Gość sappir Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 do końca czerwca 2013 2 Puchary, Cesarz, Król Buław Mogą być całkiem przyjemne spotkania z jednym Panem, który będzie do nich dążył, alko klęska urodzaju mnie czeka;) i w tym czasie będę spotykać się z dwoma Panami. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Moje relacje z mężczyznami do końca czerwca 2013 2 Puchary, Cesarz, Król Buław-> Gwiazda Będziesz zauroczona jakimś mężczyzną ważnym dla Ciebie, któremu też obojętna nie będziesz (2 kielichy) (Cesarz). Jednakże jeszcze jakiś przystojny Pan będzie obok Ciebie krążył bo mu też zależeć będzie. Urodzaj Cię czeka i ważne by pokierować się własnym serduchem (2kielichów) (gwiazda) i wybrać najlepiej dla siebie. Karty nie wskazują na poczucie Klęski Urodzaju i nieumiejętności wyboru...myślę, że wybierzesz to co wg Ciebie najlepsze Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 spotkania z pewnym mężczyzną, ale uważaj by pan nie okazał się za bardzo władczy , i nie starał się Ciebie zdominować . Cytuj
maddie88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 2 Puchary, Cesarz, Król Buław => Gwiazda Tak jak wyżej Będziesz spotykać się z dwoma panami...pan, który wyszedł w Cesarzu, może być starszy... Drugi będzie nie mniej zainteresowany... Miłe spotkania i rozmowy... Cytuj
Davisa Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 do końca czerwca 2013 2 Puchary, Cesarz, Król Buław Mogą być całkiem przyjemne spotkania z jednym Panem, który będzie do nich dążył, alko klęska urodzaju mnie czeka;) i w tym czasie będę spotykać się z dwoma Panami. Będziesz trwać przy jednym mężczynie :-) Albo jakiś pan przy Tobie:-) Związek nie będzie takim, jaki sobie wyobrażasz, ale plany snuć będziesz :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi