fajnamagda Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 jak się zrealizuja moje pragnienia, aby obrona byla po 5.02 7bulaw, 9denaow, 6bulaw boje sie, ze mi promotor powie dzis, ze zaprasza na obrone w poniedziale, ale po kartach sądzę, że nie mam się czego bać zweryfikuje pozniej Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 A mnie się zdaje, że dopniesz swego i będzie po Twojej myśli;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Będzie obrona w terminie,który Ci pasuje,ale czeka Ciebie jeszcze chyba lekka szarpanina, nerwowa rozmowa (albo Ty w nerwach) z promotorem. Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 9 to sobota, nie wiem czy w weekendy organizują obrony;) Cytuj
fajnamagda Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 nie uwierzycie mam w poniedzialek! a z przełożenia, czego tu nie pisałam wyszło mi 9buław nie pamietac co jeszcze, ale tutaj takie ladne karty to mowie na bank bedzie po wtorku i zdążę się nauczyć... Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Za słabo trwałaś przy swoim w tych 7 buławach;) Ale w poniedziałek jest dobry dzień, dasz radę Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Jak pisze KatiJo... warunkiem bylo solidne zawalczenie o swoje. Przy takich dzialaniach szanse byly duze, ze by sie udalo to, czego chcialas (6 Bulaw - skuteczne dzialania m.in.). Cytuj
fajnamagda Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 mam 70stron do ogarniecia na tip top na poniedzialek do tego zrobic prezentacje pracy. Poza tym dzisiaj idę na bal konczacy studia. poniedzialek to jest swietny termin Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Maestro Napisano 1 Lutego 2013 mam 70stron do ogarniecia na tip top na poniedzialek do tego zrobic prezentacje pracy. Poza tym dzisiaj idę na bal konczacy studia. poniedzialek to jest swietny termin Ojej,współczuję... Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 70 stron to niewiele, do ogarnięcia, przecież sama pisałaś Chyba, że nie;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Wazne jest nastawienie. Jeszcze odnosnie tamtego rozkladu. Wyciagnelas dodatkowo 9 Bulaw.. a bylo wskazane 7 Bulaw... 7 Bulaw - walka o swoje, 9 Bulaw jednak powstrzymywanie sie, zbytnia ostroznosc. I to tu Cie zgubilo. Co do nauki... to kwestia nastawienia umyslu. Nastaw sie, ze zaliczysz, to polowa sukcesu. Pozytywnie myslec, ze sie uda.. i sie uda. Cytuj
Vivere Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 jak się zrealizuja moje pragnienia, aby obrona byla po 5.027bulaw, 9denaow, 6bulaw boje sie, ze mi promotor powie dzis, ze zaprasza na obrone w poniedziale, ale po kartach sądzę, że nie mam się czego bać zweryfikuje pozniej a ja myslę, że te karty pokazały, że obrona ( 7buław) mimo,że termin nie po Twojej mysli, wypadnie w Twoim wykonaniu rewelacyjnie No i w poniedziałek bedziemy tu czytały od Ciebie dobre nowiny! Ps. ale składni uzyłam hih..ale szłam po kartach szablonowo Cytuj
fajnamagda Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 tez mi sie wydaje,że ta 6buław mówi o sukcesie moze to i lepiej...krócej się będę stresować Cytuj
Vivere Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 tez mi sie wydaje,że ta 6buław mówi o sukcesie moze to i lepiej...krócej się będę stresować a 9 denarów, np wg Suligi to wykształcenie. Cytuj
fajnamagda Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 mam nadzieję, że jutro wiedzę chłonąć będę jak gąbka Cytuj
iridos Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 nio to trzymamy kciuki śpiewająco ci pojdzie Cytuj
iridos Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 i jeszcze mam prosbe posadzono mnie o nude ja bezmyslnie watkow nie wyciagam tylko to gdzie cikawy uklad kart albo tam gdzie wlaczałam sie w interpretacje i tylko te gdzie widze że wutorzy jeszcze na forum bywaja wiec magda gdybys mogła mi tu chociaz odp czy doszło do spotkania http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/60849-ja-tez-na-spotkanie-d.html z tego watku Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 7bulaw, 9denaow, 6bulaw Moim zdaniem będzie po 5.02. - widać, że zawalczysz o to...bardzo ci na tym zależy i się uda Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 maddie - już wiadomo, że będzie w poniedziałek, 4.02 Cytuj
maddie88 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) maddie - już wiadomo, że będzie w poniedziałek, 4.02 Oj... Zapędziłam się Dziękuję, KatiJo fajnamagda - trzymam kciuki Tak jak piszą dziewczyny, obronisz się bez problemu Edytowane 1 Lutego 2013 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi