Gość sappir Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 moja chęć odbioru samochodu z salonu do 08.02.2013 Zamówiłam samochód w zeszłym tygodniu, zaliczka zapłacona. 2 Miecze, 7 Buław, As Monet, Mag suma Świat 2 Miecze mówią tutaj chyba o tym, że było zmieniane zamówienie, bo sprzedawca nie zauważył, ze wpisał mi inną tapicerkę niż chciałam i przede wszystkim inną niż z nim ustalałam. Dopatrzyłam się tej rozbieżności dopiero w domu i kolejnego dnia było odkręcanie i dość intensywne moje działanie w tym kierunku (7 Buław). Udało się. As Monet i Mag mówi chyba, że jest realna szansa na odbiór samochodu do 8 lutego. Jak myślicie? Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Ja myślę, że zdecydowanie tak Mag wskazuje na realizację celu, wydaje mi się, że raczej pod koniec tego terminu, ale powinno się udać I ten As monet, jako to nowe Być może jeszcze jakieś przeszkody się pojawią, chyba że faktycznie to to zamieszanie z tapicerką, o którym pisałaś wcześniej. W świat nowym autkiem pojedziesz Cytuj
maddie88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 W asiku jest pokazane, że przekażą Ci nowiusie auto Możliwe, że jednak dopatrzysz się znów czegoś, o coś będziesz musiała się upomnieć... Ale chyba do odbioru/ realizacji będzie to w późniejszym terminie. Ale ogólnie też mam takie wrażenie, że będziesz zadowolona i wyjedziesz z salonu usatysfakcjonowana Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Tak na marginesie zapytam - nie masz ustalonego terminu na odbiór auta ? Cytuj
Davisa Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 moja chęć odbioru samochodu z salonu do 08.02.2013 Zamówiłam samochód w zeszłym tygodniu, zaliczka zapłacona. 2 Miecze, 7 Buław, As Monet, Mag suma Świat 2 Miecze mówią tutaj chyba o tym, że było zmieniane zamówienie, bo sprzedawca nie zauważył, ze wpisał mi inną tapicerkę niż chciałam i przede wszystkim inną niż z nim ustalałam. Dopatrzyłam się tej rozbieżności dopiero w domu i kolejnego dnia było odkręcanie i dość intensywne moje działanie w tym kierunku (7 Buław). Udało się. As Monet i Mag mówi chyba, że jest realna szansa na odbiór samochodu do 8 lutego. Jak myślicie? Ale pytasz o coś co ma się dokonać a piszesz o rzeczach dokonanych w interpretacji... Ja myślę, że 2 mieczy, to Twoje wątpliwości, 7 buław - obawa, że znowu jakiś problem się pojawi. W pytaniu o Twoje chęci, As monet i Mag mówi, że są ogromne. Świat mówi, że zrobisz wszystko, co można w tej sprawie zrobić, czyli w kwestii chęci zrobisz "wszystko", ale moim zdaniem, rozkład nie mówi o tym ,że samochód odbierzesz. Chyba powinnaś inaczej pytanie zadać. Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Tak na marginesie zapytam - nie masz ustalonego terminu na odbiór auta ? Mam "przewidywany termin odbiór". Samochód sprowadzany jest z innego miasta i pewnie dlatego lekka asekuracja dealera. Cytuj
ONYXT Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 2 Miecze mówią: bądź spokojna, 7 Buław: odbierzesz z pewnością, As Monet: wszystko będzie dobrze zorganizowane, Mag: może jeszcze coś po drodze będzie wymagało uzgodnienia, ale to również zostanie załatwione, suma Świat: sprawa w pełni pomyślnie zrealizowana Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Tez mysle, ze bedzie do odbioru na ten czas. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Mhmm...ja w tych kartach nie widzę byś miała samochód w tym terminie odebrać...widzę że będą jeszcze jakieś rozmowy/informacje/uzgadnianie - coś w ten deseń...ale autka jeszcze nie odbierzesz według mnie... Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 moze byc tak ze bedzie szybciej niz ten ustalony termin Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Info z ostatniej chwili - wg. zeznań sprzedawcy transport auta z miasta A do miasta B zaplanowany jest na 04.02. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 To nici z mojej interpretki - bo mi się wydawało przyznam się bez bicia, ze nie odbierzesz w tym terminie Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jeszcze nic nie wiadomo, transport jest zaplanowany a jak z realizacją to się okaże... Cytuj
h20kas Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 będzie do odbioru, ale świat pokazuje, że dopiero chyba 8 lutego zadzwonia po poludniu i powiedza ze jest mi swiat pokazuje czekanie do ostatniej chwili Cytuj
Gość sappir Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 WERYFIKACJA Samochód jest gotowy do wydania. Mogłabym go już odbierać, ale nie miałam czasu na to dziś ani nie będę miała jutro, więc w piątek czyli 08.02. zajmę się tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi