile potrzeba.. Uczucia As buław Moc -Szansa na flirt..dosyć gorący..bedziesz tego świadoma i bedziesz chciała kontrolować swoje wewn, emocje. Dom/Rodzina Diabeł - Ja bym tutaj powiedziała,że raczej walka z punktem powyzej. Miedzy chemią która się nadarzy a pokusą i swiadomością tego pragnienia. Walka ze słabościa pomiedzy uczuciem a wartosciami rodzinnymi,co zrobić? Zdrowie Król Buław - może jakas przejściowa gorączka ,kojarzy mi sie ta karta z gorącem..a wiec ogien,jakies lekkie poparzonko przy gotowaniu. No nie wiem jak ogarnąć na zdrowiu:P Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - To co napisałam powyzej.. Monetowy -mąż..Mag-Pan który moze sie pojawić,kochanek.. i podjęcie decyzji bądz brak podejmowania(2 monet) . nie bedziesz wiedziała co robic,jak sie zachować.. Co robić Śmierć/Cesarzowa -Zamknąć pewne rzeczy które poumierały,ale rownież otworzyć się na nowe możliwości które pojawią sie w domu,w twoim zwiazku.. Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką<-- dokładnie:) Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - No ja tutaj widzę żebys nie ulegała złudzeniom,pragnienia.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 24 Lutego 2013 WERYFIKACJA Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) powinnam być zadowolona ogólnie z pracy,może czegos nowego będę się uczyć, w każdym razie luz będzie, bo mam tydzień urlopu w ferie:) - Luz totalny,bo urlop,choć trochę się działo,ale ogólnie ok Finanse 7 buław 7 monet - jak dla mnie to zwykła szarpanina,wydatki,to co zwykle - wydałam za duzo:)) Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny - niejednego..... Dom/Rodzina Diabeł - szaleńcza zazdrość, albo jakas silna chemia - tu nie wiem,bo jest lepiej niż było... Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza - dwa fajne wyjścia z mężem Co robić Śmierć/Cesarzowa -przełamać się,zmienić światopogląd,ale będąc w tym wszystkim sobą, świadomą siebie kobietą Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna,ale z drugiej strony nie odkrywac siebie samej, słuchać przeczuć i patrzeć na znaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi