maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Witam, Ze znajomym jesteśmy pomysłodawcami pewnego projektu muzycznego i potrzebni są oczywiście muzycy Na chwilę obecną nie wiemy jednak, czy finanse pozwolą na zatrudnienie całej sekcji... Mimo to, mnie osobiście bardzo na tym zależy. Zapytałam kart, czy powinnam wyjść z propozycją współpracy wobec pewnego pana... I tutaj się oczywiście komplikuje Bo pan w przeszłości okazywał zainteresowanie, ale sytuacja się zagmatwała ciut i na chwilę obecną nie mamy ze sobą kontaktu... Opcja 1. Tak, wychodzę z propozycją. Sytuacja obecna: Księżyc - Ja widzę problem, który niekoniecznie jest taki ciężki do przebrnięcia... Jestem niepewna tego kroku, ale też na teraz nie wiem, czy zdecydujemy się na zatrudnienie dodatkowych muzyków. Dużo w tej chwili niewiadomych. To ta propozycja mówi o sobie: Sprawiedliwość (odpowiedź), tło: Wieża, Paź Denarów => Świat - Pan najprawdopodobniej zgodzi się współpracować, widać zburzenie dotychczasowych relacji poprzez propozycję pracy. To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: As Mieczy (odpowiedź), tło: As Denarów, Królowa Denarów => Siła - Jasno określone zasady współpracy; karty pokazały mnie jako wychodzącą z inicjatywą, ale też będę zadowolona z podjętej decyzji... Wynik: Gwiazda (odpowiedź), tło: Cesarz, 10 Kielichów => Słońce - Dużo satysfakcji, ciepłe nastawienie, relacje bardziej już przyjacielskie niż zawodowe, nowe projekty dające wiele radości Taka rodzinna atmosfera Opcja 2. Nie wychodzę z propozycją. Obecna sytuacja: 3 Denarów - W tej chwili rozważamy tę opcję, myślimy nad nawiązaniem współpracy z innymi. To ta propozycja mówi o sobie: Paź Kielichów - Zdecydujemy się na współpracę, będziemy szukać chętnych To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 5 Denarów (odpowiedź), tło: 4 Denarów, 9 Denarów => Cesarz - Chętnych brakować nie będzie, ale będą też mieć wygórowane wymagania finansowe... Nie będzie nas na to stać. Wynik: Rycerz Kielichów - Chyba dalsze poszukiwania, realizowanie projektów muzycznych... Rada kart: Król Buław (odpowiedź), tło: Pustelnik, Diabeł, Paź Buław => Rydwan - Proponować. Przemyśleć sprawę i zadziałać, zdecydowanie. Pan powinien dosyć entuzjastycznie zareagować A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi