pretoria Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Witam. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i położył karty na moje pytania byłabym ogromnie wdzieczna Tydzień temu dostałam list od mojego eks, że potrzebuje mojej pomocy i prosi o numer telefonu. Wysłałam odpowiedź tego samego dnia (myślę, że do piątku powinien go dostać). Dlaczego jeszcze nie zadzwonił? Czy zadzwoni? Jeśli tak to kiedy? Z góry dziękuję Cytuj
pretoria Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Myślę, że moje imię starczy... (proszę nie cytować) Kinga on - Jacek 19-09-1975 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 Dlaczego jeszcze nie zadzwonił? 5 kielichów Diabeł 3 mieczy czy on pije?Bo to tak jakby próbował topić smutki w alkoholu,jest mu bardzo,bardzo źle Czy zadzwoni? Paź Mieczy Rycerz Kielichów As Buław -pewnie, że tak Kiedy? 5 mieczy - do 5 dni?? Cytuj
pretoria Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 Nie, nie pije. Jest w więzieniu także to niemożliwe Dziękuję za karciochy :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Nie, nie pije. Jest w więzieniu także to niemożliwe Dziękuję za karciochy :* Bo ta 5 kiel z Diabłem mu się skojarzyły...Widać,że jemu jest cholernie źle,to bije z tych kart.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi