patai Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 5 Buław 8 Pucharów 6 Pucharów = Gwiazda Sama nie wiem... Byź może, będziemy tak chcieli, że tak, albo będziemy tylko tęsknić za tym że moglibyśmy spędzić ten wieczór razem... Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Według mnie mimo chęci jakie są nie spotkacie się Cytuj
Kędry Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 5 Buław 8 Pucharów 6 Pucharów = Gwiazda Sama nie wiem... Byź może, będziemy tak chcieli, że tak, albo będziemy tylko tęsknić za tym że moglibyśmy spędzić ten wieczór razem... Uważam, że wszystko na razie rozgrywa się w sferze marzeń,nic nie jest postanowione i dlatego pozostaje gdybanie, domyślanie się. Ja tu nie widzę konkretnego działania Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 nooo szkoda ze od czy mogloby byc spotkanie ale obstawiam wg własnej dedukcji ze nie koniecznie daj znać Cytuj
patai Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Cholera, spaliłam. Inaczej rozkładam na pytania od "czy". Chyba zmęczona jestem . Dam znać. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że nie będzie spotkania. Coś któremuś z Was plany pokrzyżuje (5 buław) i ktoś będzie musiał odmówić (8 kielichów). Tęsknotka będzie po obu stronach (6 pucharów). W tej Gwieździe widze, że plany raczej przełożone na późniejszy termin zostaną. Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 5 Buław 8 Pucharów 6 Pucharów = Gwiazda No ja raczej tez nie widze spotkania... Jedno z Was bedzie wolalo spedzic wieczor same, a ogolnie to musicie popracowac nad komunikacja. Jedno z Was mysli tylko o sobie i swoich potrzebach, dlugo to nie pociagnie w obecnym stanie rzeczy, i raczej kazde siedzi w fotelu i mysli, ale nie chce sie dupy ruszyc Cytuj
patai Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 5 Buław 8 Pucharów 6 Pucharów = Gwiazda No ja raczej tez nie widze spotkania... Jedno z Was bedzie wolalo spedzic wieczor same, a ogolnie to musicie popracowac nad komunikacja. Jedno z Was mysli tylko o sobie i swoich potrzebach, dlugo to nie pociagnie w obecnym stanie rzeczy, i raczej kazde siedzi w fotelu i mysli, ale nie chce sie dupy ruszyc No nie, ja jadę na imprezę z pracy jutro, w normalnych warunkach on też by tam był, ale jak pojedzie, rodzina będzie się wściekać bo ja tam będę, więc z jednej strony lepiej odpuścić sobie to spotkanie, żeby później w spokoju to sobie odbić. Tam i tak byśmy byli obserwowani przez ogół. Kiedy mamy okazję oboje chętnie ruszamy tyłek z fotela i robimy ekstremalne wyczyny, żeby pobyć razem. Ferie niedługo się skończa, dzieci wrócą do domu i będzie luz. Cytuj
Vivere Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 5 Buław 8 Pucharów 6 Pucharów = Gwiazda Sama nie wiem... Byź może, będziemy tak chcieli, że tak, albo będziemy tylko tęsknić za tym że moglibyśmy spędzić ten wieczór razem... 5 buław, to konflikt interesów lub woli. 8 pucharów to samotność 6 kielichów, potrzeba cierpliwości i tęsknota Będziesz czekała z nadzieją do ostatniej chwili. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Ja natomiast obstawiłbym, ze tak spotkacie się. Na poczatku też jakoś tak widziałem, że nie, ale gdy napisałaś o imprezie to wydaje mi się, ze będziecie na niej razem. 1 Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Ja mysle, ze raczej skonczy sie na mysleniu w tym czasie. A spotkaja sie kiedy indziej Cytuj
patai Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Ja mysle, ze raczej skonczy sie na mysleniu w tym czasie.A spotkaja sie kiedy indziej Tak zapewne byłoby rozsądniej, ale ja tak tęsknię juz...:icon_biggrin: Cytuj
nirva2991 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 niestety mi też się wydaje , że Pan nie będzie mógł , chociaż do ostatniej chwili będziesz myślała , że się spotkacie . Skończy się na wspólnej tęsknocie . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Mimo ogromnych chęci może nie wyjść,czy on gdzies nagle nie będzie musiał jechać, ew. może coś planuje? Cytuj
patai Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Może planuje zrobić mi niespodziankę ;p. Nie wiem, na razie siedzi na sesji dwa piętra pode mną ;D i napisał, że przyjdzie w przerwie, ale do wieczoru daleko.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi