Davisa Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomość Tarota? Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Ja tu widzę w Wieży, że jakiś przełom nastąpił, olśnienie ;-) Wyszłam z ograniczeń świadomości i sięgam do podświadomości (Księżyc), Choć Rydwan i Księżyc trochę kojarzy mi się z ryzykiem, że można zapędzić się w rejony, których nie zrozumiem.... 1 Cytuj
Caliel Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Hmmmm.... Ja raczej widze ze sprawy dopiero nabieraja predkosci... podejrzewam, ze Ty jeszcze jestes w wiezy i wychylasz sie z okna, podejrzewam ze niedlugo rypnie, wylecisz z okna... i poszybujesz - ku gwiazdom. Ksiezyc nie jest zla karta, jesli jestes uczciwa... Poniewaz masz wtedy mocne rozegranie, asy w rekawie, a na dodatek Ksiezyc jest patronem Pan. To zenska energia, macierz... Kobieca magia, kobieca siła. Mysle, ze tarot bedzie takim wytrychem, ktory otworzy w tobie drzwi do mocy i poznania. 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Jak dla mnie jest tu przełom w czytaniu kart i otwarcie się na nową drogę. Duża siła przebicia i szybkie kojarzenie symboli i znaczeń - > tak widzę Rydwan Gwiazda to bardzo dobra karta na umiejętność związane z tarotem - daje nam wgląd w to co nadchodzi. Księżyc w podsumie to intuicją - uważam że na dzień dzisiejszy bardzo dobrze współpracujesz ze swoją intuicja i dobrze znasz tarot. Zresztą wystarczy poczytać Twoje interpretacje Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomość Tarota? Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Hmm same AW - a to już też o czymś świadczy .. Wieżę widzę tak jak Ty ~ nastąpiło "nagłe oświecenie" i obudziła się w Tobie siła, widać że masz w sobie gotowość do weryfikacji ustalonych przekonań - i dużą samoświadomość...Rydwan to potwierdza - gwarantuje że masz w sobie potrzebne atuty by podążać ścieżką Tarota świadomie i odważnie...jesteś opanowana, wytrwała i rozwinięta duchowo...posiadasz też intuicję oraz czyste intencje... Księżyc jako kwintesencja rozkładu potwierdza fakt iż masz w sobie niesaaamowitą intuicję oraz jesteś w pełni sił duchowych - "nosisz w sobie" niepowtarzalne, bogate wnętrze... Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc myślę ,że pozbyłaś się już jakiś sztywnych ryz dotyczących kart , i otworzyłaś się na drogę ku wyższemu intuicyjnemu poznaniu tarota , głębszego przesłania . Moim zdaniem świetne karty ) Gwiazda zwiastuje sukces Masz porozumienie między kartami, a swoją podświadomością - według mnie to o to właśnie chodzi 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Jaka jest moja znajomość Tarota? Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Mocne karty posiadasz . Po jakimś ważnym przełomie w Twoim życiu zaczęło się zapewne intensywniejsze zainteresowanie kartami, jest ono na tyle duże, że wiedzę łapiesz w lot, odnoszę wrażenie, że wcześniej już mogłaś na tarocie się znać lub nim interesować, dlatego też po przełomie życiowym na nowo wkroczyłaś na tą drogę i dużą porcją energii i chęci. W interpretacje wkładasz własną intuicję oraz wizjonerstwo...a jesli jeszcze tego nie czynisz to zaczniesz . Duchowa przemiana Cię czeka i to taka intensywna. ZUpelnie jakbyś miała swój mały świat duchowy, jaki skrywasz przed większością ludzi (księżyc), ale dający Ci samorozwój jakiego potrzebujesz . Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Daffne lit. Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 XVI Wieza, VII Rydwan, XVII Gwiazda ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB IV Cesarz No... wyszlas, i to chyba dosyc ostro, szybko i nagle, poza swoje rozne schematy, nie wiem, ksiazkowe, umyslowe, swoje wyobrazenie na temat kart. Od razu zaczelas dzialac, ostro, bez namyslu, bezkompromisowo, Gwiazda umozliwia Ci bardzo szeroki wglad w temat. Ksiezyc mowi o Twoich umiejetnosciach laczenia dwoch swiatow: realnego i mistycznego. Takze ladnie sobie radzisz. Cesarz w HB radzi jednak, aby sie dobrze gruntowac... zeby przy pracy z Tarotem za bardzo nie odleciec. Poszlas ostro na zywiol, jestes ze swiatem duchowym/mistycznym za pan prac, ale staraj sie jednak mimo wszystko trzymac ziemi. Dbaj o kondycje wszystkich czakr. Pamietaj, ze dolna (korzenia) musi byc rowniez w dobrym stanie, bo to ona daje stabilizacje i uziemnia. Trzyma nas na ziemi i nie pozwala calkowicie odleciec w swiat duchow. To tez wazne. Wlasnie, zeby utrzymac te rownowage. Ksiezyc tez o tym mowi. Most pomiedzy tymi dwoma swiatami, bez przechodzenia konkretnie na jedna ze stron. 1 Cytuj
Davisa Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomość Tarota? Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Mocne karty posiadasz . Po jakimś ważnym przełomie w Twoim życiu zaczęło się zapewne intensywniejsze zainteresowanie kartami, jest ono na tyle duże, że wiedzę łapiesz w lot, odnoszę wrażenie, że wcześniej już mogłaś na tarocie się znać lub nim interesować, dlatego też po przełomie życiowym na nowo wkroczyłaś na tą drogę i dużą porcją energii i chęci. W interpretacje wkładasz własną intuicję oraz wizjonerstwo...a jesli jeszcze tego nie czynisz to zaczniesz . Duchowa przemiana Cię czeka i to taka intensywna. ZUpelnie jakbyś miała swój mały świat duchowy, jaki skrywasz przed większością ludzi (księżyc), ale dający Ci samorozwój jakiego potrzebujesz . Oj Daffne...Brak mi słów:-) XVI Wieza, VII Rydwan, XVII Gwiazda ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB IV Cesarz No... wyszlas, i to chyba dosyc ostro, szybko i nagle, poza swoje rozne schematy, nie wiem, ksiazkowe, umyslowe, swoje wyobrazenie na temat kart. Od razu zaczelas dzialac, ostro, bez namyslu, bezkompromisowo, Gwiazda umozliwia Ci bardzo szeroki wglad w temat. Ksiezyc mowi o Twoich umiejetnosciach laczenia dwoch swiatow: realnego i mistycznego. Takze ladnie sobie radzisz. Cesarz w HB radzi jednak, aby sie dobrze gruntowac... zeby przy pracy z Tarotem za bardzo nie odleciec. Poszlas ostro na zywiol, jestes ze swiatem duchowym/mistycznym za pan prac, ale staraj sie jednak mimo wszystko trzymac ziemi. Dbaj o kondycje wszystkich czakr. Pamietaj, ze dolna (korzenia) musi byc rowniez w dobrym stanie, bo to ona daje stabilizacje i uziemnia. Trzyma nas na ziemi i nie pozwala calkowicie odleciec w swiat duchow. To tez wazne. Wlasnie, zeby utrzymac te rownowage. Ksiezyc tez o tym mowi. Most pomiedzy tymi dwoma swiatami, bez przechodzenia konkretnie na jedna ze stron. Sacral, czuję to... To cienka granica... Bardzo Wam dziękuję, Dziewczyny:bukiet: Cytuj
Davisa Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Jaka jest moja znajomość Tarota? Wieża Rydwan Gwiazda suma Księżyc Mocne karty posiadasz . Po jakimś ważnym przełomie w Twoim życiu zaczęło się zapewne intensywniejsze zainteresowanie kartami, jest ono na tyle duże, że wiedzę łapiesz w lot, odnoszę wrażenie, że wcześniej już mogłaś na tarocie się znać lub nim interesować, dlatego też po przełomie życiowym na nowo wkroczyłaś na tą drogę i dużą porcją energii i chęci. W interpretacje wkładasz własną intuicję oraz wizjonerstwo...a jesli jeszcze tego nie czynisz to zaczniesz . Duchowa przemiana Cię czeka i to taka intensywna. ZUpelnie jakbyś miała swój mały świat duchowy, jaki skrywasz przed większością ludzi (księżyc), ale dający Ci samorozwój jakiego potrzebujesz . Dodam jeszcze, że ostatnio miewam sny wizjonerskie (nie chcę pisać propocze) - czasem budzi mnie własny płacz, ból, czasem sny ostrzegają.... A mówią o mnie i są bardzo realistyczne.... Jeszcze raz dziękuję. Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Dodam jeszcze, że ostatnio miewam sny wizjonerskie (nie chcę pisać propocze) - czasem budzi mnie własny płacz, ból, czasem sny ostrzegają.... A mówią o mnie i są bardzo realistyczne.... Jeszcze raz dziękuję. Rozliczasz się emocjonalnie z tego co było, to ważny proces stąd takie sny . Przejdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi