Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Kilka dni temu znalazłam ten rozkład i go sobie zrobiłam,teraz wstawiam go tutaj.Zweryfikuje 15 lutego:) Aura dnia 5 kielichów jakiś smutek mnie ogarnie, nie wiem przykro mi będzie? Moje samopoczucie Król Pucharów będę serdeczna i pomocna Co mnie nie ominie As Kiel - nie ominie mnie jakies wyznanie, miłe życzenia Co mnie pozytywnie zaskoczy As Buław - moze dostanę od kogoś wiadomośc Co zasmuci Sąd - nie wiem, mąż? Wpływ otoczenia Moc - otoczenie sprawi,że poczuje się atrakcyjna Kto o mnie w ten dzień będzie myślec Pustelnik - jakiś samotny męzczyzna O kim ja bedę myslec Król Monet - o męzu Od kogo dostane zyczenia walentynkowe 9 denarów - od kogoś kto jest singlem Komu ja powinnam je zlozyć Gwiazda - jakiejś kobiecie? Rada Król Mieczy - mam trzeźwo myslec,zachowac rozsądek Podsumowanie dnia Kochankowie - tu się jakis dylemat pojawia... Suma rozkładu Koło chyba mogą pojawić się sytuacje,na które wpływu nie mam, mam zdac się na nie Suma wg HB 76, Śmierć/Cesarz chyba cos ulegnie zmianie,mam byc stanowcza Cytuj
Kędry Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Kilka dni temu znalazłam ten rozkład i go sobie zrobiłam,teraz wstawiam go tutaj.Zweryfikuje 15 lutego:) Aura dnia 5 kielichów jakiś smutek mnie ogarnie, nie wiem przykro mi będzie? Moje samopoczucie Król Pucharów będę serdeczna i pomocna Co mnie nie ominie As Kiel - nie ominie mnie jakies wyznanie, miłe życzenia Co mnie pozytywnie zaskoczy As Buław - moze dostanę od kogoś wiadomośc Co zasmuci Sąd - nie wiem, mąż? Wpływ otoczenia Moc - otoczenie sprawi,że poczuje się atrakcyjna Kto o mnie w ten dzień będzie myślec Pustelnik - jakiś samotny męzczyzna O kim ja bedę myslec Król Monet - o męzu Od kogo dostane zyczenia walentynkowe 9 denarów - od kogoś kto jest singlem Komu ja powinnam je zlozyć Gwiazda - jakiejś kobiecie? Rada Król Mieczy - mam trzeźwo myslec,zachowac rozsądek Podsumowanie dnia Kochankowie - tu się jakis dylemat pojawia... Suma rozkładu Koło chyba mogą pojawić się sytuacje,na które wpływu nie mam, mam zdac się na nie Suma wg HB 76, Śmierć/Cesarz chyba cos ulegnie zmianie,mam byc stanowcza Towarzyszy Ci nostalgia, poczucie takiego niespełnienia chociaż starasz się trzymać fason - Możesz spodziewać się jakiś okazjonalnych życzeń,może jakiś prezent Cię zaskoczy. Jakaś sytuacja w rodzinie trochę skomplikuje Ci plany, ale i tak poczujesz się silna, Z kolei życzenia, które otrzymasz spowodują, że poczujesz się jak gwiazda, taka doceniona, wyjątkowa kobieta. Będziesz coś intensywnie analizować, być może swoją sytuację osobistą, co spowoduje, że poczujesz się jakbyś była na rozdrożu, W końcu dojdziesz do wniosku, że co ma być to będzie., ale pragnienie zmiany jest bardzo głębokie z poważnymi perspektywami 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Z moich obliczen suma rozkladu wg HB to 79 czyli XVI Wieza i VII Rydwan. Ogolnie widac, ze oczekiwania co do tego dnia, beda inne niz to, co przyjdzie Ci doswiadczyc. Mozliwe, ze bedziesz oczekiwala na jakis gest ze strony pana i nawet on sie pojawi, ale mozliwe, ze w innej formie niz bys tego chciala. To bedzie dla Ciebie dzien wielu rozmyslan, zastanawiania sie nad roznymi sprawami, snucia roznych refleksji. I mozliwe, ze cos/ktos Cie bardzo zaskoczy, burzac tym samym Twoje jakies tam wyobrazenia na jakis temat. Zle nie bedzie, bo Wieza burzac daje tez przestrzen do dzialania. Kolo mowi o potrzebie uwaznosci i z kola masz Maga, wiec i okazje do dzialania na swoja korzysc. Masz tam takze Asy (Kielichow i Bulaw), wiec mozliwosci beda. Jak i z jakiej okazji? Mysle, ze bedziesz mogla z zadowoleniem spojrzec wstecz, wazne, zebys nie zazebiala sie na swoich wyobrazeniach na temat tego dnia, bo moze byc on ZUPELNIE inny od tego, jak to pierwotnie by Ci sie wydawalo. Takze nie planuj, nie oczekuj, otworz sie i pozwol zaskoczyc. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Z moich obliczen suma rozkladu wg HB to 79 czyli XVI Wieza i VII Rydwan. Ogolnie widac, ze oczekiwania co do tego dnia, beda inne niz to, co przyjdzie Ci doswiadczyc. Mozliwe, ze bedziesz oczekiwala na jakis gest ze strony pana i nawet on sie pojawi, ale mozliwe, ze w innej formie niz bys tego chciala. To bedzie dla Ciebie dzien wielu rozmyslan, zastanawiania sie nad roznymi sprawami, snucia roznych refleksji. I mozliwe, ze cos/ktos Cie bardzo zaskoczy, burzac tym samym Twoje jakies tam wyobrazenia na jakis temat. Zle nie bedzie, bo Wieza burzac daje tez przestrzen do dzialania. Kolo mowi o potrzebie uwaznosci i z kola masz Maga, wiec i okazje do dzialania na swoja korzysc. Masz tam takze Asy (Kielichow i Bulaw), wiec mozliwosci beda. Jak i z jakiej okazji? Mysle, ze bedziesz mogla z zadowoleniem spojrzec wstecz, wazne, zebys nie zazebiala sie na swoich wyobrazeniach na temat tego dnia, bo moze byc on ZUPELNIE inny od tego, jak to pierwotnie by Ci sie wydawalo. Takze nie planuj, nie oczekuj, otworz sie i pozwol zaskoczyc. U mnie Moc to 8,stąd róznica w wyliczeniu:)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Aura dnia 5 kielichów jakiś smutek mnie ogarnie, nie wiem przykro mi będzie? rano mój synek, który spędza pierwszy tydzień ferii u teściowej powiedział mi (bo na moment tam wpadłam), że pół nocy płakał, bo tęsknił za swoimi rodzicami..nie powiem, serce mi na moment pękło.. Moje samopoczucie Król Pucharów będę serdeczna i pomocna Co mnie nie ominie As Kiel - nie ominie mnie jakies wyznanie, miłe życzenia Co mnie pozytywnie zaskoczy As Buław - może dostanę od kogoś wiadomośc Co zasmuci Sąd - nie wiem, mąż? tu nie wiem....nie było sytuacji, która by mnie jakoś zasmuciła.. Wpływ otoczenia Moc - otoczenie sprawi,że poczuje się atrakcyjna Kto o mnie w ten dzień będzie myślec Pustelnik - jakiś samotny męzczyzna - tego niestety nie wiem;))) O kim ja bedę myslec Król Monet - o mężu - ha ha , no nie tylko;) Od kogo dostane zyczenia walentynkowe 9 denarów - od kogoś kto jest singlem - dostałam od kilku osób;) Komu ja powinnam je zlozyć Gwiazda - jakiejś kobiecie? a tu nie wiem;)) Rada Król Mieczy - mam trzeźwo myslec,zachowac rozsądek Podsumowanie dnia Kochankowie - tu się jakis dylemat pojawia...- byłam z mężem w restauracji na kolacji, było fajnie mimo ogromnych tłumów i konkursu karaoke, który odbywał się niemal tuż koło nas;)) Suma rozkładu Koło chyba mogą pojawić się sytuacje,na które wpływu nie mam, mam zdac się na nie Suma wg HB 76, Śmierć/Cesarz chyba cos ulegnie zmianie,mam byc stanowcza Edytowane 15 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi