Skocz do zawartości

jaka jest moja (Airi) znajomość tarota?

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka jest moja znajomość tarota??

8 ziemi (denarów) + Cesarzowa + Sprawiedliwość

ostatnio trochę zaniedbany... wskazanie, że sporo nauki jeszcze przede mną. Jeśli uznam, że to coś dla mnie powinam dalej to robić... chciałabym by lepiej mi szło... ale dużo zależy ode mnie samej :mysli:

Napisano

Mysle, że czeka Cie troche pracy,

ale to bardziej rzezbienie tego co juz masz, bo potencjal jest.

To tak, jakbys szlifowala swoj talent w diament.

Do tego jestes dosc obiektywna i potrafisz zachowac dystans,

jednak jeszcze wciaz bardziej polegasz na formalnej wiedzy i wyczytanych definicjach,

niz tego co masz w sobie i intuicji ;)

Napisano

sporo prawdy jest w tym co piszesz Caliel :buzki: Dziękuję :>

Pozdrawiam :slonko:

Napisano

W tarocie drążysz temat małymi kroczkami ale wiedzę już masz, Ty lubisz te karty a one Ciebie ale Twoja niepewność,priorytety,które stawiasz sobie w życiu spychają go na boczny tor ale powrócisz do kart i to z pełnym sukcesem

Napisano
Twoja niepewność,priorytety,które stawiasz sobie w życiu spychają go na boczny tor

prawda :)

Dziękuję Anez :przytul:

Miłej reszty wieczoru życzę :_kwiatek:

Gość PannaDorotka
Napisano

8 ziemi (denarów) + Cesarzowa + Sprawiedliwość (suma: Koło)

W tym kole to tak raz na wozie raz pod wozem- raz go chcesz zjeść całego ze swojej pasji i fascynacji, aby zaraz później go na chwilę odłożyć i odpocząć.

Widać, że jeszcze dużo pracy cię czeka (8 monet), ale czujesz się już pewnie i cieszą cię twoje sukcesy, to wszystko, co już udało ci się wypracować (Cesarzowa). Jeśli będziesz konsekwentna, włożysz w to prawdziwy wysiłek i zapał, to zostanie on nagrodzony, ile sama z siebie dasz, tyle dostaniesz (Sprawiedliwość).

Widać, że jesteś bardzo pracowita, drobiazgowa, dokładna, sumienna, chcesz wziąć pod uwagę każdy detal, niczego nie ominąć podczas interpretacji.

Napisano

Dziękuję bardzo PannaDorotka :bukiet:

Jest prawda w tym co piszesz :)

Pozdrawiam :slonko:

Napisano (edytowane)

8 ziemi (denarów) + Cesarzowa + Sprawiedliwość->suma Rydwan

aktualnie wygląda jakbyś nadrabiała pracę z intuicją po przerwie (8 denarów). Jednak to nadrabianie to kwestia chwili dla Ciebie bo Ty już masz wypracowaną umiejętność czytania dobrze kart, więc to kwestia tylko odświeżenia i wkroczenia ponownego na znaną Ci juz drogę :).

Edytowane przez Daffne
literówka
Napisano

Dziękuję bardzo Daff :dalove:

Miłej reszty dnia życzę :):_kwiatek:

Napisano

8 ziemi (denarów) + Cesarzowa + Sprawiedliwość->suma Rydwan

Za bardzo jeszcze tkwisz w materii, ale jak najbardziej pracuj z kartami, bądź konsekwentna, w tym co robisz i dopuść do głosu intuicję, a wszystko z biegiem czasu się wyklaruje. Życzę cierpliwości i wytrwałości

Na potwierdzenie symbol sabiański - 210 stopień wagi " trzy wzgórki na głowie filozofa" - otóż jesteś na etapie przyglądania się znakom, zaczynasz dysponować mądrością, która przekracza wiedzę książkową. Doszukuj się wiedzy duchowej w tym co konkretne , ale i w tym co abstrakcyjne. Możesz mieć również poczucie, że myślenie nie wyjaśnia spraw i dlatego poszukujesz głębiej i dalej. Pozdrawiam

Napisano

Dziękuję bardzo Kędry :przytul:

Możesz mieć również poczucie, że myślenie nie wyjaśnia spraw

prawda... doszłam do tego jakiś czas temu ;P