maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Witam, Chodzi o relację karmiczną, w której powstały nieporozumienia... Obecnie nie utrzymujemy z panem kontaktu, ale to jeszcze nie koniec , przynajmniej zdaniem kart. Dlatego zapytałam, czy uda nam się wyjaśnić to, co zaszło w przeszłości: O to chodzi: Koło Fortuny - No tak, karma... Tak się zastanawiam, czy nie tak miało być? Czy te nieporozumienia, przerwa w kontakcie, nie miały sprawić, że dzisiaj oboje znajdujemy się w takich, a nie innych miejscach, że coś nas to nauczyło... To dochodzi do tego: 5 Mieczy - W przeszłości nie udało się "dogadać". To będzie rozpoznane: Kochankowie - ...że nadal nam zależy na sobie. To będzie wyczuwane: Paź Buław - Chęć kontaktu, spotkań... To odchodzi: Śmierć - Przerwa w kontakcie... To nadchodzi: 4 Buław - Powrót do luźnej relacji, miłe spotkania... Tak widzę to ja: Rydwan - Męczy mnie to, co niewyjaśnione...chciałabym wreszcie z panem pogadać. Otoczenie: Mag - Będą ku temu możliwości... Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów - Chciałabym tę relację kontynuować, pomimo tego, że wiem, ile będzie to wymagać pracy. Do tego to prowadzi: Świat (odpowiedź), tło: Gwiazda, Król Buław, 3 Denarów => Siła - Wydaje mi się, że rozpoczniemy nowy etap tej znajomości...zaczniemy niejako od nowa; karty pokazały ładną przyjaźń, może nawet pan będzie tutaj sam z siebie się przypominać...ale to już na odległość... Łączyć nas będą sprawy zawodowe. Proszę, spójrzcie Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Ja spojrze później:) Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 O to chodzi: Koło Fortuny - ładnie pokazało , że o karmę chodzi To dochodzi do tego: 5 Mieczy - jest tutaj dużo takich przekomarzań słownych , i druga osoba chce bardziej dowodzić swoich racji ? . To będzie rozpoznane: Kochankowie - ...że nadal nam zależy na sobie- ale nikt nie wie co z tą relacją zrobić . To będzie wyczuwane: Paź Buław - Chęć kontaktu, spotkań... - dużo wymieniania wiadomości To odchodzi: Śmierć - Przerwa w kontakcie... To nadchodzi: 4 Buław - Powrót do luźnej relacji, miłe spotkania...- na fajnym koleżeńskim gruncie . Tak widzę to ja: Rydwan - Męczy mnie to, co niewyjaśnione...chciałabym wreszcie z panem pogadać.- jak najszybciej wszystko wyjaśnić , Ty jesteś otwarta i próbujesz docierać do drugiej osoby Otoczenie: Mag - Będą ku temu możliwości... - możliwe , że i nawet przypadkowe spotkania Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów - Chciałabym tę relację kontynuować, pomimo tego, że wiem, ile będzie to wymagać pracy. Do tego to prowadzi: Świat (odpowiedź), tło: Gwiazda, Król Buław, 3 Denarów => Siła - dogadasz się i wszystko wyjaśnisz będzie fajna koleżeńska relacja Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 O to chodzi: Koło Fortuny - ładnie pokazało , że o karmę chodzi To dochodzi do tego: 5 Mieczy - jest tutaj dużo takich przekomarzań słownych , i druga osoba chce bardziej dowodzić swoich racji ? . To będzie rozpoznane: Kochankowie - ...że nadal nam zależy na sobie- ale nikt nie wie co z tą relacją zrobić . To będzie wyczuwane: Paź Buław - Chęć kontaktu, spotkań... - dużo wymieniania wiadomości To odchodzi: Śmierć - Przerwa w kontakcie... To nadchodzi: 4 Buław - Powrót do luźnej relacji, miłe spotkania...- na fajnym koleżeńskim gruncie . Tak widzę to ja: Rydwan - Męczy mnie to, co niewyjaśnione...chciałabym wreszcie z panem pogadać.- jak najszybciej wszystko wyjaśnić , Ty jesteś otwarta i próbujesz docierać do drugiej osoby Otoczenie: Mag - Będą ku temu możliwości... - możliwe , że i nawet przypadkowe spotkania Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów - Chciałabym tę relację kontynuować, pomimo tego, że wiem, ile będzie to wymagać pracy. Do tego to prowadzi: Świat (odpowiedź), tło: Gwiazda, Król Buław, 3 Denarów => Siła - dogadasz się i wszystko wyjaśnisz będzie fajna koleżeńska relacja Dzięki, nirva Ta 5 Mieczy chyba bardziej wskazuje na jakieś nasze blokady... Kłótni nigdy nie było... To raczej nasze zachowania, słowa tak naprawdę nigdy nie wypowiedziane... Eh, pan mi dał emocjonalnie popalić, ale ja mu zapewne też Nie ma to jak mieć karmę z facetem Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 brakuje mi tu pozyzji co na to wszystko ta 2ga osoba. Karty ewidetnie mowia, ze jakby zalezało od Ciebie to wyjasnicie ale trudno coś rokowac, jak nie widzimy co na to 2ga osoba. Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 brakuje mi tu pozyzji co na to wszystko ta 2ga osoba. Karty ewidetnie mowia, ze jakby zalezało od Ciebie to wyjasnicie ale trudno coś rokowac, jak nie widzimy co na to 2ga osoba. Wątpię, żeby pan miał coś przeciwko Ode mnie to wyjaśnienie zależy, to prawda. Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 kochana jezeli zalezy od ciebie to nic tylko działać bo bedzie ok Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 kochana jezeli zalezy od ciebie to nic tylko działać bo bedzie ok Tzn. ja tak przypuszczam, że byłoby ok , tylko się...zagmatwało... Dużo by mówić...ale już kombinuję Dziękuję, Selenit )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 O to chodzi: Koło Fortuny - "tak miało być,choc o tym nie wiedziałam..." - duży wpływ ma na tę relację los,przeznaczenie,zdarzenia niejako niezalezne od Was To dochodzi do tego: 5 Mieczy - do bezsensownych zagrywek To będzie rozpoznane: Kochankowie - że Was do siebie ciagnie,zapewne jesteście bratnimi duszami To będzie wyczuwane: Paź Buław - tak,jak piszesz chęć kontaktów... To odchodzi: Śmierć - totalna zmiana To nadchodzi: 4 Buław - Powrót do luźnej relacji, miłe spotkania...- zgadzam się Tak widzę to ja: Rydwan - rozjechało się,a Ty chcesz,aby wróciło Otoczenie: Mag - otoczenie dizała inspirująco i pomoże Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów - Chciałabym tę relację kontynuować, pomimo tego, że wiem, ile będzie to wymagać pracy.- zgadzam się Do tego to prowadzi: Świat (odpowiedź), tło: Gwiazda, Król Buław, 3 Denarów => Siła nastąpi powrót kontaktu,zaczną się spotkania,ale to z czasem nie tak od razu... Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 O to chodzi: Koło Fortuny - "tak miało być,choc o tym nie wiedziałam..." - duży wpływ ma na tę relację los,przeznaczenie,zdarzenia niejako niezalezne od WasTo dochodzi do tego: 5 Mieczy - do bezsensownych zagrywek To będzie rozpoznane: Kochankowie - że Was do siebie ciagnie,zapewne jesteście bratnimi duszami To będzie wyczuwane: Paź Buław - tak,jak piszesz chęć kontaktów... To odchodzi: Śmierć - totalna zmiana To nadchodzi: 4 Buław - Powrót do luźnej relacji, miłe spotkania...- zgadzam się Tak widzę to ja: Rydwan - rozjechało się,a Ty chcesz,aby wróciło Otoczenie: Mag - otoczenie dizała inspirująco i pomoże Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów - Chciałabym tę relację kontynuować, pomimo tego, że wiem, ile będzie to wymagać pracy.- zgadzam się Do tego to prowadzi: Świat (odpowiedź), tło: Gwiazda, Król Buław, 3 Denarów => Siła nastąpi powrót kontaktu,zaczną się spotkania,ale to z czasem nie tak od razu... "Bezsensowne zagrywki" - trafiłaś w samo sendo Tak to było...i się rozjechało... To Koło Fortuny mnie tak ciut podbudowało, że może tak miało być...że to niejako jest w naszym przeznaczeniu... Ciągnie nas, oj tak...i czy jesteśmy bratnimi...coś na pewno na rzeczy jest...jeśli nie bratnie, to sobie bliskie jakoś... To się czuje, kiedy trzeba się rozejść...taki smutek serducho ściska, że nie... No, ale teraz to już zupełnie ucichło... Oby było tak, jak pokazały karty. Dziękuję, Inez Cytuj
Vivere Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 chodzi o to, że pojawił się w Twoim życiu nagle i zniknął. Nie byłaś na to przygotowana. Potoczyło się tak bo nie zrozumieliście swoich intencji, nie zostały wypowiedziane zamiary, chcenia. Łatwo się poddaliście okolicznościom, pozostawiliście sprawę samej sobie. A Ty teraz czekasz na kolejne „zrządzenie losu”, na sprzyjające okoliczności, na to, że nic nie robiąc znów Go spotkasz. Bijesz się z myślami: „Nie wyszło, a może mogło? Może to było wyzwanie, którego nie wykorzystałam?” Bierzesz na siebie odpowiedzialność za błąd działania/postawy, który chcesz naprawić. Ale nie wiesz jak(?) a zwłaszcza po co(?) Obawiasz się konsekwencji. Jest niezdecydowanie, a i jest potrzeba podjęcia decyzji a zwłaszcza wzięcia odpowiedzialności za siebie i Tego Kogoś, może też kogoś innego. Nie umiem wywnioskować jednoznacznie, co Pan na to wszystko. Nie oznaczyły karty Jego aktywności w Twoją stronę, choć bardzo byś chciała (Rydwan). W Tobie za to jest niezdecydowanie, bezradność i nadzieja ( tak mi się wydaje). Nie masz koncepcji, co i jak z tym zrobić. Sądzę, że jeśli inicjatywa, zdecydowana postawa nie wyjdzie od Ciebie to zostanie tak jak jest. Będziesz o Nim myślała, że może kiedyś...że może coś. Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) chodzi o to, że pojawił się w Twoim życiu nagle i zniknął. Nie byłaś na to przygotowana. Potoczyło się tak bo nie zrozumieliście swoich intencji, nie zostały wypowiedziane zamiary, chcenia. Łatwo się poddaliście okolicznościom, pozostawiliście sprawę samej sobie. A Ty teraz czekasz na kolejne „zrządzenie losu”, na sprzyjające okoliczności, na to, że nic nie robiąc znów Go spotkasz. Bijesz się z myślami: „Nie wyszło, a może mogło? Może to było wyzwanie, którego nie wykorzystałam?” Bierzesz na siebie odpowiedzialność za błąd działania/postawy, który chcesz naprawić. Ale nie wiesz jak(?) a zwłaszcza po co(?) Obawiasz się konsekwencji. Jest niezdecydowanie, a i jest potrzeba podjęcia decyzji a zwłaszcza wzięcia odpowiedzialności za siebie i Tego Kogoś, może też kogoś innego. Nie umiem wywnioskować jednoznacznie, co Pan na to wszystko. Nie oznaczyły karty Jego aktywności w Twoją stronę, choć bardzo byś chciała (Rydwan). W Tobie za to jest niezdecydowanie, bezradność i nadzieja ( tak mi się wydaje). Nie masz koncepcji, co i jak z tym zrobić. Sądzę, że jeśli inicjatywa, zdecydowana postawa nie wyjdzie od Ciebie to zostanie tak jak jest. Będziesz o Nim myślała, że może kiedyś...że może coś. Vivere, jestem w szoku...zobaczyłaś w kartach sytuację dokładnie tak, jak ona wygląda... :uscisk: Wszystko się zgadza i dopiero czytając Twój post uświadomiłam sobie, że ja faktycznie mogę brać na siebie całą odpowiedzialność... Powiem tak, poniekąd zawaliłam...ale z panem przybraliśmy podobną postawę... Chodzi o poznanie naszych intencji... Pewien wróżbita też mi kiedyś napisał, że widzimy się jak w krzywym zwierciadle, chociaż intencje mamy oboje dobre wobec siebie, a kluczem do odpracowania karmy jest poznanie właśnie prawdziwych intencji. I też wtedy napisał, że pan jest na tak, jeśli chodzi o tę relację, ale jeśli ja nie zacznę o nią walczyć, to ona się rozmyje... Tylko to już było jakiś czas temu... Nie wiem, dlaczego i skąd, ale niedawno pojawiło się u mnie jakieś poczucie winy (że nie dałam z siebie wystarczająco, że może sprawiłam panu ból itp.) i czuję się w kropce. I zastanawiam się, czy to mam sens, by to wszystko teraz odkręcać... Pan by chyba z krzesła spadł Vivere, bardzo dziękuję Edytowane 1 Lutego 2013 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi