Gość PannaDorotka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomośc tarota (tak, wiem, nudne to już, ale tez jestem ciekawa ^^) Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) Widać, że jeszcze jestem na początku swojej tarotowej drogi- jeszcze jak taki nieświadomy głupiec, zafascynowana, ale i z całkowitym brakiem wyczucia tego, jak można sobie samemu zrobić kuku Wrażliwa i emocjonalnie pochodząca do kart, kierująca się raczej tym, co podpowiada serce lub intuicja, niż sama chłodna analiza kart (królowa). Widać, że jeszcze się uczę i szlifuję swoje umiejętności, pracuję nad tym (3 monet), ale jednocześnie czuję się już w tej sferze bezpiecznie i pewnie (9 monet). Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 czujesz ten temat, rozwijasz się, dobrze Wam się współpracuje... Głupiec może wskazywać, że warto iść tą drogą, ale nie zapominać o przezorności Cytuj
Davisa Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomośc tarota (tak, wiem, nudne to już, ale tez jestem ciekawa ^^) Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) Widać, że jeszcze jestem na początku swojej tarotowej drogi- jeszcze jak taki nieświadomy głupiec, zafascynowana, ale i z całkowitym brakiem wyczucia tego, jak można sobie samemu zrobić kuku Wrażliwa i emocjonalnie pochodząca do kart, kierująca się raczej tym, co podpowiada serce lub intuicja, niż sama chłodna analiza kart (królowa). Widać, że jeszcze się uczę i szlifuję swoje umiejętności, pracuję nad tym (3 monet), ale jednocześnie czuję się już w tej sferze bezpiecznie i pewnie (9 monet). Pilnie uczysz się Tarota, masz już jakąś wiedzę, słuchasz intuicji, ale Głupiec mówi, że wiesz mniej, niż Tobie się wydaje (9 monet), Wchodzisz w inny (głębszy) obszar doświadczeń tarotowych i może powinnaś podejść do nich z większą powagą? Cytuj
Caliel Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) Hmmm.. masz dar, bez watpienia... wyczucie tez, i checi do pracy. Ambicje i wiedze (chociaz na razie wiecej teorii niz praktyki). Czujesz ze jeszcze przyjdzie czas, i czekasz na wlasciwy moment, czujnie wypatrujac chwili, w ktorej dokona sie przelom. A on powoli nadchodzi, wejdziesz na nowy inny poziom czucia i myslenia. Musisz tylko uwazac, by Twoje przeczucia i emocje (bo jestes bardzo wrazliwa i emocjonalna), nie wywiodly Cie w pole, odrobina dystansu uratuje Cie, jak piesek Glupca przed przepascia;) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) Dorotko Kochana nie wiem czy wiesz ale już Królowa Kielichów na samym wstępie mówi o tym że masz dar wróżenia - ponad to Królowa ta to dobry opiekun - więc jak sama widzisz masz to czego najbardziej potrzeba - masz dar...jesteś osobą bardzo ciepłą o niezwykłej wrażliwości, bogatej osobowości i bardzo dobrej intuicji - a to wszystko jest niezbędne w pracy z Tarotem - zyskujesz uznanie dzięki uczciwości, oraz dzieki temu że służysz innym dobrą radą i pomagasz znaleźć wyjście z trudnej sytuacji... 9 Denarów jak dla mnie mówi tutaj o bogactwie wewnętrznym ~ to jest rozkwit sił duchowych, rozwój twórczej wyobraźni i intuicji...3Monet natomisat pokazuje według mnie duuuże zaangażowanie jakie w pracę z Tarotem wkładasz... Kwintesencja rozkładu ~ Głupiec - oznajmia że praca z Tarotem daje Ci radość...z wielkim entuzjamem odkrywasz wszelakie "niespodzianki" - zbierasz doświadczenia... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) Hmmm.. masz dar, bez watpienia... wyczucie tez, i checi do pracy. Ambicje i wiedze (chociaz na razie wiecej teorii niz praktyki). Czujesz ze jeszcze przyjdzie czas, i czekasz na wlasciwy moment, czujnie wypatrujac chwili, w ktorej dokona sie przelom. A on powoli nadchodzi, wejdziesz na nowy inny poziom czucia i myslenia. Musisz tylko uwazac, by Twoje przeczucia i emocje (bo jestes bardzo wrazliwa i emocjonalna), nie wywiodly Cie w pole, odrobina dystansu uratuje Cie, jak piesek Glupca przed przepascia;) ...żeby nie wywiodły w pole...otóż to - dlatego ten piesek "nawołuje" do słuchania intuicji - przestrzega, że nie słuchając jej można pójść ku przepaści... Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomośc tarota (tak, wiem, nudne to już, ale tez jestem ciekawa ^^) Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) ładnie intuicyjnie odczytujesz, dokładając do tego zdobytą wiedzę i doświadczenie, które daje Ci już odpowiednią pewność, jednakże z drugiej strony jesteś też otwarta na dalszy rozwój i naukę. Nie ograniczasz się myśleniem w rodzaju "ja już znam tarota" bo uważasz, że ciągle się go będziesz uczyła. Ja znów myślę, że tarota poznałaś już dobrze, jednak..wciąż Ty nabierasz dzięki pracy z nim nowych doświadczeń i wciąż potrafi czymś nowym Cię zaskoczyć, co myślę, ze jest fajne Ps. Podoba mi się Twoje świeże podejście Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Krolowa Kielichow, 9 Monet, 3 Monet ---> suma 0 Glupiec; suma HB XII Wisielec No wiec masz bardzo duza wiedze i pieknie dziala Ci intuicja. W zasadzie masz juz swietnie wszystko poukladane i intuicyjnie po to siegasz. Ale... jestes bardzo ambitna i to Ci nie wystarcza. Chcesz isc dalej i dalej i dalej. Jestes otwarta na nowa wiedze, chloniesz wszystko jak male dziecko, z otwarta buzia wrecz (ten Glupiec, tak go tu widze, jako konkretny pozytyw raczej). Jednak... powinnas rozgladac sie na czyms zupelnie innym. Byc moze sposobami patrzenia na karty, czucia ich tak, jak do tej pory tego nie robilas. Moze jeszcze inne obszary ezoteryki warto by rozwazyc (ten Wisielec wg HB). Przed Toba bardzo duze mozliwosci (Cesarzowa). No nic, tylko dzialac. Isc do przodu i eksperymentowac z ciagle czym nowym. Masz potencjal, masz baze, masz takze odwage, aby to robic. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Królowa Kielichów, 9 monet, 3 monet (suma: Głupiec) O ! , jest dobrze moim zdaniem 3 monety , cały czas robisz coś w tym kierunku , na temat królowej kieli nie muszę pisać i 9 monetach ;d co do całości , to masz piękne wyczucie do kart , nie kierujesz się sztywną wiedzą , tylko jak to głupiec(chodzi o kartę ;p ) odbierasz karty na wyczucie , dostrzegasz w nich coś więcej niż tylko sztywne przypisania . Głupiec widzi świat oczami dziecka , więc stąd widzi więcej niż widzą inni , potrafi dostrzec to , co dla innych niezauważalne . I pewnie wielu osobom pomogłaś zobaczyć to , czego oni tak naprawdę nie dostrzegają , a jest ważne . no i cały czas robisz coś w tym kierunku Możesz bardzo dużo dać innym tego co masz w środku , wiesz jak podejść do człowieka , a to jest bardzo ważne . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi