Skocz do zawartości

Luty

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) powinnam być zadowolona ogólnie z pracy,może czegos nowego będę się uczyć, w każdym razie luz będzie, bo mam tydzień urlopu w ferie:)

Finanse 7 buław 7 monet - jak dla mnie to zwykła szarpanina,wydatki,to co zwykle

Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny

Dom/Rodzina Diabeł - szaleńcza zazdrość, albo jakas silna chemia

Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza

Co robić Śmierć/Cesarzowa -przełamać się,zmienić światopogląd,ale będąc w tym wszystkim sobą, świadomą siebie kobietą

Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna,ale z drugiej strony nie odkrywac siebie samej, słuchać przeczuć i patrzeć na znaki

Napisano

Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) - Będziesz zadowolona, atmosfera w pracy będzie też bardzo fajna...taka nieco sielankowa ;), dużo śmiechu, fajnego kontaktu z innymi, ale i też możliwe, że zostanie zlecone Ci jakieś zadanie, w którym będziesz mogła się wykazać. :)

Finanse 7 buław 7 monet - A może będziesz reprezentować pracowników w sprawie podwyżki? Widać twoją odwagę, wyjście przed szereg i opowiedzenie się za decydującym działaniem... Będziesz przeciwna czekaniu.

Uczucia As buław Moc => Pustelnik - Ty również zadziałasz...będziesz zastanawiać się nad tym, czy samej nie zadziałać... Asik może pokazywać, że pojawi się zainteresowanie ze strony pana. Będziesz emanować swoją siłą, kobiecością, pewnością siebie...

Dom/Rodzina Diabeł - Chyba jakieś nieporozumienia... :/

Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić - oj, tak :) Dynamiczna, z charyzmą, wiedząca, czego chce :)

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet => Koło Fortuny - Może mąż zaprosi Cię na jakiś wspólny wypad? :)

Co robić Śmierć/Cesarzowa - Wejrzeć w głąb siebie, stawić czoła zmianom, które nadchodzą, dzięki którym poczujesz się spełnioną, zadowoloną z siebie kobietą...

Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką- zgadzam się.

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc => Świat - Lęki i niepokoje odłożyć do lamusa, otworzyć się na świat, dawać wyraz swoim emocjom... pozwolić sobie na odczuwanie...i cieszenie się małymi rzeczami :)

Napisano (edytowane)

Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) - będzie ok , nic nowego się nie będzie działo ;) no posiedzisz trochę na uczeniu się

Finanse 7 buław 7 monet - no niestety tutaj nie będzie można zbytnio szaleć. uważać na zbędne wydatki i taka dokładna kalkulacja pieniędzy .

Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny - będzie się działo ;) będziesz baardzo zadowolona :)

Dom/Rodzina Diabeł - możliwa jest choroba/przeziębienie abo spory konflikt .

Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić - wszystko ok ;)

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza - możliwe, czym zupełnie Cię zaskoczy .

Co robić Śmierć/Cesarzowa -przełamać się,zmienić światopogląd,ale będąc w tym wszystkim sobą, świadomą siebie kobietą

Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką - nie wywlekać tego co już dawno za Tobą .

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna - słuchać swojej intuicji .

Edytowane przez nirva2991
  • Lubię to! 1
Napisano

Pozniej obiecuje zerknac... :) Najpozniej na wieczor.

Gość gość5
Napisano

Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) dobra atmosfera w pray, zadowolenie i chyba nowe zadania

Finanse 7 buław 7 monet - oj... bedzie probowala bronic finansow zeby nie uciekały ..........albo o podwyzke zawalczysz - to by nawet sie skladalo z punktem 1- zadowolenie i dodatkowe zadania + podwyzka i stabilizacja- efekt wczesniejszych dzialan

Uczucia As buław Moc - ooooooooo...... energia meska z cala moca :) ktos chyba zakręci sie koło Ciebie

Dom/Rodzina Diabeł -heh.... no wlasnie albo zazdrosc- albo przyciaganie

Zdrowie Król Buław -ooooooo chyba lepiej byc nie może :)

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - powiedzialabym, że "pojawi" sie pan, z ktorym ciagle relacja jak na huśtawce

Co robić Śmierć/Cesarzowa -zmienic podejscie, ale nie siebie

Czego nie robić 9 monet - nie konczyc niczego, nakreslic sobie i innym to czego sie chce

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - gdy trzeba okazywac uczucia i zainteresowanie a gdy trzeba to troche poukrywac, byc tajemnicza i nie do konca odgadniona

Napisano
Praca 9 kielichow giermek monet Ogólnie optymistyczne podejście do sytuacji i pracowicie.

Finanse 7 buław 7 monet -7 jak dla mnie to cięzkie karty.. Widać twoją irytację w trud włożony w pracy,ze pracujesz..kasa jest,ale nie tyle ile potrzeba..

Uczucia As buław Moc -Szansa na flirt..dosyć gorący..bedziesz tego świadoma i bedziesz chciała kontrolować swoje wewn, emocje.

Dom/Rodzina Diabeł - Ja bym tutaj powiedziała,że raczej walka z punktem powyzej. Miedzy chemią która się nadarzy a pokusą i swiadomością tego pragnienia. Walka ze słabościa pomiedzy uczuciem a wartosciami rodzinnymi,co zrobić?

Zdrowie Król Buław - może jakas przejściowa gorączka ,kojarzy mi sie ta karta z gorącem..a wiec ogien,jakies lekkie poparzonko przy gotowaniu. No nie wiem jak ogarnąć na zdrowiu:P

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - To co napisałam powyzej..

Monetowy -mąż..Mag-Pan który moze sie pojawić,kochanek.. i podjęcie decyzji bądz brak podejmowania(2 monet) . nie bedziesz wiedziała co robic,jak sie zachować..

Co robić Śmierć/Cesarzowa -Zamknąć pewne rzeczy które poumierały,ale rownież otworzyć się na nowe możliwości które pojawią sie w domu,w twoim zwiazku..

Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką<-- dokładnie:)

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - No ja tutaj widzę żebys nie ulegała złudzeniom,pragnienia..

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Praca 9 kielichow giermek monet (razem chciały wyjść,więc im pozwoliłam) powinnam być zadowolona ogólnie z pracy,może czegos nowego będę się uczyć, w każdym razie luz będzie, bo mam tydzień urlopu w ferie:) - Luz totalny,bo urlop,choć trochę się działo,ale ogólnie ok

Finanse 7 buław 7 monet - jak dla mnie to zwykła szarpanina,wydatki,to co zwykle - wydałam za duzo:))

Uczucia As buław Moc - jakiś namiętny kontakt chyba z inicjatywy mężczyzny - niejednego.....

Dom/Rodzina Diabeł - szaleńcza zazdrość, albo jakas silna chemia - tu nie wiem,bo jest lepiej niż było...

Zdrowie Król Buław - energia będzie mnie roznosić

Niespodzianka Krol Monet Mag 2 monet - jakis prezent od męzczyzny, chyba męza - dwa fajne wyjścia z mężem

Czego nie robić 9 monet - nie byc egoistką

Rada As Kielichów Giermek Kielichów Ksieżyc - mam być ciepła, miła,serdeczna,ale z drugiej strony nie odkrywac siebie samej, słuchać przeczuć i patrzeć na znaki