Gość Linkinia Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tradycyjnie wracam z kolejnym rozkładem miesięcznym. Serdecznie dziękuję Inez2503 za karty ;* Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Weryfikacja 28 lutego/1 marca Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów – widać zmianę, coś się zakończy, ale i zacznie. Chyba coś miłego, z perspektywą. 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – chyba pan, który jest zdystansowany zacznie powoli i ostrożnie podchody, wyjdzie z propozycją i będzie zabiegał/ trochę zachowawczo się zachowywał. 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – pewność siebie, energia, flirt z Królem Pucharów emocje między nami, będzie mnie adorował. Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - jakiś pan otworzy się na mnie, będę zadowolona i również gotowa na to, by coś podziałać w jego kierunku. Powinno być miło, ciepło, z nadzieją Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - pomoc, rozmowy, dbanie o siebie. Przyjaźnie odżyją, nastąpi dobra passa, może jakaś znajomość rozkwitnie. Będzie zadowolenie, mile spędzany czas, może jakaś impreza. Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – zaskoczy mnie ocieplenie relacji z jakimś panem, może on coś powie bez namysłu, gwałtownie i się pokłócimy. Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - są przede mną jakieś możliwości. Powinnam mieć powody do radości, być w dobrym nastroju. Może z czegoś zrezygnuję, pójdę do przodu. Albo 8 pucharów to rozczarowanie, skrajne emocje. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Wyciągam temat, bo spadł na dalsze strony... Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Tradycyjnie wracam z kolejnym rozkładem miesięcznym. Serdecznie dziękuję Inez2503 za karty ;* Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Weryfikacja 28 lutego/1 marca Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów – widac perspektywe na stworzenie albo jakiesj relacji albo zarobkowania 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – delikatne kontakty, niepewne podejscia, wymiana informacji, jednym słowem drązenie tego co sie zaczelo 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – oooo.. poczujesz moc uczuc jakiegos pana, albo spory przypływ sił witalnych Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - bedziesz pania wlasnego losu... jesli cos sie bedzie dzialo w uczuciach to na twoich zasadach i tak jak ty to wykreujesz... Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - zadowolenie, wsparcie -ogolnie sielsko anielsko Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – bardzo miłe chwile ktore mogą się zmienic w niezbyt mile......... szkoda ze po wiezy niczego nie ma bo nie wiadomo w ktora strone to pojdzie.... tylko rycerz mieczy kojarzy mi sie z takimi bardzo gwałtownymi działaniami, dominowaniem mężczyzny itd. .... chyba, że ktos cie zaskoczy np. nagłym pocałunkiem (Wieża + rycerz mieczy) z dwoma pucharami... nie wiem ............. wiem tylko że w rycku Mieczy często egoista "wychodzi" - robi cos tylko dkla własnej przyjemności ........ Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - sporo możliwosci i nowych drog przed toba, tylko niektore z nich moga przyniesc rozczarowanie albo koniecznosc wybrania nowej drogi... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Maestro Napisano 2 Lutego 2013 Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów –tu radykalna zmiana, raczej skupisz się na swojej nauce 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – z dystansem podejdziesz do znajomych,powiedziałabym z dużą dozą ostrożności nawet,może być lekko nerwowo 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – jakis pan będzie Ciebie mocno adorował,poczujesz się piekna:) Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - mężczyzna będzie podbijałdo Ciebie,co j.w. sprawi,że poczujesz się piękna, atrakcyjna i zauważana,ale on będzie chciał rzzić,będzie chciał, żeby było tak jak on chce Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - miło,fajnie,,przyjaźnie,imprezy,radość, zabawa Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża –spotkanie z facetem, które zakończy się kłótnia Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów -pojawi się wyczekiwany spokój, pod koniec miesiaca jednak będzie trochę emocjonalnie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów –Dosłownie uśmiercenie relacji z jakąs osobą i tutaj ty to zrobisz. 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – Ja tutaj widzę poddanie wobec tej sytuacji. Twoje dosłowne odsapniecię od osoby by zebrać sie do kupy i sił. w 7 buław jak dla mnie obserwacja otoczenia,może trochę złości,ale w samotności. 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – Próby ujarzmienia swojej wewnetrznej siły którą zbierzesz powyżej. Odsapniesz,ale tez i zatesknisz? Możliwe ,że jakiś Pan również wykona w twoim kierunku jakies działanie. Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - Postawisz na swoje wartości. Widzę twoje nieugiecie,ale wyjdziesz na tym dobrze,pomyślnie wszystko poukładasz w swoim świecie. Pełna satysfakcji z decyzji i otwarcie na nowe. Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - Równowaga,harmonia,radość. Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – Twardy ,stanowczy Pan zmieni swoje oblicze patrzenia na Ciebie..z twardego na lepszego,milszego...zaskoczy Cie to.. Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - Ogólny nastrój z fajnymi perspektywami..Będzie sie działo:* Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Trochę spóźniona weryfikacja, ale jest Tradycyjnie wracam z kolejnym rozkładem miesięcznym. Serdecznie dziękuję Inez2503 za karty ;*Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Weryfikacja 28 lutego/1 marca Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów – widać zmianę, coś się zakończy, ale i zacznie. Chyba coś miłego, z perspektywą. 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – chyba pan, który jest zdystansowany zacznie powoli i ostrożnie podchody, wyjdzie z propozycją i będzie zabiegał/ trochę zachowawczo się zachowywał. 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – pewność siebie, energia, flirt z Królem Pucharów emocje między nami, będzie mnie adorował. Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - jakiś pan otworzy się na mnie, będę zadowolona i również gotowa na to, by coś podziałać w jego kierunku. Powinno być miło, ciepło, z nadzieją Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - pomoc, rozmowy, dbanie o siebie. Przyjaźnie odżyją, nastąpi dobra passa, może jakaś znajomość rozkwitnie. Będzie zadowolenie, mile spędzany czas, może jakaś impreza. Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – zaskoczy mnie ocieplenie relacji z jakimś panem, może on coś powie bez namysłu, gwałtownie i się pokłócimy. Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - są przede mną jakieś możliwości. Powinnam mieć powody do radości, być w dobrym nastroju. Może z czegoś zrezygnuję, pójdę do przodu. Albo 8 pucharów to rozczarowanie, skrajne emocje. Tradycyjnie wracam z kolejnym rozkładem miesięcznym. Serdecznie dziękuję Inez2503 za karty ;*Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Weryfikacja 28 lutego/1 marca Luty 1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów – widac perspektywe na stworzenie albo jakiesj relacji albo zarobkowania 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – delikatne kontakty, niepewne podejscia, wymiana informacji, jednym słowem drązenie tego co sie zaczelo 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – oooo.. poczujesz moc uczuc jakiegos pana, albo spory przypływ sił witalnych Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - bedziesz pania wlasnego losu... jesli cos sie bedzie dzialo w uczuciach to na twoich zasadach i tak jak ty to wykreujesz... Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - zadowolenie, wsparcie -ogolnie sielsko anielsko Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – bardzo miłe chwile ktore mogą się zmienic w niezbyt mile......... szkoda ze po wiezy niczego nie ma bo nie wiadomo w ktora strone to pojdzie.... tylko rycerz mieczy kojarzy mi sie z takimi bardzo gwałtownymi działaniami, dominowaniem mężczyzny itd. .... chyba, że ktos cie zaskoczy np. nagłym pocałunkiem (Wieża + rycerz mieczy) z dwoma pucharami... nie wiem ............. wiem tylko że w rycku Mieczy często egoista "wychodzi" - robi cos tylko dkla własnej przyjemności ........ Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - sporo możliwosci i nowych drog przed toba, tylko niektore z nich moga przyniesc rozczarowanie albo koniecznosc wybrania nowej drogi... Luty1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów –tu radykalna zmiana, raczej skupisz się na swojej nauce 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – z dystansem podejdziesz do znajomych,powiedziałabym z dużą dozą ostrożności nawet,może być lekko nerwowo 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – jakis pan będzie Ciebie mocno adorował,poczujesz się piekna:) Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - mężczyzna będzie podbijałdo Ciebie,co j.w. sprawi,że poczujesz się piękna, atrakcyjna i zauważana,ale on będzie chciał rzzić,będzie chciał, żeby było tak jak on chce Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - miło,fajnie,,przyjaźnie,imprezy,radość, zabawa Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża –spotkanie z facetem, które zakończy się kłótnia Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów -pojawi się wyczekiwany spokój, pod koniec miesiaca jednak będzie trochę emocjonalnie Luty1-10 dnia miesiąca – Śmierć, Giermek denarów –Dosłownie uśmiercenie relacji z jakąs osobą i tutaj ty to zrobisz. 10-20 dnia miesiąca – 9 buław, Giermek buław, 7 buław – Ja tutaj widzę poddanie wobec tej sytuacji. Twoje dosłowne odsapniecię od osoby by zebrać sie do kupy i sił. w 7 buław jak dla mnie obserwacja otoczenia,może trochę złości,ale w samotności. 20-28 dnia miesiąca – Siła, Król kielichów – Próby ujarzmienia swojej wewnetrznej siły którą zbierzesz powyżej. Odsapniesz,ale tez i zatesknisz? Możliwe ,że jakiś Pan również wykona w twoim kierunku jakies działanie. Uczucia – Kapłan, 6 buław, Świat - Postawisz na swoje wartości. Widzę twoje nieugiecie,ale wyjdziesz na tym dobrze,pomyślnie wszystko poukładasz w swoim świecie. Pełna satysfakcji z decyzji i otwarcie na nowe. Przyjaźnie – 6 denarów, As pucharów, 9 pucharów - Równowaga,harmonia,radość. Nieoczekiwane – 2 puchary, Rycerz mieczy, Wieża – Twardy ,stanowczy Pan zmieni swoje oblicze patrzenia na Ciebie..z twardego na lepszego,milszego...zaskoczy Cie to.. Ogólny nastrój miesiąca – 3 buław, Słońce, 8 pucharów - Ogólny nastrój z fajnymi perspektywami..Będzie sie działo:* Dziękuję wam bardzo, leca punkty Robiłam delikatne podchodzy w stronę jednego pana, ale uzyskałam tylko tyle, że relacja się ociepliła i wróciła w jakims stopniu do tego, co było, nie poszła ku nowemu. Zaskoczył mnie bardzo wybuch innego pana, jego żal i pretensje, kłótnia była... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi