serce26 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak będzie wyglądało nasze spotkanie tzn spotkanie miedzy mną a pewnym chłopakiem 2 kielichy diabeł giermek monet diabeł kojaży mi się z goracem, ale nie wiem czy będzie aż tak gorąco Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 będzie dużo chemii między Wami co wyraźnie odczujesz może ktoś się lekko spóźnić zweryfikuj Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Będzie romantycznie, namiętnie i gorąco ^^ chyba jakaś pokusa się pojawi, pan będzie próbował Cię uwieść W tym paziu denarów to widzę wasze rozmowy - takie dociekliwe dowiadywanie się wszystkiego o sobie, na różne tematy, chęć poznania drugiej osoby z każdej strony. W podsumie Świat- czy to spotkanie się wiąże jakoś z podróżą dla kogoś z was? Jeśli nie, to mam wrażenie, że będzie ono przełomowe w jakimś stopniu- otworzy was na siebie, zakończy jakiś etap i zacznie nowy. Do tego bogate w doznania- świat to w końcu różnorodność Cytuj
serce26 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 na pewno tylko nie wiem kiedy dojdzie do spotkania:) Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 do spotkania może nie dojść a tak na przyszłość warto sobie ramy czasowe przy takich pyt narzucić Cytuj
serce26 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 zawsze mi 2 kielichy pokazują spotkania .. może i nie dojdzie trudno Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Spotaknie będzie bardzo gorace. Od samego poczatku za sprawą tego Pana będzie iskrzyć. Pytanie czy Wy jesteście razem i czy długo. Bo ja w tym spotkaniu widze jakby kolejny etap budowania związku. Czyli tak jakby to spotkanie było jednym z wielu cudownych. przed Tobą. Cytuj
h20kas Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 uważaj na pana bo to krętacz, z deczka wg mnie naklamie. Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 2 kielichy diabeł giermek monet spotkanie sie odbedzie, moze byc namietnie, ale to co mowi pan podziel co najmniej przez 2 jego intencje moga nie byc zbyt czyste do konca Cytuj
serce26 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 właśnie nie jesteśmy razem coś wam powiem on ma dziewczyne ale nie rozumiem go dlaczego ciągle pisze do mnie chce się spotkać hm... dzięki za odp Cytuj
ONYXT Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) 2 Kielichy + Diabeł to faktycznie - gorąca namiętność. Hmm.. Uważaj, żebyś nie zaszła w ciążę. W mojej talii Giermkowi Monet odpowiada Księżniczka Dysków, która może oznaczać poczęcie... ... no i w sumie VI Kochankowie ... Edytowane 1 Lutego 2013 przez ONYXT Cytuj
serce26 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 nie, nie ciąża nie na pewno hehe nie rozumiem go ma dziewczyne a zarywa do mnie Cytuj
Davisa Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Pytanie: czy Tobie takie emocje są potrzebne? Bo gorąco będzie... Ale co potem? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 jak będzie wyglądało nasze spotkanie tzn spotkanie miedzy mną a pewnym chłopakiem 2 kielichy diabeł giermek monet suma Świat ----Kapłan---Pustelnik---Diabeł---- --------Umiar.----Kapłanka---- -------------Wieża--------- No ja myślę że do spotkania może w ogóle nie dojść...jeśli nawet - to widać że Panu ewidentnie o sex chodzi, i tak czaruje... P.S. Szkoda ze nie określiłaś czasu - dlatego że Tarot lubi konkretne pytania... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Lutego 2013 Maestro Napisano 2 Lutego 2013 właśnie nie wiem o co mu chodzi... Jeżeli facet ma dziewczynę, a zarywa do Ciebie,to chodzi mu o przeżycie z Tobą przygody..Współczuję jego wybrance takiego partnera.. A teraz karty: jeśli dojdzie do spotkania, to możecie przeżyć bardzo namiętne chwile,on moze Ciebie namawiać na seks i to dość intensywnie... Cytuj
iridos Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 karty dobrze gadały w takim razie dzieki za weryf Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lutego 2013 Maestro Napisano 9 Lutego 2013 karty dobrze gadały w takim raziedzieki za weryf Skupmy się na zadanym pytaniu, a brzmiało ono: Jak będzie wyglądało spotkanie, a nie czy do niego dojdzie..Autorka wątku z góry założyła tezę, że spotkanie się odbędzie. Stąd ja nadal podtrzymuję moją interpretację, bo gdy faktycznie kiedyś się spotkają, to spotkanie może wygladać tak jak karty mówią Cytuj
serce26 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 hm a może chodziło że do spotkanie nie dojdzie bo wyjedzie aby się uczyć giermek den. on się uczy właśnie dlatego wyjechał Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lutego 2013 Maestro Napisano 9 Lutego 2013 hm a może chodziło że do spotkanie nie dojdzie bo wyjedzie aby się uczyć giermek den. on się uczy właśnie dlatego wyjechał W 2 kielichów pokazała się wzajemna chęć spotkania,może tym razem Diabeł spowodował ograniczenia spowodowane nauką.. A Ty pytałaś o konkretny czas? Bo jak ogólnie, to wg mnie dojdzie za jakis czas.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi