Skocz do zawartości

jak będzię wyglądało spotkanie

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak będzie wyglądało nasze spotkanie tzn spotkanie miedzy mną a pewnym chłopakiem

2 kielichy diabeł giermek monet

diabeł kojaży mi się z goracem, ale nie wiem czy będzie aż tak gorąco

Napisano

będzie dużo chemii między Wami co wyraźnie odczujesz ;)

może ktoś się lekko spóźnić ;)

zweryfikuj :D

Gość PannaDorotka
Napisano

Będzie romantycznie, namiętnie i gorąco ^^ chyba jakaś pokusa się pojawi, pan będzie próbował Cię uwieść ;)

W tym paziu denarów to widzę wasze rozmowy - takie dociekliwe dowiadywanie się wszystkiego o sobie, na różne tematy, chęć poznania drugiej osoby z każdej strony.

W podsumie Świat- czy to spotkanie się wiąże jakoś z podróżą dla kogoś z was? Jeśli nie, to mam wrażenie, że będzie ono przełomowe w jakimś stopniu- otworzy was na siebie, zakończy jakiś etap i zacznie nowy. Do tego bogate w doznania- świat to w końcu różnorodność :)

Napisano

do spotkania może nie dojść

a tak na przyszłość warto sobie ramy czasowe przy takich pyt narzucić

Napisano

zawsze mi 2 kielichy pokazują spotkania ..

może i nie dojdzie trudno

Napisano

Spotaknie będzie bardzo gorace. Od samego poczatku za sprawą tego Pana będzie iskrzyć. Pytanie czy Wy jesteście razem i czy długo. Bo ja w tym spotkaniu widze jakby kolejny etap budowania związku. Czyli tak jakby to spotkanie było jednym z wielu cudownych. przed Tobą.

Napisano

2 kielichy diabeł giermek monet

spotkanie sie odbedzie, moze byc namietnie,

ale to co mowi pan podziel co najmniej przez 2 ;)

jego intencje moga nie byc zbyt czyste do konca ;)

Napisano

właśnie nie jesteśmy razem coś wam powiem on ma dziewczyne ale nie rozumiem go dlaczego ciągle pisze do mnie chce się spotkać hm...

dzięki za odp

Napisano (edytowane)

2 Kielichy + Diabeł to faktycznie - gorąca namiętność. Hmm.. Uważaj, żebyś nie zaszła w ciążę. W mojej talii Giermkowi Monet odpowiada Księżniczka Dysków, która może oznaczać poczęcie...

... no i w sumie VI Kochankowie ...

Edytowane przez ONYXT
Napisano

nie, nie ciąża nie na pewno hehe nie rozumiem go ma dziewczyne a zarywa do mnie

Napisano

Pytanie: czy Tobie takie emocje są potrzebne? Bo gorąco będzie... Ale co potem?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

jak będzie wyglądało nasze spotkanie tzn spotkanie miedzy mną a pewnym chłopakiem

2 kielichy diabeł giermek monet suma Świat

----Kapłan---Pustelnik---Diabeł----

--------Umiar.----Kapłanka----

-------------Wieża---------

No ja myślę że do spotkania może w ogóle nie dojść...jeśli nawet - to widać że Panu ewidentnie o sex chodzi, i tak czaruje...

P.S.

Szkoda ze nie określiłaś czasu - dlatego że Tarot lubi konkretne pytania...

• Maestro
Napisano
właśnie nie wiem o co mu chodzi...

Jeżeli facet ma dziewczynę, a zarywa do Ciebie,to chodzi mu o przeżycie z Tobą przygody..Współczuję jego wybrance takiego partnera..

A teraz karty:

jeśli dojdzie do spotkania, to możecie przeżyć bardzo namiętne chwile,on moze Ciebie namawiać na seks i to dość intensywnie...

• Maestro
Napisano
karty dobrze gadały w takim razie

dzieki za weryf

Skupmy się na zadanym pytaniu, a brzmiało ono: Jak będzie wyglądało spotkanie, a nie czy do niego dojdzie..Autorka wątku z góry założyła tezę, że spotkanie się odbędzie. Stąd ja nadal podtrzymuję moją interpretację, bo gdy faktycznie kiedyś się spotkają, to spotkanie może wygladać tak jak karty mówią;)

Napisano

hm a może chodziło że do spotkanie nie dojdzie bo wyjedzie aby się uczyć giermek den. on się uczy właśnie dlatego wyjechał

• Maestro
Napisano
hm a może chodziło że do spotkanie nie dojdzie bo wyjedzie aby się uczyć giermek den. on się uczy właśnie dlatego wyjechał

W 2 kielichów pokazała się wzajemna chęć spotkania,może tym razem Diabeł spowodował ograniczenia spowodowane nauką.. A Ty pytałaś o konkretny czas? Bo jak ogólnie, to wg mnie dojdzie za jakis czas..