nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dostałam propozycję od znajomego do współpracy nad portalem . Moje zajęcie polegałoby na obrabianiu materiałów prasowych od firm wprowadzających nowy sprzęt na rynek , oraz raz na jakiś czas jeżdżeniu na konferencje i dbaniu o wizerunek . Zarobek na początku niewielki , ale mogło by być po czasie z tego coś interesującego. Więc: czy warto się w to angażować : rycerz mieczy , 9 denarów , Mag Pewnie będzie to wymagało dużego polotu ode mnie i szybkiej reakcji . 9 denarów z magiem to chyba naprawdę bym miała z tego korzyści . jakie będą dla mnie korzyści materialne: 3 denarów , 5 denarów , królowa buław , kapłan na początku nie będzie z tego za dużo pieniędzy , ale zdobędę dużo doświadczenia, które może mi się przydać. Wnioskuję po tych kartach też , że będą ze mną uczciwi jeśli chodzi o pieniądze. Jeśli chodzi o sumę to dopiero po czasie może się pojawić coś bardziej konkretnego . jak zrealizuje się przekształcenie portalu w magazyn : (gwiazda z talii wypadła - no każdy ma nadzieję ) karty: świat , 5 buław, królowa kieli , 10 buław tutaj widzę , że są takie możliwości , ale nie będzie łatwo ( jedna osoba z ekipy już prowadzi własną redakcję ), więc plan z motyką na słońce to to nie jest . za każdą odpowiedź będę bardzo wdzięczna Cytuj
Davisa Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Warto się zaangażować, nie tyle dla zysków, co dla zdobycia pewnej pozycji, doświadczenia - będzie to ważne doświadczenie zawodowe dla Ciebie, które otworzy nowe możliwości :-) Do do ostatniego pytania: sądzę, że mimo przeszkód i trudności, podejmniecie się zadania, doprowadzając je do końca. Nie będzie łatwo. Pytanie: czy warto wprowadzać takie zmiany? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Davisa Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Warto się zaangażować, nie tyle dla zysków, co dla zdobycia pewnej pozycji, doświadczenia - będzie to ważne doświadczenie zawodowe dla Ciebie, które otworzy nowe możliwości :-) Do do drugiego pytania: sądzę, że mimo przeszkód i trudności, podejmniecie się zadania, doprowadzając je do końca. Nie będzie łatwo. Pytanie: czy warto wprowadzać takie zmiany? dziękuję Warto warto ponieważ wtedy były by już pewne i konkretne pieniądze i oczywiście też pozycja już jakaś Cytuj
Davisa Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Aha, chyba już rozumiem :-) Te wszystkie sprawy są ze sobą powiązane? Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) tak , to są pytania dotyczące jednej sprawy a byłabym w sumie w głównej załodze , dlatego pytam ) Edytowane 31 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 czy warto się w to angażować? rycerz mieczy , 9 denarów , Mag->Kapłan zdecydowanie warto bo zdobędziesz nowe doświadczenie, które pozwoli też samej sobie udowodnić, że potrafisz. Z czasem mogą wyjść z tych doświadczeń większe zyski i nowe pomysły na życie, które dadzą poczucie stabilizacji fiannsowej. Nie koniecznie już w tej samej firmie jakie będą dla mnie korzyści materialne: 3 denarów , 5 denarów , królowa buław , kapłan z początku niewielkie, widać, że aby mieć w tej firmie tzreba zdobyć własnym wysiłkiem. Ogólnie początek jest etapem wdrażania sie, z czasem już stabilnie i dośc ładnie sie pokazuje jak zrealizuje się przekształcenie portalu w magazyn : (gwiazda z talii wypadła - no każdy ma nadzieję ) świat , 5 buław, królowa kieli , 10 buław powinno się udać, ze może nie być łatwo...jakieś trudności mogą się pojawić z utrzymaniem tego w ryzach...czy coś w tym stylu Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 czy warto się w to angażować : rycerz mieczy , 9 denarów , Mag Warto - chociażby dla zdobywania doświadczeń i dla przyjemności własnej... jakie będą dla mnie korzyści materialne: 3 denarów , 5 denarów , królowa buław , kapłan Na pewno zyskasz uznanie za wykonywanie swoich "obowiązków" ale korzyści materialne widać tutaj niewielkie... jak zrealizuje się przekształcenie portalu w magazyn : (gwiazda z talii wypadła - no każdy ma nadzieję ) karty: świat , 5 buław, królowa kieli , 10 buław Łatwo nie będzie - widać że dużo tu spadnie na Twoją głowę - to będzie okres ciężkiej pracy, sporo obowiązków, no i stres niewykluczony...jednakże - według mnie doprowadzicie sprawy do końca i w efekcie możliwy będzie spory zysk finansowy - to będzie Wasz sukces, który odniesiecie płacąc za niego "wysoką cenę"... Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) czy warto się w to angażować? rycerz mieczy , 9 denarów , Mag->Kapłan Jak najbardziej. Pierwsza karta (Ryc mieczy) aż zagrzewa do boju... Doradza zaangażowanie, i to takie spore, całym sobą. MOże nawet pociagniecie za soba innych. 9 denarow mowi o doswiadczeniu jakie zdobedziesz. Nie bedzie to takie, ze siedzisz z nosem w ksiazkach, ale takie, ktore zyskasz dzielac sie innymi z wzajemnoscia. Mag mowi ze bedziesz miala dostep do wszystkiego co Ci potrzebne, ale nie ma nic za darmo - bedziesz musiala nad soba i nad tym wszystkim popracowac, miec pomysl, byc kreatywna. kaplan doradza by zachowac sie profesjonalnie, i nie przekraczac ustalonych zasad, ale tez... szczesliwy patronat sil wyzszych Jakie będą dla mnie korzyści materialne: 3 denarów , 5 denarów , królowa buław , kapłan Raczej niewielkie, podejrzewam ze bedzie tu umowa o dzielo lub zlecenie (bardzo czesto 3 monet mi tego rodzaju umowe pokazuje). Moze nie byc to za duza kwota na poczatku, ale po wykazaniu sie możesz - a raczej powinnaś - ubiegac sie o podwyzke. Mysle ze po 3 miesiacach (moze to tez byc umowa na okres probny na 3 miechy - z pensja minimalna, czyli niewiele lepsza od dzieła czy zlecenia). jak zrealizuje się przekształcenie portalu w magazyn : (gwiazda z talii wypadła - no każdy ma nadzieję ) karty: świat , 5 buław, królowa kieli , 10 buław Moze sie okazac, ze wbrew pozorom jest to szczesliwe zrządzenie losu, albo czesc planu o dlugotrwalym procesie realizacji. Nie da sie uniknac pomocy z zewnatrz, moga byc jakies firmowe przetasowania, reorganizacje, wspolpraca z innymi dzialami/filiami, i innymi partnerami. Trzeba bedzie sie wykazac sila charakteru by wytrzymac tempo, by sie wykazac, bo latwo mozna sobie odpuscic. Pomoze Ci Twoja intuicja i wyczucie - chociaz karty nie ukrywaja - bedzie bardzo ciezko - albo fizycznie (plecy,barki i stawy) albo emocjonalnie. Trzymam za Ciebie kciuki PS. Moglas dociagnac do tej 10 buław PS2. Doczytalem twojego posta:D mysle ze znajomosci, ktore zawiazesz w pracy bardzo Ci pomoga, dlatego nie zaluj usmiechu i czaru osobistego - by zrobic jak najlepsze wrazenie;) Zaprocentuja w przyszlosci Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Caliel PS 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi