Madlen_88 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 1. Karta miesiąca. Królowa monet, będę rozsądna. 2. Praca (jestem w trakcie poszukiwań) 8 monet+ 2 mieczy+ 3 monety--> Siła, wydaje mi się, że znajdę pracę, wychodzi to na końcu w 3 monetach, ale nie będzie łatwo, na początku widać, że będę czymś mocno zajęta, widać moje zapracowanie (goni mnie termin oddania pracy magisterskiej), myślę, że dostanę nową pracę pod koniec miesiąca. 3. Miłość Królowa Kijów+ Koło fortuny+ Walet mieczy--> Księżyc, chyba czeka mnie jakaś seksualna przygoda z Waletem mieczy. Będzie mną tylko chwilowo zafascynowany. 4. Finanse, As pucharów+ Król monet+ 6 kijów--> Umiarkowanie, dziwne karty, tak jakbym miała otrzymać pieniądze od jakiegoś mężczyzny. W każdym razie pieniądze będę miała i będę mogła się czuć stabilnie, co jest dziwne w mojej obecnej, bezrobotnej sytuacji. 5. Co mnie zaskoczy, Walet pucharów+ 7 kijów+ Diabeł--> Umiarkowanie , jakieś zaproszenie od kogoś, gdzieś? Może zaproszenie na ślub przyjaciółki, ale też pokonywanie jakiś przeszkód i pokusy. 6. Rada, 7 monet+ Śmierć+ Rycerz mieczy--> Papież, Wbić łopatę i zacząć coś robić, a także podjąć decyzję o zmianie, nie bać się jej. 7. Karty na planowany wypad do miasta X, Król pucharów+ 5 kijów+ 8 kijów--> Kapłanka, będę oszołomiona wydarzeniami, jakieś nagłe porywające wydarzenia, przedziwny splot wypadków. W środku rywalizacja, ogień, kłótnia. 8. Karta co się zmieni, 9 mieczy+ Siła+ As monet--> Pustelnik Otrzymam pracę, która wydaje mi się, że będzie wiązała się z przeprowadzką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi